header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nieuwe whitepaper verduidelijkt het pad voor eDiscovery in het tijdperk van gegevensdisruptie

Feb 5, 2024 9:37 AM ET

Een samenwerking met de Cowen Group

[NEW YORK – 30 JANUARI, 2024] Lineal, in samenwerking met The Cowen Group, kondigde de publicatie aan van een cruciale whitepaper getiteld “Equipping eDiscovery for Data Disruption”. Deze belangrijke publicatie, een product van een door de Cowen Group geleid cohort van experts uit de industrie, duikt diep in de evoluerende uitdagingen in eDiscovery, en markeert een cruciale vooruitgang in het begrijpen en aanpakken van de complexiteit van moderne datatypes in juridische contexten.

Naarmate het landschap van gegevens zich verder ontwikkelt, staan juridische teams voor de ontmoedigende taak om zich aan te passen aan een verscheidenheid aan nieuwe gegevensvormen. De whitepaper werpt licht op de beperkingen van traditionele eDiscovery-methoden, met name bij het omgaan met complexe datatypes zoals chats, samenwerkingsapps zoals Microsoft Teams en Slack, gestructureerde data van ERP- en CRM-platforms en semigestructureerde data zoals Asana en Jira. Door middel van nauwgezet onderzoek en inzichten van experts stelt “Equipping eDiscovery for Data Disruption” innovatieve benaderingen en tools voor die nodig zijn om door dit steeds veranderende terrein te navigeren.

De belangrijkste hoogtepunten van de whitepaper zijn:

  • Een diepgaande analyse van de verschuiving van single-use document review strategieen naar data review strategieen die kunnen worden hergebruikt en hergebruikt vanuit een centrale repository.
  • Inzicht van experts in de uitdagingen die het diverse scala aan gegevensbronnen met zich meebrengt, waaronder samenwerkingsplatforms zoals Slack en Microsoft Teams, berichtenplatforms zoals WeChat en WhatsApp, financiele systemen zoals Bloomberg en SAP, auditlogs van databases, de enorme verscheidenheid aan audio- en videobestandstypen en meer.
  • Strategische benaderingen voor efficientere gegevensverzameling, -verwerking en -beoordeling, waarbij het belang van de integratie van geavanceerde technologieen en methodologieen wordt benadrukt.

“In dit artikel staan we aan de vooravond van een nieuw tijdperk – het begin van Next Level Thinking in eDiscovery. Het nieuwe denken dat hier wordt gepresenteerd is een opmerkelijke volgende stap, met diepgaande implicaties voor de toekomst van de e-discovery industrie.” – David Cowen, voorzitter, The Cowen Group

“We bevinden ons op een moment van fundamentele verandering in onze industrie, vergelijkbaar met wat we meemaakten in het begin van de jaren 2000 toen we overschakelden van papieren naar elektronische documenten. Vandaag de dag verschuift discovery van een wereld van documenten naar een wereld die is gebaseerd op gegevens. Het is noodzakelijk om benaderingen te bedenken en toe te passen die rekening houden met de realiteit van moderne data. Deze whitepaper belicht niet alleen de uitdagingen waar we voor staan bij data disruption, maar zet ook een strategische koers uit voor de toekomst. Het onderstreept onze toewijding om oplossingen te bieden die niet alleen inspelen op de huidige behoeften, maar ook anticiperen op toekomstige trends in onze branche” – Major Baisden, CEO, Lineal

Deze whitepaper is essentieel voor juridische professionals, IT-experts en iedereen die betrokken is bij het eDiscovery proces. Het biedt niet alleen een uitgebreid begrip van de huidige uitdagingen, maar ook praktische oplossingen om organisaties toe te rusten voor de toekomst van gegevensbeheer in juridische contexten.

De whitepaper “Equipping eDiscovery for Data Disruption” is hier te downloaden.

Over Lineal

Lineal is een innovatief bedrijf in eDiscovery en juridische technologie en biedt advocatenkantoren en bedrijven moderne datamanagement- en reviewstrategieen. Lineal, opgericht in 2009, is gespecialiseerd in uitgebreide eDiscovery diensten, gebruikmakend van zijn eigen technologie suite, Amplify, om de efficientie en nauwkeurigheid te verbeteren bij het verwerken van grote hoeveelheden elektronische data. Met een wereldwijde aanwezigheid en een team van ervaren professionals, is Lineal toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen die leiden tot optimale juridische resultaten voor haar klanten. Ga voor meer informatie naar lineal.com

Over de Cowen Groep

The Cowen Group is toegewijd aan het verbeteren en versnellen van professionele groei door middel van community building en educatieve evenementen. Gespecialiseerd in de business van de wet, brengen we vernieuwers en thought leaders uit de hele industrie met elkaar in contact en stimuleren we discussies over juridische innovatie, eDiscovery en meer.


iCrowdNewswire