header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research President & Mede-oprichter Shawn Severson spreekt op 2024 Microcap Conference

Feb 5, 2024 9:54 AM ET

31 januari 2024, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research(www.watertowerresearch.com) is verheugd aan te kondigen dat president & medeoprichter Shawn Severson zal spreken op de 2024 Microcap Conference. Het evenement wordt dit jaar gehouden in het Caesars Atlantic City Hotel & Casino van dinsdag 30 januari tot donderdag 1 februari en zal presentaties bevatten van zowel beursgenoteerde microcapbedrijven als private bedrijven in de gezondheidszorg, technologie, financiele dienstverlening en energie.

Severson zal spreken in het panel What Microcaps Need to Do to Attract Institutional Investors, dat plaatsvindt op donderdag 1 februari om 14.20 uur ET. In een reactie op de komende conferentie zei Severson: “Het is voor alle microcap-bedrijven van cruciaal belang om bekendheid te creeren en de betrokkenheid van beleggers te vergroten. Ik ben verheugd om deel te nemen aan dit panel en om deel uit te maken van de 2024 Microcap Conference. Dit moet een spannend jaar worden voor small-cap aandelen en we kijken ernaar uit om zoveel bedrijven en investeerders samen te brengen op dit evenement.”

WTR-klanten die dit jaar aanwezig zijn op de Microcap Conference zijn onder andere Alternus Clean Energy, Inc. (NASDAQ: ALCE), Aspira Women\’s Health, Inc. (NASDAQ: AWH), Greenland Technologies Holding Corp. (NASDAQ: GTEC), InMed Pharmaceuticals, Inc. (NASDAQ: INM), RE Royalties Ltd. (OTC: RROYF), RE Royalty\’s Ltd. (OTC: RROYF). (OTC: RROYF), Ring Energy, Inc. (AMEX: REI), en Soluna Holdings, Inc. (NASDAQ: SLNH).

Beleggers die de conferentie willen bijwonen, kunnen zichhier registreren. Als er voldoende ruimte is, kunnen gekwalificeerde beleggers de conferentie gratis bijwonen.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en beleggers met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor beleggersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze research en inhoud voor beleggers wordt verspreid via traditionele research aggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire