header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Steven Kargman sluit zich aan bij de internationale expertisepraktijk voor herstructureringsdeskundigen van SEDA Experts

Feb 14, 2024 10:00 AM ET

New York, NY, 14 februari 2024 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiële expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Steven Kargman is toegetreden tot het bedrijf als Managing Director.

“Steven heeft een unieke expertise in complexe herstructureringssituaties waarvan wij geloven dat het onze cliënten goed van pas zal komen”, aldus Peter Selman, Managing Partner van SEDA Experts.
 
Steven T. Kargman is de oprichter en voorzitter van Kargman Associates, een in New York gevestigd strategisch adviesbureau gespecialiseerd in het geven van strategisch advies aan klanten die betrokken zijn bij complexe en uitdagende internationale herstructureringssituaties, met een speciale focus op opkomende markten over de hele wereld. De heer Kargman is een vooraanstaand expert op het gebied van internationale schuldherstructureringen en grensoverschrijdende insolventie en hij was voorheen General Counsel van de New York State Financial Control Board, de belangrijkste financiële toezichthouder van New York City, en hoofdadvocaat bij de Export-Import Bank of the United States, de officiële exportkredietinstelling van de Amerikaanse overheid.
 
Hij heeft gewerkt aan talrijke spraakmakende en complexe herstructureringen en infrastructuurprojecttransacties in opkomende markten. Hij heeft ook multilaterale instellingen en nationale overheden in ontwikkelingslanden en opkomende markten geadviseerd over een breed scala aan financiële en commerciële zaken. Hij heeft talrijke artikelen gepubliceerd in toonaangevende vaktijdschriften, heeft leidinggevende posities bekleed in belangrijke professionele organisaties en heeft lesgegeven aan rechtenfaculteiten in de VS en China, waaronder Peking University School of Transnational Law (STL), Shenzhen, en University of International Business and Economics (UIBE), Beijing, en heeft regelmatig lezingen gegeven aan het International Law Institute (ILI) in Washington, DC. Hij wordt regelmatig uitgenodigd om lezingen te geven op prestigieuze forums over de hele wereld, waaronder academische, professionele en industriële conferenties in Afrika, Azië, Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika.
 
Hij is Fellow van het American College of Bankruptcy, stichtend lid en voormalig bestuurslid voor twee termijnen van het International Insolvency Institute (III), lid van de International Exchange of Experience on Insolvency Law (IEEI), lid van de Task Force on Insolvency & Creditor/Debtor Regimes van de Wereldbank en expert bij P.R.I.ME. Finance. Finance. Hij was medevoorzitter van het American Bar Association (ABA) Subcommittee on International Bankruptcy van het Business Bankruptcy Committee en is momenteel vicevoorzitter van het Coördinerend Comité voor de Verenigde Naties.
Commission on International Trade Law (UNCITRAL) en als afgevaardigde van de ABA in UNCITRAL Working Group V (Insolvency Law).
 
Als voormalig Henry Luce Scholar in Singapore ontving hij zijn JD van Yale Law School en zijn BA van Swarthmore College.
 

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiële diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiële sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiële dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, data-analyse, waardebepaling en elite expertises en getuigenis diensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiële instellingen.

Contactgegevens:

Name: Damiano Colnago
[email protected]
Job Title: Managing Partner