header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert een inleidend rapport over Base Carbon, Inc.

Feb 14, 2024 1:00 PM ET

14 februari 2024, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research(www.watertowerresearch.com) heeft een “Initiation of Coverage Report” gepubliceerd over Base Carbon, Inc. (OTC: BCBNF) met de titel: “A Leading Player in the Growing Carbon Marketplace”. Het rapport kan hier worden geraadpleegd.

Base Carbon is een toonaangevende speler op de wereldwijde vrijwillige koolstofmarkt die ernaar streeft de favoriete koolstofprojectpartner te zijn voor ontwikkelaars en kopers van koolstofkredieten. Het bedrijf investeert zijn kapitaal in projecten die koolstofkredieten opleveren die vervolgens kunnen worden gekocht en gebruikt door derden om hun klimaatdoelstellingen te halen. Base Carbon heeft een toonaangevend team samengesteld dat bestaat uit experts met een bewezen staat van dienst in het vinden en ontwikkelen van koolstofprojecten over de hele wereld, samen met uitgebreide ervaring en expertise in projectfinanciering, portfoliobeheer en risico- en juridisch beheer.

De markt voor koolstofcredits wordt voornamelijk gedreven door individuen en organisaties, waaronder bedrijven die hun koolstofvoetafdruk willen compenseren om te voldoen aan de CO2-regelgeving of aan hun vrijwillige netto-nul verplichtingen. Volgens BCG is de waarde van de vrijwillige koolstofmarkt in 2021 verviervoudigd tot $ 2 miljard en zal deze tegen 2030 naar verwachting $ 10-40 miljard bedragen, gedreven door meer bedrijven die hun netto-nuldoelstellingen willen halen.

Base Carbon heeft geïnvesteerd in drie succesvolle projecten die momenteel credits en geld genereren of binnenkort credits zullen produceren die verkocht kunnen worden. De portefeuille omvat zowel koolstofverminderings- als koolstofverwijderingsprojecten en het bedrijf heeft nu samenwerkingsverbanden met drie verschillende lokale partners in drie verschillende landen. Deze relaties en de staat van dienst van de projecten maken Base Carbon een meer aantrekkelijke projectontwikkelingspartner en zouden ook moeten bijdragen aan de algemene kwaliteit van de credits die de projecten opleveren.

De oprichters, bestuurders en het management van Base Carbon bezitten meer dan 12% van de uitstaande aandelen en meer dan 16% is in handen van Abaxx Technologies. Het bedrijf heeft sinds juni 2022 ook zijn aandelen teruggekocht via een normal course issuer bid-programma (NCIB) in overeenstemming met de regels van Cboe Global Markets. Tot en met 3Q23 heeft het bedrijf in totaal 8,9 miljoen aandelen teruggekocht (~7% van het totaal uitgegeven), waaronder 1,4 miljoen aandelen sinds juni 2023.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en beleggers met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieën te creëren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor beleggersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeëvenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.

Contactgegevens:

Name: Water Tower Research LLC
Email: [email protected]
Job Title: WTR Investor Engagement