header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


bonyf R&D creeert belangrijke doorbraak met 100% natuurlijke ingredienten nieuwe prothesefixerende creme

Feb 19, 2024 6:40 PM ET

Gent (Belgie), 13 februari 2024, 6:00 uur; bonyf NV (Mnemonic: MLBON), de volgende generatie expert in mondcomfort, is een Euronext Parijs genoteerd bedrijf en is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en marketing van mond-, kunstgebit-, orthodontie- en wondverzorgingsproducten. ontwikkeling, productie en marketing van mond-, prothese-, orthodontie- en wondverzorgingsproducten, verwelkomt u om te investeren in haar aandelen.

De R&D-afdeling van bonyf staat bekend om zijn innovaties op het gebied van mondverzorging, zoals PerioTabs®, innovaties op het gebied van protheseverzorging, zoals Nitradine® en OlivaFix® Gold, en maakt zich op voor zijn nieuwste innovatie, OLIVAFIX ALGINATE, waarvan de lancering gepland staat voor het vierde kwartaal van 2024.

De OLIVAFIX ALGINATE-formulering is de volgende baanbrekende ontwikkeling van de bonyf-groep en biedt dragers van gebitsprotheses wereldwijd de eerste 100% gezonde fixerende creme voor gebitsprotheses met ingredienten van natuurlijke oorsprong!

Belangrijkste verbeteringen in OLIVAFIX ALGINATE, de bonyf tandprothesefixerende creme:

  1. formulering met 100% natuurlijke ingredienten: het R&D-team van bonyf heeft zorgvuldig een fixerende creme samengesteld die volledig vrij is van chemische toevoegingen die verantwoordelijk zijn voor gezondheidsproblemen in verband met allergieen, gevoeligheden en mogelijke ernstige gezondheidsproblemen bij langdurig gebruik.
  2. NATUURLIJK COMFORT: De innovatieve OLIVAFIX ALGINATE-formule bevat natuurlijke ingredienten en zorgt voor een gezonde, comfortabele en veilige pasvorm voor gebruikers van gebitsprotheses zonder afbreuk te doen aan de werkzaamheid.
  3. DUURZAAMHEID VOOR HET MILIEU: In lijn met bonyf\’s streven naar duurzaamheid is de fixerende creme voor kunstgebitten gemaakt van milieuvriendelijke bestanddelen, wat bijdraagt aan een groenere, gezondere planeet.
  4. PRECLINISCHE TESTING & KLINISCHE EVIDENTIE: Voordat OLIVAFIX ALGINATE op de markt werd gebracht, werd het getest volgens de farmaceutische testnormen om de veiligheid (ISO 10993-1), de werkzaamheid (ISO 10873) en het klinisch onderzoek bij mensen (ISO 14155) te garanderen om te voldoen aan de industrienormen.

Jean-Pierre Bogaert, CEO van de bonyf Group, verklaarde dat hij uitkijkt naar de komende release: “Ons toegewijde R&D-team heeft onvermoeibaar gewerkt om een prothesefixatiecreme op de markt te brengen die niet alleen voldoet aan de hoogste prestatienormen, maar ook ons engagement voor het welzijn van de gebruiker en de verantwoordelijkheid voor het milieu weerspiegelt.”

de sterke punten van bonyf

  • Producten met gepatenteerde formules
  • Geproduceerd in Zwitserland volgens strenge internationale kwaliteitsvoorschriften
  • Bewezen klinische werkzaamheid
  • Commerciele aanwezigheid in 37 landen
  • Vooruitzichten voor solide groei en snelle winstgevendheid
  • Een snelgroeiende markt voor mond- en tandverzorging

Over bonyf

bonyf werd opgericht in 1979 en is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van geavanceerde producten voor mondverzorging & . Door zijn niet-aflatende inzet voor innovatie en voortdurende verbetering, maakt bonyf echt een verschil voor mensen die lijden aan tandheelkundige en mondaandoeningen. Het bedrijf heeft zijn R&D faciliteiten in Liechtenstein (in de beroemde tandheelkundige vallei), een productiefaciliteit in Zwitserland en distribueert zijn productassortiment in 37 landen wereldwijd. Met zeven gepatenteerde formuleringen en zelf ontwikkelde producten verwacht bonyf een sterke toekomstige ontwikkeling, gedreven door de snelgroeiende markt voor mond- en tandverzorging.

Meer informatie op https://bonyf.com

bonyf
Jean-Pierre Bogaert
[email protected]


iCrowdNewswire