header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CaseMark onthult revolutionaire AI-ondersteunde werkstroom voor samenvattingen van getuigenverklaringen: Juridische analyse transformeren met ongeevenaarde efficientie en precisie

Feb 19, 2024 6:43 PM ET

Beaverton, OR – CaseMark, een pionier op het gebied van AI-gebaseerde juridische oplossingen, is verheugd om de lancering van haar nieuwste innovatie aan te kondigen: de Page-Line Deposition Summary Workflow. Deze baanbrekende functie, die nu toegankelijk is via CaseMarks Workflow- en Workflow API-oplossingen, vormt een uitbreiding op het uitgebreide pakket geavanceerde juridische tools van het bedrijf, waaronder zaaksamenvattingen, verhalende afzettingsoverzichten, immigratie verwijzingsbrieven en dossieroverzichten. Deze uitbreiding bevestigt opnieuw CaseMark\’s toewijding om de advocatuur uit te rusten met de meest geavanceerde automatiseringstools die beschikbaar zijn.

Een suite van workflows ontworpen voor uitmuntendheid

Deze baanbrekende toevoeging voegt zich bij CaseMarks robuuste suite van AI-gestuurde juridische tools en verstevigt onze positie als leider op het gebied van juridische technologie-innovatie. De Page-Line Deposition Summary Workflow is ontworpen om naadloos te integreren met bestaande workflows en biedt een holistische oplossing die is afgestemd op de dynamische behoeften van juridische professionals.

Belangrijkste functies

  • Geautomatiseerde samenvatting: Maakt gebruik van geavanceerde AI voor de snelle extractie van belangrijke getuigenissen en biedt een 10-naar-1 pagina-regel samenvatting die precisie en nauwkeurigheid garandeert voor zelfs de langste afzettings transcripten.
  • Samenvatting ondervraging: Voorzien van een ChatGPT-achtige interface, waarmee gebruikers dieper kunnen ingaan op de inhoud van samenvattingen, wat leidt tot een beter begrip en toepassing van informatie in afzettingsrapporten.

Speciale aanbieding voor februari: Ervaar de toekomst van juridische technologie met gratis toegang tot het platform van CaseMark

Om het transformerende potentieel van haar AI-ondersteunde workflows te demonstreren, biedt CaseMark de hele maand februari gratis toegang tot haar platform. Dit initiatief is bedoeld om onze trouwe klanten te bedanken en geinteresseerden in AI een risicoloze kans te bieden om de voordelen van CaseMarks geavanceerde juridische technologie te ontdekken.

Kans voor LegalTech-bedrijven

CaseMarks white-label Workflow API biedt een unieke kans voor legaltech-platforms om hun aanbod te verbeteren met onze geavanceerde AI-workflows. We nodigen legaltech-bedrijven uit om de licentiemogelijkheden te verkennen en samen met ons nieuwe standaarden voor juridische technologie te bepalen.

Juridische professionals versterken met geavanceerde AI

“CaseMark\’s toewijding aan innovatie is de kern van alles wat we doen. De lancering van onze Page-Line Deposition Summary Workflow is meer dan alleen een nieuwe functie; het is een bewijs van onze toewijding aan het revolutioneren van juridische workflows met AI. Onze uitgebreide suite van tools is ontworpen om tijd te besparen, nauwkeurigheid te verbeteren en de voorbereiding en strategie van zaken te stroomlijnen, waarmee we een nieuwe standaard zetten in juridische technologie,” aldus Scott Kveton, CEO van CaseMark.

Bezoek CaseMark op ABA TechShow 2024

CaseMark is verheugd zijn deelname aan de komende American Bar Association\’s TechShow 2024 in Chicago aan te kondigen. Bezoekers worden uitgenodigd om in contact te komen met het CaseMark-team voor persoonlijke demonstraties en inzichten in de innovatieve technologische roadmap van het bedrijf.

Over CaseMark

CaseMark is een pionier op het gebied van juridische technologie, toegewijd aan het revolutioneren van juridische workflows door middel van innovatieve AI-gebaseerde oplossingen. CaseMark is gevestigd in Beaverton, Oregon, en zet zich in voor het verbeteren van de rechtspraktijk door juridische professionals te voorzien van tools die tijd besparen, nauwkeurigheid verbeteren en de voorbereiding en strategie van zaken stroomlijnen.

Ga voor meer informatie over CaseMark en de nieuwe Page-Line Deposition Summary Workflow naar https://casemark.ai/workflow.

Contactgegevens:

Scott Kveton, CEO, [email protected]
CaseMark AI, Inc.
https://casemark.ai
(844) 922-7362


iCrowdNewswire