header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


AANSTAANDE SUPER BOWL 2025 ADVERTEERDERS – WAKKER WORDEN! Het draait allemaal om merk, boodschap en actie

Feb 20, 2024 10:09 AM ET

De Super Bowl van 2024 leverde een ironische prestatie. Het werd gezegend met een geschat recordaantal van 120,3 miljoen tv-kijkers alleen al op CBS, volgens Nielsen. Uit een zevenjarige longitudinale studie van Bottom-Line Analytics (BLA), een bedrijf dat geavanceerde analyses en marktmixmodellen maakt, blijkt echter dat de Super Bowl-advertenties van dit jaar de zwakste in tien jaar waren.

VOOR EEN VOLLEDIG EXEMPLAAR VAN DIT RAPPORT, KLIK HIER
(https://icrowdnewswire.com/2024/02/20/prospective-super-bowl-2025-advertisers-wake-up-its-about-brand-message-and-action/)

Bottom-Line Analytics heeft de afgelopen 11 jaar samengewerkt met ABX Advertising Benchmark Index™ voor alle effectiviteitsscores van Super Bowl-advertenties. De ABX Index, een samengestelde score van de meest kritische van 14 KPI\’s, is gebaseerd op de 425.000 geteste advertenties wereldwijd. Toplines onthulden dat Super Bowl 2024-advertenties:

  1. Niet beter dan advertenties van sponsors op andere momenten van het jaar.
  2. Vijfendertig keer duurder dan de normale nationale :30 spot.
  3. Minder geneigd zijn om kijkers te motiveren om de geadverteerde producten te kopen.
  4. Waarschijnlijk geen positieve ROI voor de adverteerders.

Het publiek van de Super Bowl 2024 was diverser dan bij eerdere evenementen, met meer Gen Z-kijkers (18-24 jaar) en vrouwelijke kijkers. Het recordaantal slecht presterende advertenties was waarschijnlijk te wijten aan een falen om duidelijk te spreken tot, en te betrekken, dit bredere publiek.

Om deze trend te verslaan, moeten potentiele adverteerders: Weeg de kosten zorgvuldig af; zorg ervoor dat visuele en audio-creaties duidelijk verband houden met het merk; pre-test en hertest tegen In-Market advertenties voor berichtduidelijkheid; plaats Calls-to-Action en merklogo\’s vroeg en vaak; en houd rekening met de diversiteit van het publiek.

ONTVANG HIER UW GRATIS EXEMPLAAR VAN DIT RAPPORT
(https://icrowdnewswire.com/2024/02/20/prospective-super-bowl-2025-advertisers-wake-up-its-about-brand-message-and-action/)

Over Bottom-Line Analytics (BLA)

Bottom-Line Analytics is een geavanceerd analysebureau dat zijn klanten voorziet van objectieve, op feiten gebaseerde beoordelingen en validaties van de statistieken van hun copytests. Het wordt geleid door Michael Wolfe, CEO, die meer dan 30 jaar directe ervaring heeft in marketinganalyse, zowel aan de klant- als aan de advieskant, bij grote merken zoals Coca-Cola, Kraft Foods, Kellogg\’s, Fisher-Price, AT&T, McDonald\’s, Hyatt, L\’Oreal, FedEx, Starbucks en meer. Michael heeft ruime ervaring op het gebied van marketinganalyse, waaronder marketing ROI-modellering, social media-analyse, prijsstelling en merkstrategie.

Over ABX:

Advertising Benchmark Index, (ABX), is een toonaangevend bedrijf op het gebied van advertentie-effectiviteit en consumenteninzichten met de grootste wereldwijde gesyndiceerde meetoplossing, die de effectiviteit van advertentiecreaties evalueert voor alle mediatypen, concurrenten, landen, sociale gevoeligheden, demografische groepen en meer. De unieke ABX-meetmethodologie zorgt ervoor dat elke advertentie over 14 KPI\’s en talloze variabelen op dezelfde manier wordt gemeten voor nauwkeurige voorspellingen en correlaties met inkomsten.

Persvragen:

Angela Jeffrey
VP Merkbeheer
ABX Reclame Benchmark Index
[email protected]
214-926-9794


iCrowdNewswire