header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vault Verify lanceert Vault EDGe Gateway, het eerste beveiligde platform voor gegevensintegratie in de HR-technologiesector

Feb 20, 2024 9:54 AM ET

Vault Verify, een leider op het gebied van uitbestede arbeids- en inkomensverificaties voor HR-afdelingen in de VS, heeft vandaag een nieuw productaanbod aangekondigd om de bescherming van werknemersgegevens te garanderen. De Vault EDGe Gateway is een real-time API-gebaseerd integratieplatform dat, wanneer verbonden met het HCM-platform van een bedrijf, de toegang tot gegevens regelt en een veilig ecosysteem voor uw HR-technologie mogelijk maakt.

De installatie van de Vault EDGe Gateway kan in een dag worden voltooid, door gebruik te maken van openbaar beschikbare API\’s van alle grote HCM-platforms. Eenmaal geimplementeerd, is de HR arbeidslast van het onderhouden van data file feeds voor HR tech leveranciers voorgoed verleden tijd. De innovatieve aanpak automatiseert en reguleert de gegevensstroom, zoals arbeidsgegevens en salarisgeschiedenis. Alleen wanneer een door de werkgever goedgekeurde partner toegang krijgt, worden de minimaal vereiste gegevens gedeeld om het onderhoud van meerdere uitbestede HR-functies te vergemakkelijken. De gegevens worden in realtime geextraheerd, wat de nauwkeurigheid en tijdigheid sterk verbetert. Gebeurtenissen zoals nieuwe aanwervingen kunnen real-time meldingen triggeren naar de serviceproviders die gerelateerde actie-items hebben. Met deze gecontroleerde extractie op basis van richtlijnen vooraf van de HR-afdeling is het niet langer nodig om alle personeelsgegevens elke loonperiode te delen, waardoor het risico op blootstelling aan personeelsgegevens afneemt en compliance toekomstbestendig wordt.

“Hoewel het landschap van HR-technologie enorm groot en gefragmenteerd is, heeft het een thema gemeen: data is koning”, zegt Tim Fessenden, CEO van Vault Verify. “Ondanks opmerkelijke verbeteringen in de technologie gebruiken leveranciers nog steeds geheimzinnige methoden zoals platte bestanden om toegang te krijgen tot de gevoelige gegevens van hun klanten. In een tijdperk waarin de privacy van consumenten en werknemers toeneemt, creeren deze verouderde methoden risico\’s en aansprakelijkheid voor zowel de werkgever als de leverancier. Met de Vault EDGe Gateway kunnen werkgevers deze risico\’s elimineren door een veilige, volledig controleerbare, API-gebaseerde integratie te ondersteunen waarmee alle goedgekeurde leveranciers toegang hebben tot personeelsgegevens.”

Vault Verify heeft samenwerkingsverbanden opgezet met technologieleveranciers die een breed scala aan HR-automatiseringsoplossingen bieden, waaronder, maar niet beperkt tot, werkloosheidsclaims, belastingkredieten, I-9, achtergrondscreening en uitkeringsadministratie. De Vault EDGe Gateway is de enige oplossing in de industrie die een werkgever in staat stelt om te kiezen voor “best of breed” oplossingen, het samenstellen van een portfolio van diensten afgestemd op veilige, pinpoint, real-time gegevens geextraheerd uit het HCM-platform van de klant. Gevoelige HR-gegevens zijn alleen beschikbaar voor deze leveranciers als de werkgever daar toestemming voor geeft. Deze moderne aanpak maakt datacompliance volledig controleerbaar, met logboeken voor gegevenstoegang die beschikbaar zijn in een klantenportaal voor alle diensten die gebruik maken van de Vault EDGe Gateway.

“De mogelijkheid van Vault Verify om werkgeverstoegang te verlenen tot real-time werknemersgegevens is een game-changer”, zegt Josh Unfried, Director of Partnerships voor Mitratech. “Deze naadloze integratie stroomlijnt niet alleen processen en verbetert de naleving van programma\’s, maar zorgt ook voor 100% transparantie en optimale gegevensprivacy voor werknemers. Mitratech is er trots op samen te werken met een partner die op een lijn ligt met ons streven naar nieuwe maatstaven voor efficientie en privacy in het zich voortdurend ontwikkelende domein van het beheer van werknemersgegevens.”

De Vault EDGe Gateway is vanaf vandaag beschikbaar voor klanten van Vault Verify en de samenwerkingsverbanden met de HR-technologiesector blijven zich uitbreiden. Geinteresseerden die meer willen weten over de Vault EDGe Gateway en het nieuwe samenwerkingsmodel met technologie worden aangemoedigd om VaultVerify.com te bezoeken.

Over Vault Verify

Vault Verify creeert waarde voor HR door een real-time API-integratie met alle grote HCM-platforms. De Vault EDGe Gateway elimineert massale offsite gegevensopslag en biedt tot op de seconde nauwkeurige informatie. Wij bieden een volledig gratis, geautomatiseerd platform voor de verificatie van werkgelegenheid en inkomen voor werkgevers van elke omvang, gekoppeld aan het hoogste niveau van gegevensprivacy en -beveiliging. Onze klanten elimineren arbeidskosten, verminderen het risico op gegevensblootstelling en ontvangen een uniek model voor het delen van inkomsten om andere HR-projecten te financieren. Veel “best of breed” leveranciers van HR-technologie hebben nu veilig toegang tot gegevens via de Vault EDGe Gateway. Als het tijd is om opnieuw na te denken over de bescherming van uw werknemersgegevens, willen we u graag een beter model laten zien.

Ga voor meer informatie naar www.vaultverify.com

Contact:
Reece Nanfito
CMO, Vault Verify
(727) 277-7498
[email protected]


iCrowdNewswire