header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Breeze kondigt 10 extra aankopen van Airbus A220-300-vliegtuigen aan; onthult plan om alle lijndiensten eind 2024 naar A220\’s over te brengen

Feb 21, 2024 4:16 PM ET

Luchtvaartmaatschappij kondigt ook New Bern, NC\’s Coastal Carolina Regional aan als 50e luchthaven,

en biedt 20 procent korting op alle basistarieven voor retourvluchten om de mijlpaal te vieren

Salt Lake City, UT (20 februari 2024)Breeze Airways, de enige NLCC, of \’Nice Low Cost Carrier\’ in de VS, heeft vandaag bevestigd dat het de aankooprechten van 10 nieuwe Airbus vliegtuigen heeft omgezet, waardoor het aantal vaste orders op 90 A220-300\’s komt, met 30 resterende opties. Oprichter en CEO David Neeleman, vergezeld door Airbus Americas CEO Jeff Knittel, kondigde ook de plannen van de luchtvaartmaatschappij aan om tegen het einde van het jaar alle lijndiensten over te zetten op de A220-vloot.

Breeze kiest voor de A220

Breeze begon haar vluchten in mei 2021 met een vloot van Embraer E190 en E195 vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij voltooide de certificering voor de A220 en nam het eerste Airbus-toestel in december 2021 in ontvangst, minder dan zeven maanden na de eerste operationele dag. Op dit moment heeft Breeze 22 A220\’s in gebruik en eind 2024 zullen er 32 in dienst zijn. Met 90 vaste orders behoort Breeze nu tot \’s werelds top drie van A220-klanten.

De A220 biedt de hoogste plafonds, breedste gangpaden, grootste opbergvakken boven het hoofd en de grootste ramen in zijn categorie. Naast de comfortabele cabine-ervaring speelt het toestel ook een belangrijke rol in het verlagen van de operationele kosten en de impact op het milieu van luchtvaartmaatschappijen. Het vliegtuig kan non-stop vliegen tot 3.600 zeemijlen of 6.700 kilometer. Met 25 procent minder brandstofverbruik enCO2-uitstoot per stoel in vergelijking met vliegtuigen van de vorige generatie, is de A220 het enige vliegtuig dat speciaal is gebouwd voor de markt van 100-150 stoelen. Dankzij de combinatie van ultramoderne aerodynamica, geavanceerde materialen en de GTF™-motoren van de nieuwste generatie van Pratt & Whitney, is de geluidsvoetafdruk van de A220 50 procent lager in vergelijking met vliegtuigen van de vorige generatie en is de NOx-uitstoot ongeveer 40 procent lager dan de industrienormen. Net als alle Airbus-vliegtuigen kan de A220 nu al tot 50 procent vliegen op duurzame vliegtuigbrandstof (SAF). Airbus streeft ernaar dat al zijn vliegtuigen in 2030 met maximaal 100 procent SAF kunnen vliegen.

Alle lijndiensten van de luchtvaartmaatschappij zullen eind dit jaar worden uitgevoerd met de A220 met drie zitplaatsen. Breeze zal ook de jongste vloot van het land hebben met een gemiddelde leeftijd van minder dan twee jaar.

“Breeze\’s business model is om luchtdiensten aan te bieden aan minder bediende markten in de VS, zodat de overgrote meerderheid van onze routes geen non-stop concurrentie hebben”, zegt David Neeleman, oprichter en CEO van Breeze Airways. “En de rendabiliteit van de A220 is een integraal onderdeel van dat succes, waardoor dunne routes winstgevend zijn. We zijn altijd aan het groeien en voegen nieuwe steden en routes toe, maar we zien ook dat meer van onze markten volwassen worden, wat resulteert in meer frequenties ook daar. Bovendien vliegen reizigers graag met de A220, wat duidelijk blijkt uit onze NPS-scores van midden 70 en ons hoge percentage terugkerende gasten. Wat is een betere datum dan 20 februari om de aankoop van meer A220\’s aan te kondigen!”

“Dankzij zijn prestaties van wereldklasse is de A220 het perfecte vliegtuig om Breeze te helpen haar doel te bereiken om non-stop diensten aan te bieden tussen onvoldoende bediende routes in de Verenigde Staten”, zegt Benoit de Saint-Exupery, EVP Sales, Commercial Aircraft van Airbus. “Het vliegtuig biedt efficiente operaties en een uitstekende passagierservaring, en dit alles met \’s werelds laagste kleine single-aisle carbon footprint en een lagere geluidsvoetafdruk in de gemeenschappen waar het vliegt. Deze extra order van Breeze is een sterke bevestiging van de waarde en mogelijkheden die deze nieuwste generatie vliegtuigen biedt.”

Een groot deel van de resterende Embraer vloot van de luchtvaartmaatschappij zal worden ingezet ter ondersteuning van de groeiende charteractiviteiten. Breeze heeft momenteel een breed scala aan charterklanten, waaronder particulieren, bedrijven en zowel professionele als collegiale sporten, en heeft een jaar-op-jaar stijging tot 51 procent in piekmaanden gezien.

Breeze voegt 50e bestemming toe aan haar snel groeiende nationale aanwezigheid

Breeze kondigt vandaag ook aan dat Coastal Carolina Regional (EWN), in New Bern, NC, de 50e luchthaven wordt die de luchtvaartmaatschappij aandoet en Breeze\’s vijfde in de Carolinas. Breeze vliegt vanaf 24 mei vanaf EWN naar Hartford, CT (BDL) en Orlando, FL (MCO).

EWN is ook de14e nieuwe bestemming die Breeze heeft aangekondigd voor 2024, waaronder: Burlington, VT; Denver, CO; Evansville, IN; Grand Junction, CO; Greenville/Spartanburg, SC; Gulfport/Biloxi, MS; Madison, WI; Mobile, AL; Myrtle Beach, SC; Ogden, UT; San Diego, CA; Stewart/Newburgh, NY; en Wilkes-Barre/Scranton, PA.

“In de afgelopen tien jaar hebben we gezien hoe de oude luchtvaartmaatschappijen zich terugtrokken uit de regionale luchtvaart en hoe letterlijk honderden luchthavens 25 procent of meer van hun vliegverbindingen verloren”, aldus Neeleman. “De COVID pandemie heeft die trend alleen maar versneld en Breeze bevindt zich in een unieke positie om onze betaalbare en verhoogde vorm van luchtvervoer de komende jaren aan honderden luchthavens zoals EWN aan te bieden.”

Naast de 50e stad, kondigde Breeze vandaag ook een nieuwe nonstop aan tussen Huntsville, AL (HSV) en Los Angeles, CA (LAX) vanaf 14 juni – de eerste keer in 50 jaar dat deze twee steden nonstop met elkaar verbonden zijn — nog een voorbeeld van een dunne, transconische route die bij uitstek geschikt is voor de A220. Breeze begon in de zomer van 2021 te vliegen vanuit Huntsville en vliegt momenteel op Las Vegas, Orlando en Tampa. De luchtvaartmaatschappij debuteerde in Los Angeles in november 2022 en biedt nu een dozijn transcon routes vanaf LAX.

Breeze biedt nu meer non-stop bestemmingen dan elke andere luchtvaartmaatschappij vanuit 11 van haar steden, waaronder Akron/Canton, OH; Charleston, SC; Hartford, CT; Jacksonville, FL; Norfolk, VA; Providence, RI; en Richmond, VA, en is de enige luchtvaartmaatschappij die actief is op verschillende luchthavens, waaronder Florida\’s Vero Beach Regional (VRB), San Bernardino International (SBD), Ogden Airport (OGD) en Mobile International (BFM) waar de A220 vloot van de luchtvaartmaatschappij is geassembleerd.

Breeze komt dichter bij WiFi voor de hele vloot op A220\’s

Breeze kondigde vandaag ook aan dat het de installatie van Viasat\’s high-speed WiFi oplossing aan boord van haar A220 vloot aan het begin van het tweede kwartaal zal afronden. De dienst biedt een snelle, streaming internetervaring en content in de cache, waaronder populaire films en tv-programma\’s, aangedreven door het Ka-band satellietnetwerk met hoge capaciteit van Viasat. Sms is gratis voor alle gasten en WiFi kan worden gekocht voor $ 8 per vluchtsegment, of 800 BreezePoints.

De WiFi-toegang geldt voor alle reizigers – en apparaten – op een enkele PNR-boeking, waardoor het de beste waarde in de low-cost carrier categorie is. Vanaf vandaag ontvangen gasten die \’Nicer\’ of \’Nicest\’ kopen gratis WiFi als onderdeel van de bundel.

“De A220-ervaring is al op het hoogste niveau, maar als je daar hogesnelheids-WiFi aan toevoegt, til je het naar een heel nieuw niveau,” vervolgt Neeleman. “Deze oplossing biedt een streaming-ervaring van hoge kwaliteit waardoor onze gasten programma\’s van hun eigen diensten kunnen bekijken.”

Breeze stewardessen in stijl met frisse nieuwe look

Vandaag presenteerde Breeze ook haar nieuwe Flight Attendant uniform. De uniformleverancier van Breeze, High Performance Uniform Company (HPU), heeft een collectie samengesteld van eenvoudige, leuke, functionele en onderscheidende kledingstukken om de meer dan 600 stewardessen de vrijheid te geven om outfits te “mixen en matchen” die bij hun unieke stijl passen en tegelijkertijd de casual, comfortabele en levendige uitstraling van het merk uitstralen – inclusief ontwerpen en kleuren met het vernieuwde kleurenpalet en patronen van Breeze.

“Onze stewardessen zijn de fysieke personificatie van het merk Breeze en dit nieuwe uniform is niet alleen een weerspiegeling van de unieke kenmerken die deze luchtvaartmaatschappij onderscheiden, maar het is een erkenning en een viering van de individuele talenten en bijdragen van ons ongelooflijke stewardessenteam”, aldus Neeleman.

Breeze viert 2.20 voor iedereen met promotie van 20 procent korting** op basistarieven Ter gelegenheid van de aankondiging van Breeze\’s 50e stad en 10 extra Airbus-vliegtuigen, biedt de luchtvaartmaatschappij een tweedaagse promotie met 20 procent korting op alle basistarieven voor retourvluchten op haar landelijke routekaart. Gasten kunnen de code \’A220\’ gebruiken bij het afrekenen op de Breeze App of flybreeze.com tot 21 februari (11:59pm PT) voor korting op het basistarief voor retourreizen van 6 maart tot 3 september 2024.

Breeze is voor het tweede achtereenvolgende jaar door de lezers van Travel Leisure erkend als een van de Top 5 beste Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen en biedt gasten zowel gebundelde als a la carte opties die bekend staan als Nice, Nicer en, op vluchten die worden uitgevoerd met de Airbus A220-300, Nicest. De Nicer-bundel omvat een ingecheckte tas, een handbagage en gratis WiFi aan boord, evenals een stoel in economy class met extra beenruimte. De Nicest bundel bevat twee ingecheckte tassen, priority boarding, gratis WiFi en Breeze Ascent – de inflight experience van de luchtvaartmaatschappij met 2×2 eersteklas zitplaatsen en gratis snacks en drankjes, inclusief alcohol.

Breeze rekent geen wijzigings- of annuleringskosten tot 15 minuten voor vertrek en biedt andere voordelen zoals gratis zitplaatsen voor gezinnen en a la carte prijzen. Met naadloos boeken, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden herbruikbaar vluchttegoed en op maat gemaakte vluchtkenmerken geleverd via een gestroomlijnde en eenvoudige app, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Vluchten zijn nu te koop op www.flybreeze.com en via de Breeze app.

*$49 Nice promotie is alleen beschikbaar bij het boeken van een nieuwe reservering voor. Promotie is alleen geldig voor reizen tot 3 september 2024. Promotie moet worden gekocht vanaf 20 februari 2024 tot 26 februari 2024 (23:59 pm ET). De getoonde prijs is inclusief belastingen en overheidsheffingen. Tariefprijzen, tariefklassen, regels, routes en dienstregelingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of vrijgesteld. Alle wijzigingen of aanpassingen aan in aanmerking komende promotiereserveringen zijn onderhevig aan prijsherziening. Een verschil in tarief tegen de huidige tariefprijs kan van toepassing zijn. Andere beperkingen en black-out data kunnen van toepassing zijn.

**De korting van 20% op het basistarief geldt alleen voor nieuwe reserveringen voor retourvluchten met promotiecode \’A220\’. Het aanbod is beperkt. Promotie moet worden gekocht op flybreeze.com of op de Breeze app voor 21 februari 2024, voor 23:59 pm PT, voor reizen van 6 maart tot 3 september 2024. Alle tariefregels zijn van toepassing. Bepaalde vluchten en/of reisdagen kunnen mogelijk niet beschikbaar zijn. Tariefprijzen, tariefklassen, regels, routes en schema\’s kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of vrijgesteld. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Eventuele wijzigingen of aanpassingen aan in aanmerking komende promotiereserveringen zijn onderhevig aan prijsherziening. Een verschil in tarief tegen de huidige tariefprijs kan van toepassing zijn. Andere beperkingen en black-out data kunnen van toepassing zijn.

Breeze B-Roll voor Broadcast Media:

http://bit.ly/breeze-b-roll

Andere Breeze persberichten en informatie:

https://www.flybreeze.com/news

OverBreeze Luchtvaartmaatschappijen
Breeze Airways is in mei 2021 van start gegaan en is de afgelopen twee jaar doorTravel Leisure magazine\’s World\’s Best Awards uitgeroepen tot een van de beste binnenlandse luchtvaartmaatschappijen van de VS (#2 in 2022 en #4 in 2023).Breeze biedt een mix van meer dan 150 non-stop routes het hele jaar door en seizoensgebonden routes tussen 50 steden in 27 staten.Breeze is opgericht door luchtvaartondernemer David Neeleman en exploiteert een vloot van Embraer 190/195 en Airbus A220-300 vliegtuigen, met een focus op het aanbieden van efficiente en betaalbare vluchten tussen secundaire luchthavens, waarbij hubs worden omzeild voor kortere reistijden. Met naadloos boeken, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden aan herbruikbaar vluchttegoed en op maat gemaakte vluchtkenmerken – inclusief gratis zitplaatsen voor gezinnen – geleverd via een gestroomlijnde en eenvoudige app, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Kom meer te weten over het vluchtaanbod van Breeze via onze website of de app.

Mediacontact:

Gareth Edmondson-Jones
Breeze Luchtvaartmaatschappijen
917 399-9355
Gareth.E[email protected]


iCrowdNewswire