header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De strijd tegen de golf van cybercriminaliteit met cryptografie tegen senioren | Dilendorf Vertegenwoordigt slachtoffers van ouderenfraude

Feb 21, 2024 4:20 PM ET

NEW YORK, 21 februari 2024- Dilendorf Law Firm, een advocatenkantoor in New York dat zich richt op crypto-activa, zet zich in voor de verdediging van de rechten van ouderen die het slachtoffer zijn geworden van ouderenfraude met diefstal van crypto-activa via cyberaanvallen, Sim Swaps en phishing-zwendel.

Cyberfraude kent vele vormen, maar volgens de FBI-eenheid voor economische misdrijven verliezen oudere volwassenen meer geld in een sneller tempo. Alleen al in 2022 zag het bureau een toename van 350% in cryptocurrency-gerelateerde zwendelpraktijken gericht op oudere volwassenen, wat de grootste toename was onder alle leeftijdsgroepen en alle soorten fraude.

In reactie op deze alarmerende statistieken benadrukt Dilendorf Law Firm het cruciale belang van rechtsmiddelen, met name in gevallen waarin diefstal plaatsvindt via gereguleerde cryptocurrency exchanges.

Het kantoor onderstreept dat mogelijkheden om verloren geld terug te krijgen juridisch haalbaar blijven, met exchanges die gebonden zijn aan regelgeving voor consumentenbescherming en cyberbeveiliging. Met name ligt de bewijslast bij de exchange om de legitimiteit van transacties aan te tonen, zelfs in het geval van gecompromitteerde accounts.

“Wij begrijpen hoe schrijnend het is wanneer senioren het doelwit zijn van cyberaanvallen die hun financiele veiligheid ernstig aantasten. Als advocaten met een focus op succesvolle resultaten voor onze clienten, zijn we doelgericht en klaar om senioren te ondersteunen die dergelijke verliezen hebben geleden,” zegt Max Dilendorf, de oprichtende partner van Dilendorf Law Firm.

Dilendorf Law Firm onderzoekt de aard van het misdrijf, verzamelt bewijsmateriaal en navigeert door de federale wetten voor cyberbeveiliging en consumentenbescherming die zijn ontworpen om investeerders te beschermen tegen deze cyberdiefstal en soortgelijke zwendelpraktijken. Ze bieden voortdurende begeleiding voor personen die het slachtoffer zijn geworden van ouderenfraude door mogelijkheden te onderzoeken om deze fondsen terug te krijgen.

Ga voor meer informatie of het plannen van een gratis consult naar de website van Dilendorf Law Firm of neem contact met ons op via e-mail op [email protected] of per telefoon op 212.457.9797.

Dilendorf Advocatenkantoor, PLLC

Broad Street 85

New York, NY 10004

[Advocaat Reclame. De gepresenteerde informatie is geen juridisch advies, dient niet als zodanig te worden beschouwd, is mogelijk niet actueel en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. U dient niet te handelen op basis van dergelijke informatie zonder eerst gekwalificeerd professioneel advies in te winnen over uw specifieke kwestie].


iCrowdNewswire