header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert een dekkingsrapport over LEEF Brands, Inc. “Een van de grootste verticale contractproductie- en toeleveringsbedrijven van Californie”.

Feb 21, 2024 4:22 PM ET

21 februari 2024, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research(www.watertowerresearch.com) heeft een Initiation of Coverage-rapport gepubliceerd over LEEF Brands, Inc. (OTC: LEEEF) met de titel: “One of California\’s Largest Vertical Contract Manufacturing and Supply Chain Companies”. Het rapport kan hier worden geraadpleegd.

LEEF Brands, Inc. is een een-staat operator die zich richt op \’s werelds grootste cannabismarkt. Het is een bedrijf met diepe wortels in Californische cannabis. Na de legalisatie in Californie zijn er bedrijven ontstaan met onbekende spelers en nieuwe merken, gevoed door mooie financieringen. LEEF is anders – het is eigendom van en wordt gerund door een aantal van de meest beproefde exploitanten in de industrie. Vanaf de top is LEEF gebouwd met respect voor het verleden en een passie voor cannabis.

LEEF is verticaal geintegreerd en heeft retail toegevoegd met de overname in januari 2023 van The Leaf dispensary in Palm Desert. Het bedrijf heeft ook een landgebruikvergunning voor een cannabisplantage van 187 hectare in Santa Barbara County op een locatie genaamd Salisbury Canyon Ranch. De locatie wordt in het voorjaar van 2024 beplant en de eerste oogst zal dit najaar plaatsvinden. Naast het aanbieden van eigen merken is LEEF een incubator en dienstverlener voor de grootste merken in Californie.

LEEF heeft zes jaar besteed aan het ontwikkelen van productieprocessen in de grootste en een van de moeilijkste markten om te opereren. Het is intern blijven groeien en heeft een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd van de grootste Californische merken. Een deel van de strategie van het bedrijf is om deze merken op te nemen in de buitenlandse expansie, wat zou moeten helpen bij het opbouwen van landelijke naamsbekendheid voor de productieactiviteiten, LEEF Labs.

Op basis van waardering is LEEF goedkoop ten opzichte van de meeste aandelen buiten de cannabissector en haar peer group. Om LEEF te evalueren, hebben we het vergeleken met een mandje dat Californische bedrijven en andere vergelijkbare bedrijven uit een staat omvat. De bedrijfswaarde ten opzichte van LTM-omzetschattingen is een belangrijk perspectief. Met een LTM-omzet van slechts 1,18x ligt LEEF onder het gemiddelde van 1,39x voor de mand.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en beleggers met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor beleggersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire