header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert een dekkingsverslag over Bassett Furniture Industries, Inc. “Initieren van dekking van Bassett Furniture Industries, Inc: Een overlever die succes nastreeft”.

Feb 21, 2024 4:07 PM ET

20 februari 2024, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research(www.watertowerresearch.com) heeft een Initiating of Coverage-rapport gepubliceerd over Bassett Furniture Industries, Inc. (NASDAQ: BSET) met de titel: “Initiating Coverage of Bassett Furniture Industries, Inc: A Survivor Pursuing Success”. Het rapport kan hier worden geraadpleegd.

Bassett Furniture Industries, Inc. met hoofdzetel in de stad Bassett in Henry County, Virginia, werd in 1902 opgericht om houten meubelen te produceren. Vandaag de dag produceert, koopt en verkoopt het bedrijf een verscheidenheid aan houten en gestoffeerde meubelen.

In de jaren \’90 begon Bassett met een eigen verkoopstrategie. Vandaag de dag behoort het netwerk van Bassett Home Furnishings Stores met 57 eigen winkels en 31 eigen winkels tot de 100 grootste meubelzaken, volgens het vakblad Furniture Today.

Bassett is vanaf het begin financieel conservatief geweest en blijft dat ook. In een sector die in de loop van decennia enorme veranderingen heeft ondergaan en waar veel concurrenten die vroeger als stevig werden beschouwd, zijn verdwenen (bv. Broyhill, Thomasville, Kroehler, Klaussner, Mitchell Gold, om er maar een paar te noemen – sommige oud en sommige recent), bestaat Bassett nog steeds en staat het, aantoonbaar, aan de wieg van een betere toekomst.

Bassett\’s aandelen worden verhandeld tegen een lagere prijs dan die van haar concurrenten, gemeten op basis van prijs/omzet of prijs/boekwaarde. Het bedrijf publiceert resultaten volgens GAAP en heeft in het verleden niet gecorrigeerd voor eenmalige gebeurtenissen en niet-operationele winsten en verliezen. Als gevolg daarvan is de waardering op basis van winst moeilijk te vergelijken met gelijken.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en beleggers met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor beleggersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot onze hoogwaardige bedrijfsresearch. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire