header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


HR Open Standaarden kondigt uitgave van 4.4 standaarden aan

Feb 26, 2024 2:59 PM ET

Nieuwe standaarden voorzien in kritieke behoeften van de industrie voor een efficienter en effectiever HR-ecosysteem

Aurora, Colorado – 23/02/2024 – HR Open Standards Consortium (HROpen), de toonaangevende organisatie voor het ontwikkelen en onderhouden van open, op consensus gebaseerde standaarden voor de uitwisseling van HR-gegevens, kondigde vandaag de release van haar 4.4 standaarden aan. Deze nieuwe standaarden spelen in op kritieke behoeften van de industrie voor een efficienter en effectiever HR ecosysteem door updates te bieden voor de standaarden voor assessments, arbeidsvoorwaarden en werving.

De belangrijkste hoogtepunten van de 4.4 standaarden zijn:

  • De Assessments Workgroup heeft verschillende nieuwe use cases geidentificeerd voor HR Open Standaarden versie 4.4. Elke use case is afgestemd op het werk dat we zijn gestart met versie 4.0 en met de gefaseerde assessments versie 4.3. Onze use cases hebben ertoe geleid dat we het aantal use cases hebben uitgebreid. Onze use cases leidden ertoe dat we de API standaard uitbreidden om compatibiliteit en ondersteuning voor xAPI statements te bieden. We hebben samengewerkt met het Advanced Distributed Learning (ADL) initiatief om een HR Open Standaarden xAPI Profiel te ontwerpen dat op de ADL xAPI profiel server staat. De documentatie van het xAPI profiel is onderdeel van de assessments 4.4 standaard. Door de standaard uit te breiden om xAPI-verklaringen te ondersteunen, hebben we de uitwisseling van itemgegevens mogelijk gemaakt en de weg vrijgemaakt voor de ondersteuning van initiatieven op het gebied van de leerportemonnee en gegevens over individuele vaardigheden. We zijn verheugd dat we de assessments werkgroep zo hebben kunnen positioneren dat we ons kunnen richten op de vaardigheidseconomie en toekomstige vaardigheidsdatastandaarden die we kunnen ontwikkelen.
  • Voordelen: De 4.4 standaardrelease introduceert verschillende belangrijke verbeteringen aan de standaard voor uitkeringen:
  • Grotere flexibiliteit voor complexe planconfiguraties: De mogelijkheid om meerdere klassen op te nemen in een enkel planontwerp, om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van het personeelsbestand.
  • Verbeterde ondersteuning voor COBRA-administratie: De opname van COBRA-ondersteuning stroomlijnt het proces voor werknemers die kwalificerende gebeurtenissen meemaken en hun ziektekostenverzekering moeten voortzetten. De nieuwe velden leggen cruciale details vast over de geschiktheid, het type gebeurtenis en de gevolgen voor de inschrijvingen, waardoor de administratie en communicatie soepeler verlopen.
  • Rekrutering: De 4.4 Release bevat de nieuw ontwikkelde Learning Employment Record – REsume Standard (LER-RS.) De LER-RS is gebaseerd op de volgende belangrijke principes:
  • Gestructureerd formaat: Het LER-RS biedt een consistente en georganiseerde lay-out voor cv-gegevens, zodat werkgevers deze gemakkelijker kunnen scannen en analyseren.
  • Focus op vaardigheden: De nadruk ligt op het benadrukken van aantoonbare vaardigheden en competenties, in plaats van het simpelweg opsommen van eerdere functietitels en taken.
  • Digitale verificatie: Geloofsbrieven en prestaties kunnen worden gekoppeld aan verifieerbare bronnen, zoals digitale badges en leerdocumenten, wat hun geloofwaardigheid vergroot. “De 4.4 standaarden zijn een grote stap voorwaarts voor de HR industrie,” zegt Jim Ireland, Executive Director van HR Open Standards. “Deze nieuwe standaarden maken het makkelijker voor werkgevers om hun HR data te beheren, de efficientie van hun HR processen te verbeteren en beter inzicht te krijgen in hun personeelsbestand.”

De 4.4 standaarden zijn gratis te downloaden op de website van HR Open Standards:

https://www.hropenstandards.org/.

Over HR Open Standaarden

HR Open Standards Consortium is uw toegangspoort tot een efficienter en meer verbonden HR ecosysteem. Wij zijn een wereldwijde non-profit gemeenschap die zich toelegt op het ontwikkelen en onderhouden van vrije, op consensus gebaseerde standaarden voor de uitwisseling van HR gegevens.

Contact:

James Ierland
Uitvoerend directeur HROpen
[email protected]


iCrowdNewswire