header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cannabisschool in Ohio schrijft geschiedenis als eerste in zijn soort die wordt erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs

Feb 29, 2024 12:03 PM ET

Ohio is goed op dreef na het aannemen van een maatregel voor volwassenengebruik op 7 november en claimt nu de eerste geaccrediteerde cannabisschool van het land. Op 7 december 2023, dezelfde dag dat de maatregel voor gebruik door volwassenen van kracht werd, schreef The Cleveland School of Cannabis (CSC) ook geschiedenis met het ontvangen van een 10-jarige accreditatie van Middle States Association-CESS. MSA-CESS, datvoortbouwt op de rijke geschiedenis van 100 jaar van de Middle States Association, streeft ernaar de kwaliteit van het onderwijs over de hele wereld te verbeteren door scholen te helpen uitmuntendheid te bereiken via het accreditatieproces, door de betrouwbaarheid en toewijding van een aangesloten school aan voortdurende verbetering te bevestigen aan het publiek, door het netwerk en de middelen te bieden voor de promotie van bewezen praktijken.

CSC biedt persoonlijke en online programma\’s aan in tuinbouw, verwerking en dispensary operations, samen met een live online thuiskweekprogramma genaamd “My First Plant” dat al binnen een maand na het aannemen van nummer 2 vol zat. Het instituut zelf staat sinds 2017 ten dienste van de cannabisindustrie, met studenten uit 28 verschillende Amerikaanse staten en meer dan 1000 afgestudeerden. “Het is niet makkelijk geweest om een cannabisbedrijf in Ohio te runnen,” zegt oprichter Austin Briggs. “Voor zulke kleine dingen als bezettingsvergunningen moesten we met hand en tand vechten. Voor een overwegend conservatieve staat hebben de burgers van Ohio brede steun getoond voor cannabis, zowel medisch als recreatief. Maar er lijkt nog steeds een enorme weerstand te zijn vanuit de overheid om cannabisprogramma\’s in Ohio te ondersteunen. Met de goedkeuring van issue 2 en onze accreditatie hoop ik dat dit een keerpunt zal zijn voor het beleid in Ohio.”

Als het gaat om sociale gelijkheid en toegang tot de cannabisindustrie, is Ohio beoordeeld als een van de laagste in het land. De oorspronkelijke licentievoorwaarden voor sociale gelijkheid voor het medicinale programma werden door de rechter verworpen en bleven de kloof tussen de haves en de have nots vergroten. Bij CSC varieert de diversiteit in educatieve interesse echter van babyboomers tot gen Zers, van democraten tot republikeinen, van verschillende rassen en geslachten, tot cannabisliefhebbers en patienten die de plant en de industrie willen begrijpen. Hoewel het CSC een groot deel van zijn aanvragers moet afwijzen vanwege het gebrek aan ondersteuning van traditionele onderwijsbronnen voor studenten, gaat de school door op de ingeslagen weg om van Ohio de best opgeleide en meest samenwerkende staat tot nu toe te maken.

“Ontwikkeling van werknemers en onderwijs is de sleutel tot sociaaleconomische mobiliteit”, zegt CSC-voorzitter Tyrone Russell. “Bedrijven moeten mensen uit hun gemeenschap aannemen en dat gebeurt alleen als die gemeenschapsleden toegang hebben tot onderwijs. In Ohio kun je naar je Ohio means jobs office gaan en een beurs krijgen om kapper, lasser, vrachtwagenchauffeur, aannemer of nageltechnicus te worden, maar niet om in cannabis te werken”. Dit is een veel groter probleem dan het weggeven van sociale rechtvaardigheidsvergunningen. De school hoopt dat de 36% banen en participatiefondsen uit kwestie 2 intact worden gelaten en dat het grootste deel van die fondsen wordt toegewezen aan de ontwikkeling van arbeidskrachten, onderwijs en banen in de cannabisindustrie. Staten als Illinois en New York hebben miljoenen van hun cannabisprogramma\’s toegewezen aan cannabisonderwijs en de ontwikkeling van arbeidskrachten. CSC heeft goede hoop dat Ohio dit voorbeeld zal volgen. “Met de infrastructuur van het huidige medicinale programma en de toegang tot kwaliteitsonderwijs over cannabis, heeft Ohio de kans om het meest verantwoordelijke en succesvolle programma voor volwassenen in het hele land uit te rollen”, legt Russell uit.

Voor de komende jaren heeft CSC plannen om haar programma\’s uit te breiden door middel van partnerschappen met hogescholen en universiteiten. Ze moedigen scholen aan om mee te doen en hun gemeenschap op de juiste manier te dienen door cannabisprogramma\’s aan te bieden. De cannabisindustrie in Ohio zal naar verwachting een van de top 3 industrieen in Ohio zijn voor nieuwe banen in de komende 8 jaar. Er zijn veel hogescholen en universiteiten die niet-credit programma\’s voor cannabis aanbieden, maar slechts een paar bieden diepgaande programma\’s aan met toegang tot titel VI financiering. “We hebben alle hobbels en blauwe plekken al genomen”, legt Briggs uit. “Onze programma\’s zijn tot in detail beoordeeld en het heeft meer dan 4 jaar beoordeling gekost om ons hier te krijgen en onze accreditatie en erkenning van de USDE zou scholen al het vertrouwen moeten geven dat ze nodig hebben om door te gaan met cannabisprogramma\’s. We zijn hier om te helpen”, zegt Briggs. We zijn hier om te helpen”.

Ga voor meer informatie over de Cleveland School of Cannabis en haar programma\’s naar www.csceducation.com.

Contact:
Tyrone Russell
Cleveland School of Cannabis
Telefoon: (216) 465-4161
E-mail: [email protected]


iCrowdNewswire