header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


IMS Consulting & Expert Services | Z-Axis is nu IMS Legal Strategies

Feb 29, 2024 10:42 AM ET

LONDEN, UK | Het bekroonde professionele dienstverleningsbedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van getuige-deskundigen en visuele pleitbezorging lanceerde vandaag een nieuwe naam en bedrijfsidentiteit. Deze beslissende stap is bedoeld om het gediversifieerde aanbod weer te geven dat IMS nu na diverse recente overnames aan klanten biedt en om het bedrijf te positioneren voor verdere uitbreiding naar verschillende servicelijnen binnen de zich ontwikkelende juridische sector.

IMS is de toonaangevende leverancier van geintegreerde geschillenbeslechtingsdiensten voor de gehele levenscyclus van complexe zaken. De adviesdiensten in het Verenigd Koninkrijk omvatten het plaatsen van getuige-deskundigen, visuele pleitbezorging, presentatietechnologie en strategisch advies. Het bedrijf heeft vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten om zijn diensten wereldwijd aan te bieden.

IMS Chief Executive Officer James Crane zegt: “Door deze groei weloverwogen aan te pakken, hebben we een unieke combinatie gecreeerd van innovatieve professionals, technologie en methodologieen waarmee we clienten over de hele wereld van dienst kunnen zijn. Samen stellen we onze clienten advocatenkantoren in staat om uitgebreidere juridische strategieen dan ooit te ontwikkelen door onze expertise, visuals en wetenschap te integreren.

“De naam IMS Legal Strategies weerspiegelt de resultaten die we zien wanneer we met clienten samenwerken, vooral wanneer we in een vroeg stadium bij het proces worden betrokken. Het is opwindend om te zien hoezeer onze gelaagde ondersteuning van invloed is op een rechtvaardige uitkomst door uiteindelijk juryleden in staat te stellen de zaak grondig te begrijpen. Het is even opwindend om al deze opmerkelijke bedrijven vandaag onder een naam en paraplu samen te brengen.”

Naast verschillende overnames in de VS heeft IMS ook Z-Axis Global overgenomen, een gevestigde leverancier van visuele strategie en presentatiediensten die al meer dan 30 jaar ondersteuning biedt bij internationale geschillenbeslechting op hoog niveau.

“Door zich aan te sluiten bij IMS heeft Z-Axis de mogelijkheid gekregen om klanten beter van dienst te zijn”, zegt IMS Director of International Client Relationships Martin Manning. “Naast het verdiepen van hun team van getalenteerde visuele experts en het verkrijgen van onschatbare middelen, kunnen ze clienten helpen op nieuwe gebieden zoals het plaatsen van getuige-deskundigen.”

Over IMS Legal Strategies

IMS Legal Strategies is een professionele dienstverlener die samenwerkt met de meest invloedrijke internationale advocatenkantoren en bedrijven om hun juridische strategieen te verbeteren. In elke fase van de geschillenbeslechting biedt IMS het volledige pakket geavanceerde adviesdiensten die advocaten nodig hebben om te zegevieren – het plaatsen van getuigen-deskundigen van wereldklasse, geavanceerde visuele pleitbezorging, vlekkeloze presentaties met behulp van geavanceerde technologie en gespecialiseerde consulting. Of het nu gaat om het identificeren van getuigen-deskundigen uit elke sector en discipline, het ontwikkelen van thema\’s en bewijsstukken, het voorbereiden van getuigen op hoorzittingen en kruisverhoren of het uitvoeren van focusgroepen en schijnarbitrages, wij werken samen met onze advocatenkantoren om hun zaken te versterken. IMS biedt een volledig geintegreerd internationaal team met tientallen jaren praktijkervaring in meer dan 45.000 zaken. Onze vertrouwde expertise is zuur verdiend. Samen winnen we. Bezoek imslegal.nl voor meer informatie.

IMS Legal Strategies is een handelsnaam van Z-Axis Global Ltd.

Perscontact:
Lauren Fay
[email protected]
877.838.8464


iCrowdNewswire