header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt Amerika 2024 Leiderschapsschool: Onthulling van een geweldige line-up van gastsprekers

Feb 29, 2024 10:40 AM ET

Miami, FL – 21-23 maart 2024 – Een van de grootste evenementen van het jaar staat voor de deur: Market America Leadership School! Het evenement van dit jaar is klaar om het beste tot nu toe te worden, met een opwindende line-up van sprekers die het podium zullen betreden op 21-23 maart in Miami, Florida, inclusief deskundige en beroemde sprekers Fat Joe (Cartagena), Gary Brecka, en Jessica Rich!

De Market America Leadership School is een wereldwijd erkend evenement dat potentieel omzet in kracht en een leerzaam en motiverend platform biedt voor onafhankelijke ondernemers, ook wel UnFranchise Owners genoemd. In navolging van de razend populaire Blueprint for Success Tour van Loren Ridinger, medeoprichter en CEO van Market America SHOP.COM, biedt de Leadership School de volgende stap voor ondernemers die op zoek zijn naar verandering en groei na het leggen van de basis voor hun potentieel in een van de 11 uitverkochte steden van Loren\’s Tour. Dit jaar in het bijzonder, brengt Leadership School de warmte met zijn indrukwekkende panel van bekende gastsprekers, die elk hun unieke expertise en inzichten aanbieden op het podium.

MALS24-Celeb-Speakers-v2 1

Onder deze sprekers is Fat Joe (Cartagena),een Grammy-genomineerde artiest en voorzitter van Urban & Latino Development of Market America. Fat Joe staat bekend om zijn dynamische aanwezigheid en diepgaande inzichten en zal inspireren met zijn reis van muziek naar ondernemerschap, waarbij hij samenwerkt met Market America-oprichter JR Ridinger om een nieuw team van ondernemers voor Market America op te bouwen dat bekend staat als Team Fat Joe.

Samen met hem zal Gary Brecka, een gerenommeerd menselijk bioloog, ondernemer en veelgeprezen voorstander van de 30-30-30 methode, zijn uitgebreide kennis delen over het optimaliseren van menselijke prestaties. Zijn inzichten zijn niet alleen tot nadenken stemmend, maar revolutionair voor de manier waarop we denken over gezondheid en productiviteit.

Het trio gastsprekers wordt gecompleteerd door Jessica Rich, een veelgeprezen modeontwerpster en ondernemer. Zij zal waardevolle lessen geven over het opbouwen van een merk en wat zij heeft gedaan om succesvol te zijn in een concurrerende branche door gebruik te maken van de kracht van sociale media en virale marketing.

Market America 2024 Leadership School belooft een onvergetelijke ervaring te worden, gevuld met inspirerende presentaties, netwerkmogelijkheden en baanbrekende ideeen! Dit evenement is niet zomaar een conferentie, maar een lanceerplatform voor ondernemingssucces, dat UnFranchise Owners voorziet van de tools, kennis en inspiratie om hun dromen waar te maken.

Kom naar Miami voor een evenement dat het gewone overstijgt en je naar een wereld van buitengewone mogelijkheden stuwt. Tickets zijn bijnauitverkocht, dus verzeker je nu van een plaats en maak deel uit van een evenement dat de loop van je leven kan veranderen!

Ga voor meer informatie naar de website van Market America Events en ga naar SHOP.COM om publiekskaarten te kopen . UnFranchise-eigenaren kunnen tickets kopen op UnFranchise.com.

Over Markt Amerika Wereldwijd | SHOP.COM

Market America Worldwide | SHOP.COM is een bekroond wereldwijd e-commerce- en productmakelaardijbedrijf dat gespecialiseerd is in One-to-One Marketing en is de bedenker van het wereldberoemde gezondheidsmerk Isotonix® en Core 3 Health. Haar missie is het bieden van een robuust bedrijfssysteem voor ondernemers en tegelijkertijd consumenten een betere manier van winkelen te bieden. Market America Worldwide, met hoofdkantoor in Greensboro, North Carolina, en kantoren over de hele wereld, werd in 1992 opgericht door oprichter JR Ridinger. Via de belangrijkste, bekroonde winkelwebsite van het bedrijf, SHOP.COM, hebben consumenten toegang tot miljoenen producten, waaronder Market America Worldwide-exclusieve merken en duizenden topmerken in de detailhandel. SHOP.COM staat op plaats 19 in Newsweek Magazine\’s 2021 Best Online Shops, op nummer 54 in Digital Commerce 360\’s 2023 Top 100 Online Marketplaces, op nummer 80 in Digital Commerce 360\’s 2022 Top 500 & 1.000 Online Retailers en op nummer 10 in Digital Commerce 360\’s 2022 Top 500 Online Retailers Primary Merchandise Category. Het bedrijf is ook twee keer winnaar van de Torch Award for Marketplace Ethics van het Better Business Bureau en werd in 2022 een BBB National Partner. Market America Worldwide | SHOP.COM werd ook gerangschikt op nummer 13 in The Business North Carolina Top 125 Private Companies voor 2022. Door het ondernemende bedrijfsmodel van Market America Worldwide te combineren met de krachtige vergelijkende shoppingmotor van SHOP.COM, het Cashback-programma, de VIFT Digital Wallet, de Express Pay-checkout, de integratie van social shopping en talloze andere functies, is het bedrijf de ultieme online shoppingbestemming geworden.

Ga voor meer informatie over Market America Worldwide naar MarketAmerica.com.

Voor meer informatie over SHOP.COM, bezoek SHOP.COM.


iCrowdNewswire