header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Oprichters van SmartRent en IOTAS bundelen krachten om hun expertise te delen op het gebied van Smart Home, PropTech & Real Estate

Feb 29, 2024 10:37 AM ET

Phoenix, AZ 27 februari 2024 – Vandaag markeert een belangrijk moment in de technologie- en vastgoedsector, aangezien drie vooraanstaande leiders, Sce Pike, Mitch Karren en Demetrios Barnes, hebben aangekondigd hun krachten te bundelen in de adviesgroep van Demetrios Barnes, de Fenix Group. Deze doorgewinterde ondernemers en vernieuwers, elk met een track record van het succesvol mede oprichten van bedrijven die ofwel naar de beurs gingen, SmartRent (SMRT), of werden overgenomen – IOTAS door ADT zijn klaar om hun collectieve expertise naar de voorhoede van Internet of Things, PropTech, Smart Home en Real Estate te brengen.

Over de partners en hun successen in het verleden:

  1. Sce Snoek: Als doorgewinterde technoloog en ondernemer brengt Sce Pike een schat aan ervaring mee. Pike\’s eerste bedrijf, Citizen, dat zich richtte op het helpen van Fortune 100-bedrijven bij het vergroten van hun omzet door middel van hun mobiele en digitale ervaringen en oplossingen, groeide uit tot een van de topadviesbureaus op het gebied van mobiel, digitaal en IoT en werd in 2018 overgenomen door Ernst & Young. Pike\’s tweede bedrijf, IOTAS, een leider in Smart Apartments, Data en AI, werd overgenomen door ADT om Smart Home-technologie naar de Multi-Family-industrie te brengen. Pike heeft meer dan 20 jaar ervaring in het succesvol op de markt brengen van producten en het stimuleren van omzetgroei door teamontwikkeling, productontwikkeling en go-to-market strategieen.
  2. Mitch Karren: Mitch heeft het grootste deel van zijn carriere besteed aan het bouwen en opschalen van bedrijfssoftware en aangesloten hardwareproducten voor de vastgoedsector. Zijn producten zijn geimplementeerd in honderdduizenden huizen en worden gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld. Hij heeft product-, verkoop- en bedrijfsontwikkelingsteams gebouwd en geleid voor private en publieke bedrijven. Meest recentelijk was hij medeoprichter en Chief Product Officer van SmartRent, dat in 2021 naar de beurs ging. In 2014 ontwierp en leidde hij de eerste nationale implementatie van zakelijke slimme huissystemen voor de woningverhuursector.
  3. Demetrios Barnes: Demetrios brengt een kernfocus rond klantensucces en -implementatie met zich mee, waarbij hij ervoor zorgt dat technologie gemakkelijk te begrijpen is en dat operationele doelen worden gehaald. Hij richtte Fenix Group Consulting op dat gespecialiseerd is in het helpen van de vastgoedbeheer- en vastgoedsector bij het implementeren, ontwikkelen en aanpassen van oplossingen voor Yardi, RealPage, Entrata, Salesforce en NetSuite, evenals full stack softwareontwikkeling. Demetrios was ook de medeoprichter en Chief Operating Officer voor SmarRent waar hij zich richtte op Client Success, Product Implementation, Customer Support en Supply Chain. Demetrios is een enthousiaste proptech-enthousiasteling die momenteel werkt aan nieuwe oplossingen voor de sector. Zijn volgende product, Umbrello, is gericht op het heroverwegen van het proces van gastenkaart tot aanvraag en het verminderen van het almaar groeiende fraudeprobleem in de vastgoedbeheerbranche.

Gezamenlijke visie om de technologie- envastgoedsector tehelpen:

Samen willen deze titanen uit de sector hun gezamenlijke ervaring inzetten om innovatie te stimuleren en de toekomst van IoT, PropTech, Smart Home en Real Estate vorm te geven. Door hun krachten te bundelen willen ze bedrijven, ventures en P/E\’s helpen om baanbrekende oplossingen te creeren en nieuwe industrienormen te stellen.

Citaat van de partners:

“We zijn verheugd om onze krachten te bundelen en onze uiteenlopende expertise aan tafel te brengen. Door onze kennis op het gebied van IoT, Proptech, Smart Home en Real Estate te bundelen, geloven we dat we een blijvende impact kunnen hebben op deze sectoren en innovatie en groei kunnen stimuleren,” aldus de partners in een gezamenlijke verklaring.

Toekomstplannen:

In de komende maanden zijn de partners van plan om hun samenwerkingsprojecten en -initiatieven te onthullen, wat een nieuw tijdperk van innovatie inluidt op het gebied van IoT, Gen AI voor PropTech, Smart Home en Real Estate & Property Management. Klik hier voor meer informatie en om in contact te komen met een van de partners.

Voorspellingen voor 2024:

Op de vraag wat 2024 zal brengen voor het IoT, Smart Home, PropTech of Real Industry deelden de partners hun voorspellingen:

Sce Pike – “Ik houd de almaar stijgende behoefte aan betaalbare en kwalitatieve woningen, geleverd door nieuwe bedrijfsmodellen zoals bedrijfssponsoring, goed in de gaten. Annum Housing werkt bijvoorbeeld samen met bedrijven die hun personeel willen ondersteunen en een concurrentievoordeel willen behalen bij het aannemen en behouden van personeel door te zorgen voor een aanbod van direct beschikbare huisvesting. De vraag van bedrijven om te voorzien in huisvesting is groot, maar de aanbodzijde, de MFH-sector, moet worden voorgelicht over dit nieuwe model.”

Mitch Karren – “De multifamiliesector bevindt zich op een belangrijk keerpunt, waarbij de huren zijn afgevlakt en er in veel grote markten een overaanbod dreigt. Om concurrerend te blijven, moeten ontwikkelaars alle slimme voorzieningen in gebouwen implementeren. Eigenaren en exploitanten zouden gisteren al centralisatie- en duurzaamheidsmaatregelen in de praktijk moeten brengen. Een opmerkelijk bedrijf dat belangrijke duurzaamheidsproblemen oplost is Conservation Labs, een kunstmatig intelligentiebedrijf dat een baanbrekend platform heeft ontwikkeld dat audiogegevens decodeert tot bruikbare inzichten in de gebouwde omgeving om koolstofuitstoot, energieverbruik en waterverbruik te verminderen. De komende jaren zijn cruciaal en zullen een duidelijk onderscheid maken tussen vastgoedbeheerders met sterke technologiestacks en de laatkomers.”

Demetrios Barnes – “Er zijn veel oplossingen in de multifamiliale sector en het wordt steeds belangrijker dat de bedrijven waarmee je werkt problemen oplossen die belangrijk zijn voor je bedrijf, maar ook een bewezen staat van dienst hebben wat betreft succes en bekendheid met de sector. De nadruk op kostenreductie, personeelsverloop en training is nog nooit zo hoog geweest. Daarom is het noodzakelijk om een partner te vinden die u kan helpen uw activiteiten te verbeteren, terwijl uw bedrijf zich kan richten op het bieden van een geweldige ervaring voor uw klanten. We zien ook een trend van onwil om hoge SaaS-tarieven in rekening te brengen en geldinjecties in leveranciers zorgen ervoor dat bedrijven deuren sluiten, van strategie veranderen of consolideren met grotere vastgoedbeheersystemen. De trend van centralisatie is op een historisch hoogtepunt, maar de focus ligt vooral op verhuur en onderhoud; ik zou kijken naar bedrijven die problemen in de backoffice van de organisatie aanpakken: boekhoudfuncties van oude vorderingen tot crediteuren, door het gebruik van machine learning, bedrijven zoals – PredictAP revolutioneren een ondergewaardeerd aandachtsgebied van onze business.

Media Contact:

Demetrios Barnes – [email protected]

Over Fenix Group Consulting:

Fenix Group Consulting, is een team van vastgoed, property management en technologie professionals met vaardigheden varierend van vastgoed, corporate & accounting operations, software ontwikkeling, ondersteuning en implementatie van property management software met meer dan 20 jaar ervaring. Fenix Group is een boutique agentschap met klantenprofielen varierend van Fortune 500 asset managers tot SMB eigenaren, in MultiFamily, Single Family, Student en Commercial management. Fenix Group helpt ook leveranciers en partners met hun softwareontwikkeling, van full stack tot adviesbehoeften die efficientie en vaardigheid in de RETech-industrie bevorderen.


iCrowdNewswire