header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert een rapport over Tuya, Inc. "De winter is voorbij: Bouwer van IoT-ecosystemen pioniert in de volgende fase van groei".

Feb 29, 2024 10:36 AM ET

26 februari 2024, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research(www.watertowerresearch.com) heeft een Initiation of Coverage Report gepubliceerd over Tuya, Inc. (NYSE: TUYA) met de titel: “Winter Is Over: IoT Ecosystem Builder Pioneers the Next Stage of Growth”. Het rapport kan hier worden geraadpleegd.

Tuya, opgericht in 2014, is een toonaangevende bouwer van IoT-ecosystemen die bedrijven in staat stelt om snel netwerkintelligentie in hun producten te integreren en zo concurrentievoordelen voor zichzelf en extra voordelen voor eindklanten te creeren.

Traditioneel hadden merken en OEM\’s aanzienlijke inspanningen en budgetten nodig om hun producten slim te maken en eindklanten een uniforme klantervaring te bieden. Tuya pakt deze marktversnippering effectief aan door middel van haar one-stop platform en neutrale infrastructuur, die merken, OEM\’s en ontwikkelaars in staat stelt om op een snelle en kosteneffectieve manier slimme apparaten en diensten te ontwikkelen, lanceren, beheren en te gelde te maken. Door gebruik te maken van de infrastructuur en tools gebouwd door Tuya, kunnen merken en OEM\’s in dit ecosysteem een verscheidenheid aan IoT-toepassingsscenario\’s en diensten met toegevoegde waarde ontwikkelen voor hun eindklanten.

In het derde kwartaal van 23 had Tuya US$961 miljoen in contanten en geen schulden. Het aandeel wordt momenteel verhandeld tegen $1,66 per ADS, wat overeenkomt met een marktkapitalisatie van US$954 miljoen, wat lager is dan het saldo in contanten. Dit vertaalt zich in een EV van US$175 miljoen (deze berekening is exclusief ~US$200 miljoen aan termijndeposito\’s die als langetermijninvestering zijn opgenomen) per 20.02.24. De consensusschattingen van analisten voor de inkomsten van Tuya in 2023 en 2024 zijn respectievelijk $227 miljoen en $261 miljoen. Dit vertaalt zich in 0,8x en 0,7x EV/inkomsten in respectievelijk 2023 en 2024, aanzienlijk onder de peer group van respectievelijk 15,4x en 12,0x.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en beleggers om met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor beleggersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire