header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SEDA Experts breidt vastrentende expertisepraktijk uit

Mar 4, 2024 10:43 AM ET

New York, NY, 1 maart 2024 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiele expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Dylan Roy is toegetreden tot het bedrijf als Managing Director.

“We zijn verheugd om Dylans uitgebreide expertise in de vastrentende markten toe te voegen aan ons klantenaanbod”, zegt Peter Selman, Managing Partner van SEDA Experts.
Dylan Roy, met een glansrijke carriere van 30 jaar, wordt erkend als een expert op het gebied van financiele markten, met senior functies in vastrentende waarden, vreemde valuta en risicobeheer. Na een tienjarig dienstverband als handelaar in verschillende renteproducten op belangrijke wereldwijde markten, nam hij bij UBS aanzienlijke verantwoordelijkheid op zich als Amerikaans hoofd van valutahandel, rentetarieven en krediet en werd hij uiteindelijk wereldwijd mede-hoofd van Fixed Income Trading.
Tijdens zijn 12-jarige loopbaan bij UBS leverde Roy een belangrijke bijdrage aan de divisies Investment Bank en Wealth Management. Tot zijn opmerkelijke prestaties behoorde het speerpunt van het ontwerp en de implementatie van de herziene Amerikaanse rentestrategie na de strategische herstructurering van de UBS Group. Als een belangrijk lid van het Foreign Exchange, Rates & Credit (FRC) Executive Committee, oefende hij invloed uit als de Senior FRC executive in Noord- en Zuid-Amerika, waarbij hij toezicht hield op kritieke aspecten zoals bedrijfsstrategie, begrotingstoewijzingen, personeelsbeheer, klantrelaties en regelgevende zaken.
Bij de oprichting van UBS Global Markets werd Roy Global Co-Head of Fixed Income Trading en gaf hij leiding aan activiteiten in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azie. Tegelijkertijd nam hij de verantwoordelijkheid op zich voor het beheer van handels- en uitvoeringsteams binnen UBS Financial Services (Wealth Management) en gaf hij leiding aan de oprichting van een nieuwe Municipal Bond Sales and Trading Operation.
Voorafgaand aan zijn periode bij UBS deed Roy 14 jaar ervaring op bij Barclays Capital, waar hij zijn expertise in handel en portfolio risk management voor renteproducten in USD, EUR en GBP in Londen en New York verder ontwikkelde. Zijn bekwaamheid strekte zich uit tot een scala aan producten, waaronder staatsobligaties, inflatiegerelateerde instrumenten, renteswaps en een opmerkelijke specialisatie in renteopties, zowel beursgenoteerd als over-the-counter.
Naast zijn professionele inspanningen heeft de heer Roy zijn expertise bijgedragen aan het bestuur van verschillende organisaties. Zo was hij bestuurslid van Tradeweb Markets Inc en UBS Securities LLC (Broker Dealer). Momenteel bekleedt hij een bestuursfunctie bij het Northside Center for Child Development, een non-profitorganisatie in Harlem, NY.

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiele diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiele sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiele dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, data-analyse, waardebepaling en elite expertises en getuigenis diensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiele instellingen.

Contactgegevens:

Naam: Damiano Colnago
E-mail: [email protected]
Functie: Managing Partner


iCrowdNewswire