header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Breeze biedt Samuel Adams Boston Lager aan boord met prijsacties

Mar 11, 2024 11:44 AM ET

Breeze Airways biedt nu Samuel Adams Boston Lager op alle vluchten;

Viert nieuw partnerschap met prijsuitreiking inclusief vluchten en Swag

Salt Lake City, UT (6 maart 2024) – Breeze Airways, de enige NLCC, of \’Nice Low Cost Carrier\’, biedt nu Samuel Adams Boston Lager aan op al haar commerciele vluchten en kondigt vandaag aan dat de twee merken een giveaway zullen organiseren waarbij je kans maakt op exclusieve Samuel Adams swag, een retourvlucht voor twee personen met Breeze en andere speciale prijzen.

Gasten kunnen meedoen door dit formulier in te vullen en kunnen extra punten verdienen door op Instagram te posten met de hashtag #RoundTripOnUs, de Breeze-app te downloaden, zich in te schrijven voor een nieuwsbrief en meer. Inschrijvingen voor de giveaway sluiten op 5 april 2024 om 23:59pmPT.

De twee hoofdprijswinnaars ontvangen twee retourvluchten, een Samuel Adams swagpakket met een hoed, koelbox, set pintglazen, koozies, een neonbord en een speciale rondleiding door de brouwerij.

De twee tweede prijswinnaars ontvangen 20.000 BreezePoints (waarde $200) en een Samuel Adams hoed, sleutelhanger flesopener, neon bord en een set van vier pint glazen.

De derde en vierde prijswinnaars ontvangen 10.000 BreezePoints (waarde $100) en een Samuel Adams hoed en sleutelhanger flesopener.

Meer informatie over de giveaway en de samenwerking is ook te vinden op Breeze\’s Instagram-pagina hier.

“We zijn verheugd om samen te werken met Breeze Airways en drinkers de unieke kans te bieden om Sam Adams Boston Lager aan boord te drinken,” zegt Lauren Price, Head of Brand, Samuel Adams. “Vliegen kan zijn ups en downs hebben, letterlijk, dus wat is een betere manier om een vlucht te verheffen dan met de iconische smaak van een Boston Lager.”

“Sam Adams is een natuurlijke partner voor Breeze met onze groeiende aanwezigheid in New England vanuit Providence, Hartford, Portland en Burlington en met vluchten die in juni starten vanuit Manchester-Boston Regional Airport in New Hampshire,” aldus Angela Vargo, Vice President Marketing en Communicatie van Breeze Airways. “We werken graag samen met merken die diep geworteld zijn in de lokale gemeenschappen die we bedienen, en we weten dat onze gasten het heerlijk zullen vinden om aan boord te genieten van een Samuel Adams Boston Lager!”

BREEZE B-ROLL VOOR UITZENDMEDIA:

http://bit.ly/breeze-b-roll

Over Breeze Airways

Breeze Airways begon in mei 2021 met vliegen en is de afgelopen twee jaar uitgeroepen tot een van de beste binnenlandse luchtvaartmaatschappijen van de VS door Travel Leisure magazine\’sWorld\’s Best Awards (#2 in 2022 en #4 in 2023). Breeze biedt een mix van meer dan 150 non-stop routes het hele jaar door en seizoensgebonden tussen 51 steden in 27 staten. Breeze is opgericht door luchtvaartondernemer David Neeleman en exploiteert een vloot van Embraer 190/195 en Airbus A220-300 vliegtuigen, met een focus op het aanbieden van efficiente en betaalbare vluchten tussen secundaire luchthavens, waarbij hubs worden omzeild voor kortere reistijden. Met naadloos boeken, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden aan herbruikbaar vluchttegoed en op maat gemaakte vluchtkenmerken – waaronder gratis zitplaatsen voor gezinnen – geleverd via een gestroomlijnde en eenvoudige app, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Kom meer te weten over het vluchtaanbod van Breeze via onze website of de app.

Mediacontact:

Gareth Edmondson-Jones
Breeze Luchtvaartmaatschappijen
917 399-9355
[email protected]

Officiele regels

GEEN AANKOOP NODIG OM MEE TE DOEN OF TE WINNEN.EEN AANKOOP OF BETALING VAN WELKE AARD DAN OOK VERHOOGT UW WINKANSEN NIET.

Deelname:De Breeze Airways™ Samuel Adams Giveaway (de “Sweepstakes”) staat alleen open voor personen die wettelijke inwoners zijn van de vijftig (50) Verenigde Staten van Amerika of het District Columbia en die achttien (18) jaar of ouder zijn op het moment van deelname (“deelnemer”). Werknemers, functionarissen en directeuren van Breeze Aviation Group, Inc. en hun directe familieleden (echtgeno(o)t(e), ouders, broers en zussen en kinderen) en leden van hetzelfde huishouden (al dan niet verwant), komen niet in aanmerking.

Sponsor:De Sweepstakes wordt gesponsord door Breeze Aviation Group, Inc., 6340 South 3000 East, Suite 400, Cottonwood Heights, Utah 84121 (“Breeze Airways” “Breeze” of “Sponsor”). Deze Sweepstakes wordt op geen enkele wijze gesponsord, onderschreven of beheerd door of in verband gebracht met Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Pinterest, LinkedIn of Google.

Akkoord met de officiele regels:Deelname aan de Sweepstakes houdt in dat de deelnemer deze Officiele Regels en de beslissingen van de Sponsor, die definitief en wettelijk bindend zijn, volledig en onvoorwaardelijk accepteert.De Sweepstakes is onderworpen aan alle toepasselijke federale, staats- en lokale wetten.Ongeldig buiten de Verenigde Staten en waar wettelijk verboden.

Sweepstakes-periode:De Sweepstakes begint om 01:00:00 p.m. PT op 5 maart 2024 en eindigt om 23:59:59 p.m. PT op 5 april 2024 (de “Sweepstakes-periode”). Het computersysteem van Breeze is de officiele tijdwaarneming voor de Sweepstakes.

Hoe deel te nemen: Aan de Sweepstakes moet worden deelgenomen door het online formulier op [https://sweepwidget.com/c/78208-7d5y2ig3] in te vullen. Je moet de gevraagde informatie invullen en je winkans kan toenemen afhankelijk van het aantal extra opties dat je selecteert op het deelnameformulier. U mag niet vaker meedoen dan aangegeven door meerdere e-mailadressen, sociale media-accounts, identiteiten of apparaten te gebruiken in een poging de regels te omzeilen. Elke poging van een deelnemer om mee te doen door gebruik te maken van valse social media accounts, identiteiten, registraties en aanmeldingen of andere methoden maakt de deelname van die deelnemer ongeldig en die deelnemer kan worden gediskwalificeerd.In het geval van een geschil met betrekking tot een inzending, wordt de geautoriseerde accounthouder van het e-mailadres en/of social media-account dat is gebruikt om mee te doen geacht de deelnemer te zijn en moet hij/zij zich houden aan deze Officiele Regels.Potentiele winnaars kan worden gevraagd om bewijs te laten zien dat zij de bevoegde accounthouder zijn.De “geautoriseerde accounthouder” is de natuurlijke persoon die aan het e-mailadres en/of social media-account is toegewezen door een organisatie die verantwoordelijk is voor het toewijzen van e-mailadressen en/of social media-accounts.Deelnemers krijgen opties voor het ontvangen van periodieke e-mailupdates van Breeze. Het gebruik van scripts, macro\’s of andere mechanische of geautomatiseerde programma\’s om deel te nemen, leidt tot diskwalificatie en alle dergelijke inzendingen zijn ongeldig.Vrijgegeven partijen (zoals hieronder gedefinieerd) zijn niet verantwoordelijk voor verloren, late, onvolledige, ongeldige, onjuiste, vertraagde, gestolen, verminkte, onbegrijpelijke of verkeerd verstuurde inzendingen, die allemaal worden gediskwalificeerd.Bewijs van inzending is geen bewijs van ontvangst door de Organisator. Alle inzendingen worden het exclusieve eigendom van de Sponsor, en geen enkele zal worden erkend of geretourneerd.

Trekking:Op of rond 10 april 2024 zal de Sponsor willekeurig 8 (acht) winnaars selecteren uit alle inzendingen die zijn ontvangen tijdens de Sweepstakes-periode als de potentiele winnaars. De winkans is afhankelijk van het totale aantal in aanmerking komende inzendingen dat is ontvangen. Beslissingen van de Sponsor zijn definitief en bindend. Alleen winnaars krijgen bericht.Winnaars moeten een account aanmaken bij Breeze Airways op www.flybreeze.com of op de Breeze-app.

Prijzen:

Hoofdprijs (2 winnaars): 2 retourvluchten voor de winnaar en een vriend(in) overal waar Breeze vliegt Volledige Swag Samuel Adams: Hoed, Koeler, Set van 4 Crystal Pint Glazen, Sleutelhanger Flesopener, Koozies, Neon Sign Brouwerij Tour van hun keuze.

2e Plaats (2 winnaars): 20.000 BreezePoints, Samuel Adams Hoed, Sleutelhanger Flesopener, Neon Sign, Set van 4 Crystal Pint Glazen

3e Plaats (4 winnaars): 10.000 BreezePoints, Samuel Adams pet, sleutelhanger flesopener

Prijsvoorwaarden:Prijzen zijn niet overdraagbaar of terugbetaalbaar en moeten worden geaccepteerd zoals toegekend. De sponsor zal geen geld of andere vervangingen aanbieden. Winnaar is verantwoordelijk voor alle van toepassing zijnde kosten, toeslagen, servicekosten of andere kosten in verband met ontvangst of gebruik van een prijs.Winnaar is volledig verantwoordelijk voor alle van toepassing zijnde belastingen (inclusief inkomstenbelasting en bronbelasting).De winnaar is verantwoordelijk voor het boeken van transport of andere producten of diensten die verband houden met het inwisselen van Breeze Airways™ vluchten en/of BreezePoints. Alle andere uitgaven en kosten die niet uitdrukkelijk in de bovenstaande prijsbeschrijving zijn vermeld, inclusief maar niet beperkt tot grondvervoer, maaltijden, dranken, incidentele kosten, belastingen, passagiers- of heffingen, toeslagen, luchtvaartmaatschappij- of luchthavenkosten, servicekosten, facilitaire kosten, fooien, optionele excursies en aankopen die zijn gedaan in verband met de inwisseling van Breeze Airways™ vluchten en/of BreezePoints zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de winnaar.Vrijgestelde partijen (hieronder gedefinieerd) zijn niet verantwoordelijk als een reis geleverd door Breeze Airways™ wordt vertraagd, uitgesteld of geannuleerd om welke reden dan ook, in welk geval dat deel van de prijs in zijn geheel verbeurd wordt verklaard en er geen vervanging zal worden geboden, behalve naar eigen goeddunken van de Organisator. Er vindt geen terugbetaling of compensatie plaats in het geval van annulering, uitstel of vertraging van een ingewisselde reis.

Kennisgeving: Winnaars van de Sweepstakes zullen worden geselecteerd in een willekeurige trekking onder toezicht van de Sponsor. Winnaars worden binnen vijf (5) dagen na de winnaarsselectie per e-mail op de hoogte gesteld op het e-mailadres dat is opgegeven op het moment van deelname. Breeze Aviation Group, Inc. is niet aansprakelijk voor het niet ontvangen van berichten door een winnaar als gevolg van de spam, junk e-mail of andere beveiligingsinstellingen of voor een winnaar die onjuiste of anderszins niet-functionerende contactgegevens verstrekt. Als een geselecteerde winnaar niet kan worden gecontacteerd, niet in aanmerking komt, de prijs niet claimt binnen 15 dagen vanaf het moment dat de kennisgeving van de prijs is verzonden, of niet tijdig een ingevulde en ondertekende verklaring en vrijgave heeft geretourneerd zoals vereist, kan zijn prijs komen te vervallen en kan een andere winnaar worden geselecteerd. De ontvangst door de winnaar van de prijs die in deze Sweepstakes wordt aangeboden, is afhankelijk van de naleving van alle federale en staatswet- en regelgeving. ELKE OVERTREDING VAN DEZE OFFICIELE REGELS DOOR EEN WINNAAR (NAAR EIGEN GOEDDUNKEN VAN DE SPONSOR) ZAL RESULTEREN IN DISKWALIFICATIE VAN DEZE WINNAAR ALS WINNAAR VAN DE SWEEPSTAKES EN ALLE PRIVILEGES ALS WINNAAR ZULLEN ONMIDDELLIJK WORDEN BEEINDIGD. Als een potentiele winnaar minderjarig is volgens de wetten van de staat waar hij/zij woont, kan een bevestiging van geschiktheid en acceptatie van deze Officiele Regels worden vereist van een ouder of wettelijke voogd, anders kan diskwalificatie het gevolg zijn. Elke winnaar geeft hierbij, door acceptatie van een prijs, het recht om de naam, het adres (stad en staat van verblijf), de foto, de stem, verklaringen en/of andere gelijkenis en prijsinformatie van de winnaar te publiceren in alle media die nu bekend zijn of nog worden bedacht, over de hele wereld, tot in de eeuwigheid, zonder beperking en zonder extra compensatie of tegenprestatie, kennisgeving of toestemming, tenzij dit wettelijk verboden is.

Algemene voorwaarden:De beslissingen van de Sponsor zijn definitief en bindend voor alle zaken met betrekking tot deze Sweepstakes. De Sponsor heeft het exclusieve recht om een deelnemer te diskwalificeren wegens overtreding van deze Officiele Regels of enige toepasselijke wetgeving met betrekking tot de Sweepstakes, en om alle geschillen naar eigen goeddunken op te lossen. Het niet afdwingen van een voorwaarde van deze Officiele Regels door de Sponsor betekent niet dat afstand wordt gedaan van die bepaling. De Sponsor behoudt zich het recht voor om de Sweepstakes geheel of gedeeltelijk te annuleren, op te schorten en/of te wijzigen, als fraude, virussen of andere problemen de administratie, veiligheid of eerlijkheid van de Sweepstakes verstoren, zoals naar eigen goeddunken bepaald door de Sponsor. In een dergelijk geval behoudt de Sponsor zich het recht voor om de prijs of prijzen toe te kennen uit de niet-verdachte in aanmerking komende inzendingen die zijn ontvangen tot het moment van de beperking of annulering.De Sponsor behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken een deelnemer of andere persoon te diskwalificeren die het inschrijfproces of de werking van de Sweepstakes verstoort, irriteert, misbruikt, bedreigt of lastigvalt of die handelt in strijd met deze Officiele Regels. Elke poging door enig persoon om de legitieme werking van de Sweepstakes te ondermijnen kan een overtreding zijn van het strafrecht en burgerlijk recht, en mocht een dergelijke poging worden ondernomen, dan behoudt de Sponsor zich het recht voor om schadevergoeding te eisen van een dergelijke persoon voor zover dit wettelijk is toegestaan. De vrijgegeven partijen (zoals hieronder gedefinieerd) zijn niet verantwoordelijk voor onvolledige, onnauwkeurige, verkeerd geadresseerde, verloren, vertraagde, gestolen, te laat ingestuurde, beschadigde of verminkte inzendingen, inzendingen, e-mail of post; of voor verloren, onderbroken of niet-beschikbare telefoon-, computernetwerk-, social medianetwerk-, internetserviceprovider (ISP), website-, kabel-, satelliet- of andere verbindingen, computerhardware- of softwarestoringen of -storingen, of andere fouten of problemen van welke aard dan ook, hetzij menselijke, mechanische, elektronische, computer- of communicatienetwerk-, typografische, druk- of andere fouten of problemen in verband met of in verband met deelname aan de Sweepstakes, administratie van de Sweepstakes, de verwerking van inzendingen, de beschikbaarheid van prijzen of een deel van de prijzen, de aankondiging van winnaars of in Sweepstakes-gerelateerd materiaal. Vrijgegeven partijen zijn ook niet verantwoordelijk voor onjuiste of onnauwkeurige informatie veroorzaakt door websitegebruikers, geknoei, hacking, of door enige apparatuur of programmering die verband houdt met of gebruikt wordt in de Sweepstakes. Vrijgegeven partijen zijn niet verantwoordelijk voor letsel, overlijden of schade aan deelnemers, of aan enige andere persoon of hun computer of eigendom in verband met of als gevolg van deelname aan deze Sweepstakes, het accepteren of gebruiken van een prijs of het downloaden van materiaal van of gebruik van een website.

Vrijwaring, schadeloosstelling en beperking van aansprakelijkheid:DEELNEMERS STEMMEN ERMEE IN SPONSOR, FACEBOOK/INSTAGRAM EN ELK VAN HUN RESPECTIEVE GELIEERDE ONDERNEMINGEN, EN ELK VAN DE DIRECTEUREN, WERKNEMERS, FUNCTIONARISSEN EN AGENTEN VAN DEZE PARTIJEN, MET INBEGRIP VAN MAAR NIET BEPERKT TOT HUN RESPECTIEVE RECLAME- EN PROMOTIEBUREAUS (GEZAMENLIJK “VRIJGESTELDE PARTIJEN”) VRIJ TE STELLEN, SCHADELOOS TE STELLEN EN TE VRIJWAREN VAN EN TEGEN LETSEL, OVERLIJDEN, VERLIEZEN, SCHADE, CLAIMS, ACTIES EN ANDERE AANSPRAKELIJKHEID VAN WELKE AARD DAN OOK ALS GEVOLG VAN OF VOORTVLOEIEND UIT DE SWEEPSTAKES OF AANVAARDING, BEZIT, GEBRUIK, MISBRUIK OF NIET-GEBRUIK VAN EEN PRIJS DIE KAN WORDEN TOEGEKEND, MET INBEGRIP VAN MAAR NIET BEPERKT TOT ALLE ZAKEN DIE WORDEN BEHANDELD IN DE ALGEMENE VOORWAARDEN HIERBOVEN. DEELNEMER STEMT ER VERDER MEE IN DAT DE AANSPRAKELIJKHEID VAN DE VRIJGEGEVEN PARTIJEN BEPERKT IS TOT DE KOSTEN VAN DEELNAME EN DEELNAME AAN DE SWEEPSTAKES, OF DE WAARDE VAN DE PRIJS ALS DE DEELNEMER CORRECT ALS WINNAAR IS GESELECTEERD, EN IN GEEN GEVAL ZIJN DE VRIJGEGEVEN PARTIJEN AANSPRAKELIJK VOOR ADVOCAATKOSTEN. DEELNEMER DOET AFSTAND VAN ALLE RECHTEN OP HET CLAIMEN VAN DIRECTE, INCIDENTELE, GEVOLG-, INDIRECTE OF BESTRAFFENDE SCHADE.

Afwijzing van garantie:VRIJGEGEVEN PARTIJEN (I) GEVEN GEEN ENKELE GARANTIE, WAARBORG OF VERKLARING MET BETREKKING TOT EEN PRIJS EN (II) WIJZEN ALLE IMPLICIETE GARANTIES AF.

Toepasselijk recht:Op alle kwesties en vragen met betrekking tot de Sweepstakes of met betrekking tot de constructie, geldigheid, interpretatie en afdwingbaarheid van deze Officiele Regels, de rechten en verplichtingen van de deelnemer of de rechten en verplichtingen van de Sponsor in verband met de Sweepstakes, is het recht van de staat Utah van toepassing en deze worden geinterpreteerd in overeenstemming met het recht van de staat Utah, zonder rekening te houden met de rechtskeuze of collisieregels (van Utah of een ander rechtsgebied), waardoor het recht van een ander rechtsgebied dan Utah van toepassing zou zijn.

Arbitrage:Alle geschillen, claims, controverses of rechtszaken die voortvloeien uit of verband houden met deze Sweepstakes of de Officiele Regels (elk, een “Claim”), zullen uitsluitend worden opgelost door middel van bindende arbitrage.Elke vordering wordt alleen op individuele basis bemiddeld, en wordt niet geconsolideerd of samengevoegd met of in een arbitrage of andere procedure waarbij een vordering van een andere partij betrokken is. De arbitrage zal worden uitgevoerd door een enkele arbiter die is aangesteld door de American Arbitration Association in overeenstemming met haar op dat moment geldende commerciele arbitrageregels.De arbitrage zal worden uitgevoerd in de Engelse taal in Salt Lake City, Utah.Een uitspraak over de uitspraak van de arbiter kan worden gedaan door een rechtbank met rechtsbevoegdheid. Onder geen enkele omstandigheid is het de deelnemer toegestaan prijzen te verkrijgen voor, en deelnemer doet hierbij afstand van alle rechten op het claimen van, bestraffende, incidentele schade, gevolgschade of enige andere schade, anders dan voor daadwerkelijke contante uitgaven.

Privacy: Raadpleeg het privacybeleid op de website van de Organisator voor meer informatie over het verzamelen van informatie van deelnemers. Deelnemers verstrekken informatie aan de Sponsor en niet aan andere betrokken social media-bedrijven die niet als sponsor worden aangemerkt. Deelnemers krijgen geen bericht als hun privacy-instellingen deelname uitsluiten en kunnen worden gediskwalificeerd. Elke deelnemer geeft expliciet toestemming om per e-mail gecontacteerd te worden door de Sponsor.

Officiele regels:Als u een kopie van de officiele regels wilt aanvragen, stuurt u een e-mail naar [email protected] of een gefrankeerde envelop naar Breeze Airways™ Giveaway c/o Breeze Aviation Group, Inc., 6340 South 3000 East, Suite 500, Cottonwood Heights, Utah 84121 n, Attn: Marketing & Promotions.Verzoeken moeten uiterlijk op 4 april 2024 zijn ontvangen. Inwoners van Vermont kunnen de portokosten voor het aanvragen van regels weglaten.

Winnaarslijst:Voor een identificatie van de winnaar, dien je voor 14 april 2024 een verzoek in bij Breeze Aviation Group, Inc., 6340 South 3000 East, Suite 500, Cottonwood Heights, Utah 84121 of stuur een e-mail naar [email protected].

Deze wedstrijd wordt op geen enkele wijze gesponsord, onderschreven of beheerd door of in verband gebracht met Facebook.


iCrowdNewswire