header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


IMS Legal Strategies | Juris Medicus lanceert een nieuwe start

Mar 11, 2024 12:12 PM ET

SAN ANTONIO, TX | Juris Medicus, \’s lands toonaangevende leverancier van medische expertises, kondigde vandaag aan dat het nu IMS Legal Strategies | Juris Medicus is, wat het begin markeert van een co-branding periode. Het bedrijf is gefuseerd met IMS, het bekroonde professionele dienstverleningsbedrijf dat gespecialiseerd is in procesadviezen en het plaatsen van getuige-deskundigen, om zijn klantgerichte mogelijkheden te diversifieren.

“Onze gestage groei in de afgelopen tien jaar bevestigt dat we een dienst van onschatbare waarde leveren aan klanten. Het helpen van rechtzoekenden bij complexe medische zaken is onze prioriteit en was de basis voor de samenwerking met IMS in 2022. Dit partnerschap stelt ons in staat om ons bereik naar klanten wereldwijd uit te breiden dankzij het uitgebreide platform van IMS en verdere ondersteuning te bieden op het gebied van procesadviezen, visuele pleitbezorging, presentatietechnologie en, natuurlijk, het plaatsen van getuige-deskundigen. Naast de kracht van ons steeds groter wordende panel van medische experts, zorgt het op maat gemaakte zoekproces voor deskundigen van IMS, dat geen grenzen stelt aan het onderwerp, ervoor dat we onze belofte aan klanten kunnen blijven nakomen,” aldus Craig Comeaux, president van IMS | JM.

IMS is het enige volledig geintegreerde procesadviesteam in de branche en biedt uitgebreide geschillenbeslechtingsdiensten voor de gehele levenscyclus van geschillen waarbij veel op het spel staat. IMS is actief van kust tot kust in de VS en heeft een vestiging in het Verenigd Koninkrijk om haar diensten wereldwijd aan te bieden.

Over IMS Legal Strategies | Juris Medicus

IMS Legal Strategies | Juris Medicus is een nationaal toonaangevend medisch expertisebureau dat de tijd en deadlines van advocaten beschermt. Al meer dan 10 jaar levert IMS | JM strategische getuige-deskundige diensten aan klanten in 15.000 zaken door het werven van meer dan 450 medische topexperts in 85 specialismen. Het IMS | JM proces ondersteunt onze klanten bij elke stap met een professioneel case management team van ervaren paralegals. Meer op jurismedicus.com.


iCrowdNewswire