header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


IMS Legal Strategies verwelkomt Juris Medicus

Mar 11, 2024 12:14 PM ET

PENSACOLA, FL | IMS Legal Strategies, het bekroonde professionele dienstverleningsbedrijf dat gespecialiseerd is in procesadviezen en het plaatsen van getuige-deskundigen, kondigde vandaag aan dat Juris Medicus de co-branded naam IMS Legal Strategies | Juris Medicus gaat gebruiken. De in San Antonio gevestigde leverancier van medische expertises is gefuseerd met IMS, waardoor hun complementaire expertisediensten worden samengevoegd om klanten te ondersteunen in zaken met complexe medische kwesties.

“Onze missie bij IMS is om altijd te luisteren naar onze klanten en manieren te vinden om aan hun behoeften te voldoen door middel van innovatie en best-in-class talent en methodologie. Deze benadering motiveerde ons in 2022 om samen te werken met het getalenteerde team van Juris Medicus om onze klanten uitzonderlijke service te bieden bij hun zaken die medische expertise vereisen. Sindsdien hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de integratie met Juris Medicus om onze servicelijnen en merken te verbeteren en op elkaar af te stemmen. Samen bieden we ongeevenaarde middelen en methodologieen om de precieze medische expertise en getuigenissen te verkrijgen die onze klanten nodig hebben om hun zaken te ondersteunen,” aldus IMS Chief Executive Officer James Crane.

IMS biedt een uitgebreid scala aan getuige-deskundige diensten, waaronder een gerenommeerd zoekproces op maat voor onafhankelijke deskundigen op alle vakgebieden en personeelsexperts die gespecialiseerd zijn in datawetenschap, statistiek, financien en economie. Juris Medicus voegt een uitgebreid panel van deskundigen toe aan de mix met meer dan 450 deskundigen verspreid over 85 medische specialismen en subspecialismen.

Als het enige volledig geintegreerde adviesteam in de sector is IMS de toonaangevende leverancier van diensten op het gebied van geschillenbeslechting gedurende de gehele levenscyclus van geschillen waarbij veel op het spel staat. Naast het plaatsen van getuige-deskundigen omvatten de adviesdiensten jury- en procesadviezen, visuele pleitbezorging en presentatietechnologie. IMS is actief van kust tot kust in de VS en heeft een vestiging in het Verenigd Koninkrijk om haar diensten wereldwijd aan te bieden.

Over IMS Legal Strategies

IMS Legal Strategies is een professionele dienstverlener die samenwerkt met de meest invloedrijke internationale advocatenkantoren en bedrijven om hun juridische strategieen te verbeteren. In elke fase van de geschillenbeslechting biedt IMS het volledige pakket geavanceerde adviesdiensten dat advocaten nodig hebben om te zegevieren – het plaatsen van getuigen-deskundigen van wereldklasse, gespecialiseerd advies bij geschillenbeslechting, geavanceerde visuele pleitbezorging en een vlekkeloze presentatie met behulp van de modernste technologie.

Of het nu gaat om het identificeren van getuigen-deskundigen uit elke sector en discipline, het ontwikkelen van thema\’s en demonstratiemateriaal, het voorbereiden van getuigen op getuigenverklaringen en hoorzittingen, het leiden van focusgroepen en schijnprocessen, of het begeleiden van juryselectie en voir dire, we werken samen met onze advocatenkantoren om hun zaken te versterken. IMS biedt een volledig geintegreerd internationaal team met tientallen jaren praktijkervaring in meer dan 45.000 zaken en 6.500 rechtszaken. Onze vertrouwde expertise is zuur verdiend. Samen winnen we. Bezoek imslegal.com voor meer informatie.


iCrowdNewswire