header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


John Cabot Universiteit van Rome eert Stephen J. Squeri, voorzitter en CEO van American Express, op jaarlijks gala in New York op 9 april 2024

Mar 11, 2024 12:10 PM ET

Eerbetoon aan Stephen J. Squeri, voorzitter en CEO van American Express

Universiteit wordt ook genoemd in studentenenquete als beste aanbieder van studie in het buitenland voor academici

(Rome en New York, 8 maart 2024) John Cabot University (JCU), de toonaangevende Amerikaanse universiteit in Italie, zal Stephen J. Squeri, voorzitter en CEO van American Express, eren tijdens haar jaarlijkse New York Gala op dinsdag 9 april 2024 in de University Club in Manhattan. Er worden meer dan 300 gasten uit het bedrijfsleven, de modewereld, de academische wereld en de diplomatie verwacht. De universiteit zal de heer Squeri onderscheiden met de Frank J. Guarini Award for Leadership in Business, vernoemd naar het voormalige Amerikaanse Congreslid, die in het verleden voorzitter en een belangrijke weldoener van JCU was. Tijdens de avond zal JCU ook vieren dat het is uitgeroepen tot de Top Study Abroad Provider for Academics, in een recent onderzoek van het online studentenportaal Go Overseas.

Salvatore Salibello, voorzitter van de Raad van Bestuur van de universiteit, verklaarde: “JCU is een instelling die op unieke wijze een brug slaat tussen de Amerikaanse en Europese tradities in de academische wereld en studenten van over de hele wereld in staat stelt Italie te ervaren en in Rome te studeren onder een uitzonderlijke faculteit. We zijn verheugd om de Amerikaanse zakenleider en Amerikaan van Italiaanse afkomst, Stephen J. Squeri, te eren. Steve is de laatste in een lange rij van eminente personen die de prestaties van JCU waarderen en hun aanwezigheid ter beschikking stellen van onze vooruitgang.”

“Ik ben vereerd dat ik deze erkenning krijg van de John Cabot University,” zei de heer Squeri. “Als kleinzoon van Italiaanse en Ierse immigranten heeft mijn familie ongelooflijk hard gewerkt om hun kinderen een succesvol leven te bieden en heeft ze mij het belang van onderwijs bijgebracht bij het vormgeven van onze toekomst. Door haar missie om Amerikaans onderwijs van hoge kwaliteit te bieden in een van de grote culturele

hoofdsteden van de wereld, leren JCU-studenten de cruciale vaardigheden die nodig zijn om groot succes te behalen in hun professionele leven.”

Het 51e jaar van JCU werd gekenmerkt door een aantal belangrijke prestaties, waaronder de grootste studenteninschrijving in de geschiedenis, de aankondiging van plannen om de faciliteiten van de campus in Rome langs de rivier de Tiber uit te breiden en de recente vermelding als de Top Study Abroad Provider for Academics op Go Overseas.

Dr. Franco Pavoncello, voorzitter van de universiteit, verklaarde: “Opnieuw grijpen we deze gelegenheid aan om prestaties en presteerders te vieren, waaronder onze geeerde en ook de faculteit en het personeel van de universiteit die studenten blijven aantrekken en hun grote loyaliteit verdienen voor de academische normen die we hanteren. Terwijl onze vooruitgang zich snel voortzet, kijken we optimistisch en enthousiast vooruit.”

Volgens Frank Desiderio, voorzitter van de Development Committee van de universiteit en voorzitter van het Gala Dinner, wordt een grote opkomst verwacht: “JCU heeft vrienden over de hele wereld, met name in de grotere omgeving van New York, van wie velen zich bij onze geeerde, trustees, faculteit en alumni zullen voegen voor ons jaarlijkse diner en prijsuitreiking. We kijken er ook naar uit om nieuwe vrienden te verwelkomen voor wat een onvergetelijke avond zal worden.” Ga voor meer informatie naar https://www.johncabot.edu of neem contact met ons op via https://www.johncabot.edu/give-to-jcu/new-york-gala-2024.aspx.


iCrowdNewswire