header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Plethora Businesses faciliteert strategische overname van American Pacific Forwarders door IMC Logistics, LLC.

Mar 11, 2024 11:49 AM ET

Orange County, CA, 1 maart 2024 – Plethora Businesses, een toonaangevend adviesbureau op het gebied van M&A, kondigt met trots de succesvolle overname aan van American Pacific Forwarders, Inc. (APF) door IMC Logistics, LLC (IMC), als exclusief adviseur aan de verkoopzijde. Dit markeert een nieuwe mijlpaal in Plethora\’s bewezen staat van dienst binnen de transport- en logistieke sector, waarmee de reputatie en expertise en het vermogen om effectief te navigeren door complexe M&A-transacties worden versterkt.

American Pacific Forwarders, Inc., een leider in containervervoersdiensten aan de westkust, is gespecialiseerd in haven- en spoortransport en levert al meer dan 45 jaar lokale diensten in Zuid-Californie. De activiteiten maken naadloze vrachtbewegingen in alle richtingen mogelijk en ondersteunen zowel import als export in verschillende industrieen.

IMC Companies – Opgericht in 1982 als een regionaal transportbedrijf, is IMC uitgegroeid tot een pionier in de transportindustrie en een van Noord-Amerika\’s grootste transportbedrijven voor containers. In 2023 kondigde IMC een strategisch initiatief aan om al haar operationele entiteiten onder een merknaam te consolideren om processen te optimaliseren voor verbeterde efficientie. IMC\’s overname van APF past in haar strategie en markeert een belangrijke stap in haar groei, waarbij de aanwezigheid aan de westkust wordt versterkt en IMC zich inzet voor uitbreiding in heel Noord-Amerika.

Douglas Matt, Vice President bij Plethora Businesses, zei: “Het faciliteren van deze deal tussen APF en IMC, twee grootmachten in transport, is buitengewoon lonend geweest voor Plethora. Richard Bartolic, CEO van American Pacific Forwarders, heeft onder zijn uitzonderlijke leiderschap de weg vrijgemaakt voor het voortdurende succes van APF onder de gerenommeerde vlag van IMC.”

Over Plethora Bedrijven

Plethora Businesses is een boutique M&A adviesbureau met hoofdkantoor in Orange County, Californie, toegewijd aan het aanbieden van sell-side en buy-side M&A advies, bedrijfsstrategie en waarderingen. Afgestemd op de unieke behoeften van de middenmarkt, is Plethora toegewijd aan het leveren van strategische oplossingen die groei en waarde voor haar klanten stimuleren. Bezoek: www.plethorabusinesses.com of neem contact met ons op via (714) 255-8862.

Contact:

George Lanza
President
[email protected]

Douglas Matt
Vice Voorzitter
[email protected]

Connor Nguyen
Geassocieerd
[email protected]

Plethora Bedrijven – Fusies, overnames en taxaties


iCrowdNewswire