header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research (WTR) kondigt promotie aan van Tim Regan tot Chief Revenue Officer

Mar 11, 2024 11:47 AM ET

6 maart 2024, St. Petersburg, FL – Water Tower Research LLC(www.watertowerresearch.com) moderniseert IR met een krachtig gedifferentieerd ecosysteem van investor relations diensten, onderzoeksgedreven content en communicatie, en betrokkenheid van investeerders. Water Tower Research is verheugd de promotie van Tim Regan tot Chief Revenue Officer aan te kondigen.

Shawn Severson, Co-CEO en medeoprichter, zegt: “Tim heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van onze aanwezigheid bij publieke en private bedrijven in onze 12 industriesectoren, terwijl hij direct met onze zakelijke klanten samenwerkt om het Water Tower Research-platform volledig te benutten. Tim\’s ervaring met zowel bedrijven als investeerders is van onschatbare waarde gebleken voor de groei van ons bedrijf en ik ben verheugd dat hij nog meer verantwoordelijkheid krijgt binnen de organisatie om ons op het snelle groeitraject van de afgelopen drie jaar te houden.”

Joy Malone, President en Chief Operating Officer, zei ook over de promotie van de heer Regan: “Ik heb het genoegen gehad om direct met Tim samen te werken sinds ik bij Water Tower Research werk. Tim heeft een grondige kennis van aandelenkapitaalmarkten en investor relations. Het omslagpunt is hier nu bedrijven op zoek zijn naar nieuwe en innovatieve manieren om investeerders te bereiken. Ik ben verheugd om met Tim samen te werken in zijn uitgebreide rol als Chief Revenue Officer.”

De heer Regan heeft meer dan 12 jaar ervaring op de kapitaalmarkten. Voordat hij bij Water Tower Research kwam, was hij Senior Vice President bij KCSA Strategic Communications in de Investor Relations Capital Markets praktijk en leidde hij de uitbreiding van het bedrijfsmodel van het bedrijf naar nieuwe opkomende groeisectoren. Daarvoor werkte hij ook op de Capital Markets desks en als Registered Investment Advisor bij Oppenheimer & Co. Inc., ThinkEquity, Maxim Group en HFP Capital. Hij heeft gewerkt met talrijke managementteams in de VS, Canada, Latijns-Amerika, de EU, het Midden-Oosten, Australie en Azie.

De heer Regan trad in 2022 in dienst bij Water Tower Research als Managing Director – Head of Business Development. Hij heeft een BA van Hobart College in milieustudies en economie.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot onze hoogwaardige bedrijfsresearch. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.

Contactgegevens:

Naam: Water Tower Research LLC
E-mail: [email protected]
Functieomschrijving: WTR Investeerdersbetrokkenheid


iCrowdNewswire