header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research (WTR) kondigt promotie van Joy Malone tot president aan

Mar 11, 2024 11:42 AM ET

5 maart 2024, St. Petersburg, FL – Water Tower Research LLC(www.watertowerresearch.com) moderniseert IR met een krachtig gedifferentieerd ecosysteem van investor relations diensten, onderzoeksgedreven content en communicatie, en betrokkenheid van investeerders. Water Tower Research is verheugd de promotie van Joy Malone tot President en Chief Operating Officer aan te kondigen.

Shawn Severson, Co-CEO en medeoprichter van &: “Het is indrukwekkend om de groeiende erkenning van het merk Water Tower Research en het succes van onze strategie voor het ecosysteem van investor relations te zien. Joy heeft een belangrijke rol gespeeld bij de uitvoering van onze strategie, zowel bij het beheer van de dagelijkse activiteiten en middelen van het bedrijf, als bij het stimuleren van de samenwerking binnen de organisatie en het geven van strategisch advies.”

Vicevoorzitter & medeoprichter Tim Gerdeman zei ook over de promotie van Joy Malone: “Mijn collega\’s en medebestuursleden zijn enthousiast over de voortdurende groei van Water Tower Research en Joy Malone\’s cruciale bijdragen aan dat voortdurende succes. Joy is een bewezen leider en innovator met een passie voor groei. Onder Joy\’s succesvolle leiding heeft het bedrijf zijn merknaam en zijn hoog aangeschreven onderzoeksteam aanzienlijk uitgebreid en de breedte van zijn contentaanbod aanzienlijk vergroot, terwijl het ook technologie heeft geimplementeerd om ons snel groeiende klantenbestand beter van dienst te kunnen zijn.”

“Deel uitmaken van de groei van Water Tower Research is een geweldige ervaring geweest en ik ben verheugd om mijn uitvoerende leiderschapsrol uit te breiden,” verklaarde mevrouw Malone. “We hebben een geweldige groep doorgewinterde analisten, investeerdersrelaties en Wall Street-professionals in ons bedrijf en we streven er dagelijks naar om een betere ervaring te bieden aan onze zakelijke klanten en aan de institutionele en particuliere investeerders die in toenemende mate vertrouwen op de inhoud van Water Tower Research\’s aandelenonderzoek. Hoewel we de afgelopen drie jaar aanzienlijke vooruitgang hebben geboekt, nu ons innovatieve model aanslaat, kijken we ernaar uit om onze groei te versnellen en door te gaan met het moderniseren van investor relations en de manier waarop onderzoek wordt gebruikt als een middelpunt voor de betrokkenheid van beleggers.”

Als leider in de financiele sector heeft mevrouw Malone meer dan 30 jaar ervaring op Wall Street met het aansturen van groei en innovatie voor het ontwikkelen van platforms voor aandelenverkoop en onderzoek. Haar eerdere ervaring omvatte Head of Business Development, Head of Sales en Director of Research voor bedrijven waaronder The Benchmark Company, Loop Capital Markets, Topeka Capital Markets, Soleil Securities, Blue Water Capital, Tucker Anthony Inc, Punk Ziegel & Co, en Needham & Co. Tijdens haar zeer succesvolle carriere heeft ze met succes talloze bedrijven op Wall Street opgebouwd en geleid.

Mevrouw Malone kwam in 2022 bij Water Tower Research als hoofd van Investor Engagement en werd in 2023 gepromoveerd tot Chief of Operations. Ze heeft een BA van Hope College.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire