header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research (WTR) organiseert AI & Technology Hybrid Investor Conference

Mar 12, 2024 10:51 AM ET

11 maart 2024, St. Petersburg, FL – Water Tower Research LLC(www.watertowerresearch.com) moderniseert IR met een krachtig gedifferentieerd ecosysteem van investor relations-diensten, onderzoeksgedreven content en communicatie, en beleggersbetrokkenheid. Water Tower Research is verheugd aan te kondigen dat het zijn eerste AI & Technology Hybrid Investor Conference zal organiseren op woensdag 10 en donderdag 11 april 2024.

De conferentie brengt meer dan 20 AI- en technologiebedrijven samen die zich richten op het gebruik van AI om echte problemen op te lossen. Het evenement zal twee dagen lang bestaan uit live presentaties door het senior management en gehost worden door WTR\’s senior technologieanalisten, Dr. John Roy en Curtis Shauger. Het format bestaat uit presentaties van 30 minuten en biedt mogelijkheden voor interactieve Q&A en 1×1 ontmoetingen met senior executives van beursgenoteerde bedrijven.

Bevestigde presenterende bedrijven zijn onder andere: Bakkt Holdings, Inc., Crexendo, Inc., Cyngn Inc., Galaxy Digital Holdings Ltd., Gorilla Technology Group Inc., Ocean Power Technologies, Inc., Perfect Corp., Pixie Dust Technologies, Inc., QuantaSing Group Limited, Soluna Holdings, Inc., SOVA, en Wonderfi Technologies, Inc.

“We zijn verheugd om onze eerste AI & Technology Hybrid conferentie te organiseren en kijken ernaar uit om toonaangevende bedrijven en investeerders samen te brengen om kansen in de AI- en technologiesectoren te bespreken”, zegt Shawn Severson, Co-CEO van Water Tower Research. “Dit is zo\’n dynamische industrie met elke dag nieuwe informatie. We verwachten een geweldige conferentie die de laatste ontwikkelingen behandelt en beleggers helpt beter te begrijpen hoe deelnemende bedrijven passen in deze nieuwe megatrend.”

Curtis Shauger, WTR Managing Director – Technology Research, zei: “In mijn 20 jaar ervaring in de technologiesector, zowel aan de koop- als aan de verkoopkant, vertegenwoordigt AI een van de grootste investeringskansen tot nu toe. Omdat het nog vroeg in de cyclus is, werken sectordeelnemers, analisten en investeerders allemaal koortsachtig om de omvang en impact van deze opkomende technologie beter te begrijpen. Met dit in gedachten kijk ik ernaar uit om op onze conferentie in contact te komen met zoveel geweldige bedrijven en investeerders.”

In een reactie op de AI & Technology Hybrid Investor Conference zei WTR Managing Director – Technology Research, Dr. John Roy: “AI heeft invloed op elk bedrijf en de kleintjes die het goed gebruiken zullen waarschijnlijk een buitenmaatse impact op hun bedrijf zien. En nu de Bitcoin in de afgelopen vijf maanden meer dan verdubbeld is, hebben we ook drie bedrijven die cryptocurrency\’s aanbieden.”

Om de conferentie bij te wonen of voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar [email protected] of hier klikken.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire