header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CourtAlert kondigt uitgebreid overgangspakket aan voor eDocket-klanten

Mar 13, 2024 6:40 PM ET

CourtAlert, de toonaangevende leverancier van docketing- en agendasystemen, is verheugd een uitgebreid overgangspakket te introduceren dat op maat is gemaakt voor advocatenkantoren die worden beinvloed door de beslissing van Aderant om zijn eDockets-product uit te faseren. Terwijl kantoren hun opties bekijken, komt CourtAlert naar voren als een aantrekkelijk alternatief, dat een bewezen, betrouwbare, veilige en geavanceerde oplossing biedt voor docketing- en agendabehoeften.

Nieuwe klanten kunnen een naadloze overgang verwachten, gefaciliteerd door ons deskundige implementatieteam, dat specifieke workflowsuggesties en ondersteuning biedt aan zowel de IT- als de docketingafdelingen van het kantoor. Met een verfijnd proces kunnen docketingteams een eerste installatie en gegevensmigratie binnen een week verwachten en volledige operationele capaciteit binnen twee tot drie maanden.

Gebaseerd op decennia van ontwikkeling, is het CourtAlert-platform toonaangevend met innovatieve functies, waaronder een workflow voor ECF-kennisgevingen met landelijke dekking, eersteklas agenda-tools (nu met AI-opties!) en SOC2-compliance voor verbeterde gegevensbescherming. Ons supportteam, onze trainers en onze gebruiksvriendelijke help- en trainingssite zorgen ervoor dat gebruikers het systeem optimaal kunnen gebruiken. Door de samenwerking met CalendarRules biedt CourtAlert real-time, up-to-date en betrouwbare gebeurtenisberekeningen op basis van regels met zijn collectie van meer dan 2.500 regelsets en nieuwe regels die zelfs op verzoek van een klant worden aangemaakt.

Beperkte aanbieding voor eDocket-klanten – CourtAlert kondigt een beperkte pakketprijs aan voor eDocket-gebruikers. Dit omvat kortingen op de initiele licentiekosten, gratis datamigratie, gereduceerde trainingskosten (met de eerste 5 uur gratis) en aanzienlijke kortingen op onderhoud en hosting. CourtAlert is ook toegewijd aan het verminderen van het risico van het veranderen van systeem. Vraag ons naar onze risicovrije garanties die ons vertrouwen in ons product weerspiegelen. Geinteresseerde bedrijven worden aangemoedigd om deze kans te grijpen door zich voor 19 april 2024 aan te melden voor het CourtAlert-systeem, zodat er voldoende tijd is voor een effectieve overgang.

Voor meer informatie over dit exclusieve aanbod en om te beginnen met uw overgang naar een betrouwbare en geavanceerde docketing- en agenda-oplossing, kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of bellen naar (212) 227-0391.

Over CourtAlert: CourtAlert is de toonaangevende leverancier van docketing- en agendasystemen sinds 1999, ten dienste van advocatenkantoren en juridische professionals in het hele land. Toegewijd aan innovatie en uitmuntendheid, biedt CourtAlert geavanceerde oplossingen om case management processen te stroomlijnen, de productiviteit te verhogen, en zorgen voor de hoogste niveaus van veiligheid en ondersteuning.

Contact:
Kimberly Romano, Marketing Coordinator
Telefoon: (212) 227-0391
E-mail: [email protected]
Website: www.courtalert.com/CM


iCrowdNewswire