header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fox Theatre verdiept betrokkenheid bij de gemeenschap met de lancering van het vernieuwde Community Partnerships Program "Fox Gives"

Mar 13, 2024 7:03 PM ET

Nonprofit breidt filantropische inspanningen uit door meer dan verdubbeling van de financiele inzet voor het behoud van historische theaters en het bieden van beroepsmogelijkheden in entertainment voor jongeren

ATLANTA (13 maart 2024) – Voortbouwend op een rijke geschiedenis van culturele betrokkenheid die bijna een eeuw omspant, introduceert het Fox Theatre met trots zijn uitgebreide samenwerkingsprogramma met de gemeenschap, Fox Gives. Als filantropische tak gewijd aan het versterken van gemeenschappen door middel van theater, bevordert het programma de inspanningen van het iconische instituut voor behoud en steun voor theaters in het zuidoosten en benadrukt het dezelfde kracht van steun van de gemeenschap die ooit het Fox Theatre redde. Door de financiele investering meer dan te verdubbelen, wil Fox Gives historische theaters restaureren en nieuwe beroepsmogelijkheden bieden aan jonge mensen met een passie voor kunst.

“De evolutie van Fox Theatre Institute naar Fox Gives markeert een belangrijke mijlpaal in onze jarenlange wens om terug te geven en een impact te hebben,” legt Allan Vella, president en CEO van het Fox Theatre, uit. “Vanuit ons nederige begin als een theater zonder winstoogmerk, hebben we onze behoudsmissie gekanaliseerd in een baken van hoop voor andere historische podia in Georgia en het hele land. Nu, via Fox Gives, hebben we onze impact vergroot en nieuwe programma\’s geintroduceerd om de volgende generatie studenten een carriere in entertainment te laten ontdekken.”

Een opvallend onderdeel van Fox Gives is het All-Access Pass programma, ontworpen om middelbare scholieren te begeleiden door ze uit de eerste hand inzicht te geven in de verschillende carrieres in entertainment. Het veelgeprezen \’Fox in a Box\’-initiatief blijft basisschoolleerlingen interactieve educatieve ervaringen bieden die de geschiedenis van het theater koppelen aan bredere maatschappelijke lessen.

Fox Gives maakt zich op voor een significante groei in 2024 en zal direct profiteren van een deel van elk verkocht kaartje in het Fox Theater. Deze strategische aanpak zorgt voor de voortdurende ontwikkeling van elk programma onder de filantropische paraplu van het Fox Theater.

Fox in a Box
Fox Gives blijft een holistische educatieve ervaring bieden via Fox in a Box. Dit interactieve basisschoolprogramma laat zien hoe belangrijke gebeurtenissen in de tijdlijn van het Fox Theater samenvallen met belangrijke lessen uit de klas, zoals de Amerikaanse geschiedenis en de burgerrechten. Het Fox in a Box-programma gaat in de zomer van 2024 van start en loopt door tot het academisch jaar 2024/2025. Dit verbeterde virtuele aanbod zal een nieuwe tweetalige Engels/Spaanse virtuele les bevatten, die zorgt voor een meer inclusieve en uitgebreide leerervaring. Ook zullen de activiteitenboekjes voor studenten een nieuwe Spaanse vertaling hebben, waardoor de toegang tot leren in Georgia\’s scholen wordt vergroot.Bovenkant Formulier

All-Access Pas

Het onlangs gelanceerde All-Access Pass programma is ontworpen om deuren te openen voor middelbare scholieren die geinteresseerd zijn in de kunsten, door hen een aanvullende blik achter de schermen te bieden van de vele carrieres in het enteratainment veld. In tegenstelling tot het op de basisschool gerichte “Fox in a Box”-initiatief, nodigt All-Access Pass middelbare scholieren uit om meer te leren over de belangrijke rollen achter de schermen – van licht en geluid tot podium- en zaalmanagement – die ervoor zorgen dat een productie tot leven komt. Door samen te werken met lokale docenten en experts uit de industrie, krijgen de deelnemers gratis toegang tot bepaalde voorstellingen en interactieve discussies die het pad naar werken in de entertainmentwereld onthullen. Na het eerste jaar, waarin scholen door het Fox Theatre worden geselecteerd om deel te nemen, zal dit initiatief elk jaar ten goede komen aan leerlingen van twee scholen die worden geselecteerd door middel van een jaarlijkse aanvraagprocedure en een uit de gemeenschap die betrokken is bij het nieuwe meerjarige beursprogramma van het Fox Theatre.

Eenjarig beursprogramma

Het eenjarige subsidieprogramma van het Fox Theatre blijft de kunst ondersteunen door middel van historisch behoud en restauratie met een jaarlijks budget van $500.000. Dit programma is onderverdeeld in categorieen die op maat gemaakt zijn om de kunst te ondersteunen. Dit programma is onderverdeeld in categorieen die zijn afgestemd op de verschillende behoeften van historische theaters en aanverwante structuren, zodat deze blijven floreren als culturele en maatschappelijke monumenten.

  • Urgente/noodbehoeften: Financiert onmiddellijke acties die nodig zijn om historische structuren te redden in situaties zoals brand, waterschade, natuurrampen, algemeen verval dat de integriteit van het gebouw bedreigt en/of dreigende sloop.
  • Studies of planning historische structuren: Biedt subsidies voor de voltooiing van jaarlijkse studies of planning van historische structuren, die essentieel zijn voor het geinformeerde behoud en onderhoud van historische locaties.
  • Technische bijstand en diensten: Biedt ontvangers van subsidies directe toegang tot deskundigen en hulpmiddelen die zijn afgestemd op een verscheidenheid aan specifieke technische behoeften op het gebied van behoud.
  • Subsidie voor behoud: Ontworpen om de hele gemeenschap te betrekken bij en te ondersteunen voor lokale instandhoudingsprojecten, waardoor een gevoel van gemeenschappelijke trots en eigenaarschap wordt gestimuleerd.

Meerjarig subsidieprogramma

Vanaf 1 juli 2024 introduceert het Fox Theatre een nieuw meerjarig subsidieprogramma om de economische en gemeenschapsontwikkeling verder te stimuleren door middel van kunst en cultuur. Deze innovatieve financieringsaanpak ondersteunt een organisatie over een periode van twee tot vier jaar. Met een geschiedenis van het bijdragen van 3,2 miljoen dollar aan historische theaters in het zuidoosten door middel van het eenjarige subsidieprogramma, betekent dit nieuwe initiatief een verdieping van de inzet van de Fox, waarbij tot 500.000 dollar per ontvanger wordt toegezegd om een meer blijvende impact te maken. Om de onderwijsaspiraties van studenten in deze gemeenschappen te ondersteunen, zal het programma na het academisch jaar 2024/2025 een studiebeurs van $5.000 toekennen aan een verdienstelijke student uit de begunstigde gemeenschap.

De eerste begunstigde in het kader van dit nieuwe programma is het Hart County Community Theatre in Hartwell, Georgia, dat $ 500.000 ontvangt om te helpen bij de restauratie van hun eeuwenoude theaterzaal, voortbouwend op een eerdere noodsubsidie van $ 23.000 die in het fiscale jaar 2022/2023 werd toegekend.

Over het Fox Theater
Het Fox Theatre is een van de belangrijkste locaties in Atlanta voor live entertainment, met meer dan 150 voorstellingen per jaar in het theater met 4.665 zitplaatsen. Van concerten tot balletten, komedie en films, de historische locatie trekt jaarlijks meer dan 500.000 bezoekers. In het theater vinden jaarlijks meer dan 100 prive-evenementen plaats, zoals bruiloftsrecepties, handelsbeurzen, bedrijfsbijeenkomsten en verenigingsfeesten in twee prachtige balzalen. De eersteklas Marquee Club van de Fox, gepresenteerd door Lexus, is een drie verdiepingen tellende luxe bar van 10.000 m² die toegankelijk is voor alle Club Level tickethouders of jaarlijkse leden van het Fox Theater. Als een 501(c)(3) non-profit kunstorganisatie is het Fox Theatre vandaag de dag een fel beschermd monument en een nationaal geprezen theater. Het Fox Theatre is trots op de genereuze steun van zijn partners: Casamigos, Coca-Cola, Georgia Natural Gas, Georgian Terrace Hotel & Livingston Restaurant, Humana, Lexus, Northside Hospital en Regions Bank. Tickets voor alle evenementen zijn verkrijgbaar op FoxTheatre.org, of gratis op 855-285-8499. Blijf op de hoogte door het Fox Theater te volgen via @theFoxTheatre op Instagram, Twitter en Facebook.

Over Fox Gives
Fox Gives is de uitgebreide outreach-tak van het iconische Fox Theatre in Atlanta, toegewijd aan het stimuleren van partnerschappen met de gemeenschap en het verrijken van levens door middel van kunst. Fox Gives is voortgekomen uit het Fox Theatre Institute en zet de traditie voort van expertise, advies en educatie op het gebied van historisch behoud voor podiumkunstenpodia in Georgia en daarbuiten. Fox Gives richt zich op het milieu en de economische impact en biedt meerjarige subsidies voor behoud, kunsteducatieprogramma\’s en mentorschap in het beroepsleven, waarbij middelen worden ingezet om lokale economieen te stimuleren en de artistieke hartslag van gemeenschappen levendig te houden. Onder de paraplu van Fox Gives introduceert het theater transformatieve initiatieven zoals het All-Access Pass programma voor middelbare scholen om nieuwe deuren te openen in het kunstvakonderwijs voor jonge mensen. Ga voor meer informatie naar foxtheatre.org/foxgives en blijf op de hoogte op Facebook en Instagram.

Contactgegevens:

Naam: Sara Barksdale
E-mail: [email protected]
Functie: Account Manager


iCrowdNewswire