header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Miles Mediation & Arbitrage lanceert Client Dashboard om klantervaring te verbeteren

Mar 13, 2024 6:38 PM ET

Miles Mediation & Arbitration, de snelst groeiende aanbieder van alternatieve geschillenbeslechting (ADR) in het zuidoosten, is verheugd de lancering van ons nieuwe Client Dashboard aan te kondigen.

“Dit is een belangrijke mijlpaal in ons streven om de ADR-ervaring te herdefinieren”, aldus Parag Shah, CEO van Miles Mediation & Arbitration. “Onze toewijding aan innovatie en klantenservice staat centraal in alles wat we doen. Dit dashboard weerspiegelt onze toewijding om technologische oplossingen te integreren met onze klantgerichte aanpak om tegemoet te komen aan de evoluerende behoeften van onze klanten.”

Het Client Dashboard is ontworpen om de ervaringen van Miles-klanten te verbeteren door een efficiente, gestroomlijnde aanpak van case management te bieden. Via het dashboard kunnen klanten sneller mediations inplannen, details van zowel eerdere als komende mediations bekijken en facturen bekijken en betalen. Klanten zullen via het dashboard ook toegang hebben tot een verscheidenheid aan hulpmiddelen, waaronder waardevolle CLE-cursussen en informatieve artikels geschreven door Miles\’ neutrals.

Klanten kunnen nog steeds boeken via de website van het bedrijf, met behulp van de agenda\’s van de neutrals. Het dashboard biedt echter extra voordelen voor clienten, zoals de optie om te sorteren op datum, locatie, praktijkgebied of neutrale partij bij het boeken van een nieuwe bemiddeling, evenals het bieden van een centrale plaats voor het hosten van alle relevante documenten.

“Dit dashboard is ontworpen met het gemak van onze clienten in gedachten en biedt een reeks functies die het bemiddelingsproces stroomlijnen,” legt Shah uit. “Ons doel is om clienten de tools te geven die ze nodig hebben om hun zaken effectiever te beheren, zodat ze zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is – het bereiken van een oplossing.”

Miles nodigt klanten uit om hun persoonlijke dashboard accounts aan te maken door naar de registratiepagina te gaan.

OVER MILES MEDIATION & ARBITRAGE

Miles Mediation & Arbitration geeft vorm aan de sector van alternatieve geschillenbeslechting (ADR) met ons uitgebreide professionele dienstenmodel dat de expertise van ons hoogopgeleide, diverse panel van neutralen combineert met een ongeevenaard niveau van klantenondersteuning om partijen te begeleiden en in staat te stellen een eerlijke, tijdige en kosteneffectieve oplossing te vinden, ongeacht de omvang, specialisatie of complexiteit van de zaak. Voor meer informatie kunt u bellen naar 888-305-3553 of een e-mail sturen naar [email protected].


iCrowdNewswire