header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research (WTR) voegt Jonathan Mordoh toe als Managing Director of Investor Engagement

Mar 13, 2024 6:55 PM ET

12 maart 2024, St. Petersburg, FL-WaterTower Research LLC (www.watertowerresearch.com) moderniseert IR met een krachtig gedifferentieerd ecosysteem van investor relations diensten, onderzoeksgedreven content en communicatie, en beleggersbetrokkenheid. Water Tower Research is verheugd te kunnen aankondigen dat Jonathan Mordoh zich bij het bedrijf zal aansluiten als Managing Director of Investor Engagement.

Shawn Severson, Co-CEO en medeoprichter: “Jonathan brengt tientallen jaren ervaring mee in het verbinden van investeerders en bedrijven. We zijn verheugd dat hij zich bij Water Tower Research voegt en ons IR-ecosysteem laat groeien om het WTR-investeerdersnetwerk uit te breiden. Er is nog nooit zo\’n grote behoefte geweest aan informatiestromen en onderzoek van hoge kwaliteit om investeerders te helpen nieuwe ideeen te vinden, due diligence uit te voeren en toegang te krijgen tot bedrijven. Jonathan toevoegen is een geweldige stap om ons zeer ervaren engagementteam verder uit te breiden.”

Joy Malone, President en Chief Operating Officer, zei ook over de heer Mordoh: “We hebben ons team voor beleggersbetrokkenheid snel laten groeien naarmate we ons bereik binnen de institutionele beleggersgemeenschap blijven vergroten. Jonathan aan boord te hebben is een geweldige uitbreiding, gezien zijn uitgebreide kennis van de beleggingswereld en zijn relaties. Het leveren van kwaliteitsinformatie en onderzoek aan het investeerdersnetwerk van WTR is een belangrijke basis in ons IR-ecosysteem, en het hele team is verheugd Jonathan aan boord te mogen verwelkomen.”

De heer Mordoh is Managing Director of Investor Engagement voor Water Tower Research. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring op Wall Street in Institutional Sales, Sales Trading, Equity Research Distribution, Derivatives Sales and Trading en Capital Markets. Voordat hij bij Water Tower Research kwam, was hij Senior Vice President of Institutional Sales voor Roth Capital, waar hij zich richtte op accounts in het noordoosten. De heer Mordoh is een specialist in small-cap groeibedrijven en heeft deelgenomen aan honderden miljoenen dollars aan publieke en private markttransacties. Hij begon zijn carriere bij Salomon Brothers, waar hij werkte bij de Equity Derivatives groep en het Equity Research verkoopteam. Na Salomon Brothers werkte hij in verschillende functies bij Arnhold en S. Bleichroeder, Miller Tabak & Co, Kaufman Brothers, ThinkEquity, B. Riley Financial en Longbow Research. De heer Mordoh heeft een BS in financien van de Universiteit van Richmond Robbins School of Business.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van door onderzoek gestuurde communicatie en betrokkenheid van investeerders. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.

Contactgegevens:
Naam: Water Tower Research LLC
E-mail: [email protected]
Functieomschrijving: WTR Investeerdersbetrokkenheid


iCrowdNewswire