header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kathryn Porter sluit zich aan bij de Energie Getuigen Praktijk van SEDA Experts

Mar 14, 2024 4:29 PM ET

New York, NY, 14 maart 2024 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiele expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Kathryn Porter is toegetreden tot het bedrijf als Managing Director.

“Kathryn heeft uitgebreide ervaring in vele facetten van het energiecomplex wereldwijd, evenals directe blootstelling aan de financiele wereld, waarvan ik zeker weet dat het van groot voordeel zal zijn voor onze klanten”, zegt Peter Selman, voorzitter en managing partner van SEDA Experts.
Kathryn Porter is een onafhankelijke energieconsultant met meer dan 25 jaar ervaring in de energie- en financiele sector in zowel leidinggevende als technische functies. Ze heeft specifieke expertise in de nuts-, olie- en gassector, met financiele ervaring op het gebied van aandelen en aandelenderivaten, schuldkapitaalmarkten, M&A, leningen en risicobeheer, en is opgetreden als Expert in energiegerelateerde zaken.
Kathryn runt momenteel haar eigen onafhankelijke energieadviesbureau en adviseert klanten die actief zijn in de energiewaardeketen op het gebied van strategie en bedrijfsontwikkeling, commerciele contractonderhandelingen, risicobeheer en hedging, en due diligence van transacties, evenals het verstrekken van marktinformatie en -analyses op maat. Tot haar klanten behoren energiehandelaren, opwekkers, leveranciers en ontwikkelaars van ingebedde en achter-de-meter opwekking en batterijsystemen, evenals regelgevers en leveranciers van ondersteunende producten en diensten. Ze varieren van kleine lokale bedrijven tot grote multinationals, banken en regelgevende instanties.
Ze geeft ook marktanalyses op haar blog: www.watt-logic.com/blog en is een regelmatige commentator over energiezaken in de media. Ze wordt veel geciteerd in de pers en heeft een opiniecolumn in de Telegraph. Ze spreekt ook regelmatig op brancheconferenties, waaronder Energy Trading Week, IE Week en Flame, en levert regelmatig bijdragen aan podcasts over de hele wereld, waaronder de Canadian Global Affairs Institute Energy Security Cubed Podcast, het Institute for Economic Affairs (Londen), de Power Hungry Podcast (Texas) en Merryn Talks Money op Bloomberg.
Voorheen werkte ze onder andere bij Centrica, Societe Generale, EDF Trading en Barclays Capital. Kathryn heeft een mastergraad in natuurkunde van de Universiteit van Exeter en een MBA van de London Business School. Ze is Chartered Fellow van het Chartered Institute for Securities and Investments en lid van het Institute of Directors.
Kathryn heeft een aantal niet-uitvoerende functies bekleed. Momenteel is ze geassocieerd lid (als niet-parlementslid) van de All Party Parliamentary Group for Energy Studies, die helpt de agenda van de groep te bepalen, en is ze Trustee van The Kids\’ Cookery School, een liefdadigheidsinstelling in Londen die zich richt op het aanleren van kook- en voedingsvaardigheden aan kinderen. Onlangs is ze na negen jaar teruggetreden uit het bestuur van de Royal Choral Society, na afloop van haar termijn als directeur en trustee.
Over SEDA Experts LLC
SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiele diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiele sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiele dienstverlening. We bieden superieur onafhankelijk advies, data-analyse, waardebepaling en elite expertises en getuigenisdiensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiele instellingen.

Contactgegevens:
Naam: Damiano Colnago
E-mail: [email protected]
Functie: Managing Partner


iCrowdNewswire