header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nieuwe release van TuneFab Apple Music Converter V4.0.0 voor een veel betere gebruikerservaring

Mar 14, 2024 4:26 PM ET
“In de onlangs uitgebrachte TuneFab Apple Music Converter V4.0.0 isde gebruikerservaring sterk verbeterd, met verbeterde en nieuwe toegevoegde functies om onnodige stappen bij het downloaden van Apple Music achterwege te laten.”
Het representatieve product van TuneFab, TuneFab Apple Music Converter, is begonnen aan een nieuw plot met een spannende nieuwe versie uitgebracht. Terwijl de software al een snelle manier bood om Apple Music-tracks te downloaden voor onbeperkt offline muziek streamen, zorgt de gloednieuwe TuneFab Apple Music Converter V4.0.0 zelfs voor een meer probleemloze en vriendelijke manier door de gebruikerservaring te verbeteren met behoud van originele overtreffende functies. Met andere woorden, de gloednieuwe versie van TuneFab Apple Music Converter kan worden beschouwd als de meest professionele en gebruiksvriendelijke downloader voor Apple Music, zonder dat dit ten koste gaat van zowel de krachtige muziekdownloadmogelijkheden als de gebruikerservaring.
In TuneFab Apple Music Converter V4.0.0 is de algemene interface niet veel veranderd, nog steeds met de officiele Apple Music webplayer ingebouwd. Maar de verbeterde conversielijst verandert nu in een kleverig zwevend venster aan de rechterkant van de interface ter vervanging van het originele ” ” pictogram, voor het eenvoudiger importeren van muziek en het controleren van de conversie/geschiedenis secties. Ondanks de drag-and-drop methode om muziek toe te voegen, voegt de nieuwe versie ook downloadknoppen toe aan alle Apple Music nummers en albums, waardoor de nummers direct in de conversielijst kunnen worden geimporteerd.
click-add-to-conversion-list-button-amc-4.0
Het conversievenster is verbeterd met een aantal duidelijke verbeteringen in TuneFab Apple Music Converter V4.0.0. Ten eerste zijn de parameterinstellingen hier nu ingebed. Naast het uitvoerformaat kun je nu ook direct kwaliteitsopties zoals sample rate en bitrate selecteren in plaats van het extra venster “Voorkeuren” te openen. Ten tweede is er een voortgangsbalk voor het downloaden toegevoegd. Zodra de muziekconversie begint, kun je de conversiestatus op elk moment controleren in het conversievenster. Er is ook een stopknop toegevoegd om de conversie op elk gewenst moment te beeindigen.
choose-bitrate-amc-4.0
De oorspronkelijke sectie “Voorkeuren” is ook verbeterd met een aantal wijzigingen. In TuneFab Apple Music Converter V4.0.0 zijn nu de tabbladen “Algemeen” en “Geavanceerd” geintegreerd om de instellingen voor het downloaden in een venster te zetten zodat je ze gemakkelijker kunt bewerken. Ondertussen voegt het nog twee instellingen toe voor het makkelijker opnieuw ordenen en categoriseren van muziek na offline downloaden – de ene is de bestandshernoemingsfunctie en de andere is de functie voor het automatisch aanmaken van mappen.
preference-for-output-file-name-amc-4.0 (1)
De goed verbeterde TuneFab Apple Music Converter behoudt dezelfde geweldige compatibiliteit als voorheen, die volledig wordt ondersteund op alle Windows- en Mac-systemen. Ondertussen blijft ook de abonnementsprijs hetzelfde als de oorspronkelijke plannen.

Over TuneFab

TuneFab is een toonaangevend merk in de muziekindustrie dat gebruiksvriendelijke en krachtige muziekoplossingen biedt om streaming muziek zonder beperkingen offline te beluisteren. Uitgerust met een bekwaam technisch team, zal TuneFab ernaar streven om alle diensten die het levert te verbeteren om meer gemak te leveren aan gebruikers in het moderne digitale leven van vandaag.

iCrowdNewswire