header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het eerste Legal Writing Advisory Panel verenigt topadvocaten en -rechters om de standaarden te herzien

Mar 19, 2024 5:39 PM ET

Tientallen topadvocaten en -rechters verenigen het adviespanel in een zoektocht naar een nieuwe vorm voor juridisch schrijven

[Washington DC, 19 maart 2024], Het Legal Writing Advisory Panel, het geesteskind van Legal Writing Pro en BriefCatch oprichter en bestseller auteur Ross Guberman, is klaar om juridisch schrijven opnieuw te definieren voor de volgende generatie rechtenstudenten, advocaten en rechters. Het panel zal topnamen op het gebied van juridisch schrijven in contact brengen met de bredere juridische gemeenschap en een toekomst creeren waarin juridische documenten toegankelijker, effectiever en efficienter zijn dan ooit.

Dit panel bestaat uit een elitekader van 35 rechters, advocaten en academici, elk uitgekozen vanwege hun kennis op het gebied van juridisch schrijven. Panelleden zijn onder andere:

  • Voormalig Fifth Circuit rechter Gregg Costa en voormalig Florida Supreme Court rechter Raoul Cantero
  • Hoogste pleitbezorgers van het Hooggerechtshof zoals Carter Phillips en Linda Coberly
  • Voormalige advocaten-generaal Jeff Wall en Greg Garre
  • Academici en experts van wereldklasse in het opstellen van contracten en opinies

Driemaandelijkse overzichten van best practices van de grootste juridische schrijvers

Elk kwartaal komt het panel virtueel bijeen om te stemmen en expertise uit te wisselen over belangrijke juridische schrijfkwesties en controverses, van lettertypen tot toon en overtuigende structuur. De panelleden zullen voortdurend de standaarden voor juridisch schrijven verfijnen, zodat de hele beroepsgroep – en dus het publiek – kan profiteren van hun collectieve wijsheid, praktische begeleiding en samenwerkingsmodellen.

Panelleden krijgen ook de kans om korte artikelen of interviews te schrijven over schrijftips en uitdagingen.

De rijkdom delen met de hele juridische beroepsgroep

Het werk van het panel wordt elk kwartaal gratis gedeeld met rechtenfaculteiten, advocaten en rechtbanken.

Ross Guberman noemt de samenwerking een game-changer voor juridisch schrijven: “Het Legal Writing Advisory Panel zal een frisse wind laten waaien door de nieuwe advocaten en rechters van morgen. Ik vind het geweldig om de krachten te bundelen met een aantal van de meest gerenommeerde schrijvers en schrijfdeskundigen van het vakgebied om het schrijven van juridische teksten te upgraden en om mijn jarenlange zoektocht voort te zetten om advocaten en rechters van de rit te laten genieten.”

Voor meer informatie over het Legal Writing Advisory Panel en zijn baanbrekende werk kunt u contact opnemen met Ross Guberman via [email protected].


iCrowdNewswire