header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Prevail bevordert de veiligheid in juridische transcriptie met ISO 27001 en SOC 2 Type 2 referenties

Mar 19, 2024 5:40 PM ET

Prevail Legal Inc, een baanbrekend platform voor getuigenisbeheer dat juridische transcriptie, rechtbankverslaggevingdiensten en geavanceerde hulpmiddelen voor getuigenisbeheer biedt, kondigt met trots het behalen van SOC 2 Type 2 attestatie en ISO 27001 certificering aan. Deze accreditaties maken Prevail tot het enige platform voor getuigenisbeheer op de huidige markt dat de hoogste mate van gegevensbeveiliging biedt in juridische transcriptie voor een breed scala aan procedures, waaronder getuigenverklaringen en arbitragezittingen. Prevail zet de standaard voor AI-getuigenis tools en rechtbankverslaggeving diensten en wordt vertrouwd door toonaangevende bedrijven en ondernemingen in de juridische industrie, waaronder Shook Hardy, Perkins Coie, en Discount Tire.

“Ons procesvoeringsteam heeft Prevail gebruikt voor getuigenverklaringen in verschillende staten. Het heeft bewezen een hulpmiddel van onschatbare waarde te zijn in onze juridische tech line-up. Afgezien van de kostenbesparingen is het platform veilig en intuitief. Ons juridische team heeft er vertrouwen in het te gebruiken als onze primaire depositietool,” zegt Chris Henrichsen, Risk and Litigation Officer bij Discount Tire.

“Geverifieerde naleving van SOC 2 Type 2 en ISO 27001 normen laat zien hoe serieus we zijn over beveiliging en privacy voor litigators en advocatenkantoren,” zei Rob Feigenbaum, CEO van Prevail. “Vanwege de gevoelige aard van de informatie van onze clienten is het onze topprioriteit om ervoor te zorgen dat hun gegevens en die van hun clienten altijd worden beschermd volgens de hoogst beschikbare normen.”

SOC 2 Type 2 attestatie verzekert dat gegevensbeheer is gebaseerd op de vijf \’trust service principles\’ van beveiliging, beschikbaarheid, verwerkingsintegriteit, vertrouwelijkheid en privacy. De ISO 27001 certificering wordt wereldwijd erkend als de bekendste standaard voor Information Security Management Systems (ISMS). Prevail\’s prestaties op het gebied van informatiebeveiliging zijn vooral belangrijk gezien de toenemende zorgen rond datalekken en beveiliging in de juridische sector.

“Het bereiken van deze erkenningen valideert onze toewijding aan het creeren van een veilige omgeving voor juridische gegevens,” zegt Randy Bares, CTO van Prevail. “Het gaat erom ervoor te zorgen dat onze technologie niet alleen voldoet aan de verwachtingen van de industrie voor gegevensbescherming, maar deze zelfs overtreft.”

Prevail\’s beveiligde online platform centraliseert alle gevoelige data voor transcriptie en rechtbankverslaglegging, en pakt daarmee effectief de fragmentatie en beveiligingsrisico\’s aan die inherent zijn aan traditionele methoden. Waar conventionele methoden het risico met zich meebrengen dat gevoelige gegevens over meerdere apparaten worden verspreid, maakt Prevail\’s uniforme platform gebruik van end-to-end encryptie en robuuste gegevensbeschermingsmaatregelen om de integriteit van gegevens te waarborgen. Deze maatregelen beschermen juridische getuigenissen en stellen een nieuwe norm voor vertrouwen en betrouwbaarheid in juridische technologieoplossingen.

Door het behalen van ISO 27001 certificering naast SOC 2 Type 2 attestatie, heeft Prevail leiderschap getoond in het verbeteren van databeveiligingsstandaarden voor rechtbankverslaglegging en juridische transcriptie. Deze prestaties weerspiegelen onze toewijding aan het beschermen van klantgegevens tegen complexe beveiligingsuitdagingen.

Fabrice Mouret, CEO en medeoprichter van Prescient Security prijst de prestatie; “We zijn blij om te zien dat het Prevail team dit rigoureuze proces doorloopt en naleving bewijst van zowel de ISO/IEC 27001:2022 standaard als het SOC 2 Type 2 raamwerk.”

Prescient Security\’s strenge auditprocessen zorgen voor onafhankelijke, onbevooroordeelde evaluaties om de naleving van de vereisten van de standaarden te bevestigen. Voortdurende surveillance audits bieden zekerheid dat naleving van het SOC 2 Type 2 raamwerk wordt gehandhaafd en dat Prevail\’s ISMS effectief blijft en zich aanpast aan organisatorische en externe omgevingsveranderingen.

Over Prevail

Prevail Legal, Inc. is het enige getuigenis management platform en juridische transcriptie dienst dat ISO 27001 gecertificeerd is en SOC 2 Type 2 getoetst. Doelbewust ontworpen voor het huidige juridische landschap met speciale overwegingen voor privacy en veiligheid, maakt Prevail gebruik van machine learning en AI om hoogwaardige, real-time beveiligde transcripten te leveren, gesynchroniseerd met audio en video en gecertificeerde transcripten geleverd binnen vijf werkdagen.

Prevail biedt verbeterde functies zoals geintegreerd tentoonstellingsbeheer en intuitieve werkproducthulpmiddelen voor grondige beoordeling van getuigenissen en procesvoorbereiding. Als kosteneffectief alternatief voor traditionele rechtbankverslaglegging vertegenwoordigt Prevail de convergentie van innovatie, efficientie en geavanceerde beveiliging in juridische procedures.

Voor meer informatie of om een demo te boeken, bezoek Prevail op prevail.ai, The Testimony Intelligence Platform.


iCrowdNewswire