header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert een inleidend rapport over Alternus Clean Energy, Inc. "Going Vertical with Alternus: A Clean Energy IPP Focused on Transatlantic Smaller Utility-Scale Projects".

Mar 19, 2024 5:34 PM ET

18 maart 2024, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research(www.watertowerresearch.com) heeft een Initiation of Coverage Report gepubliceerd over Alternus Clean Energy, Inc. (NASDAQ: ALCE) met de titel “Going Vertical with Alternus: A Clean Energy IPP Focused on Transatlantic Smaller Utility-Scale Projects”. Het rapport kan hier worden geraadpleegd.

Alternus onderscheidt zich door zich te richten op kleine utiliteits- en gemeenschapszonneprojecten met een volledig verticaal geintegreerde uitvoeringsstrategie, gaande van projectontwikkeling tot vermogensbeheer op lange termijn. Dit model creeert capex efficientie gedurende de gehele zonne-energie ontwikkelingscyclus, behoudt meer controle over de projecteconomie en creeert waardevolle duidelijkheid door middel van een gecontroleerde pijplijn van projecten. Het bedrijfsmodel is ontworpen om een zichtbare, terugkerende kasstroom op lange termijn te leveren door organische ontwikkeling en strategische overnames, waarbij ongeveer 70% van de inkomsten uit langetermijncontracten met beoordeelde zakelijke tegenpartijen bestaat.

De totale beschikbare markt (TAM) voor Alternus is aanzienlijk en groeit in de EU en de VS, met een verwachte groei van de geinstalleerde capaciteit in de hele sector van 2019-2026 met een CAGR van 13% in de EU en 28% in de VS. Belangrijk is dat kleinschalige zonne-energie het snelst groeiende segment is binnen de zonne-energiesector ten opzichte van woningen, C&I en gemeenschappen.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven, sectoren en beleggingskansen van onze klanten te begrijpen.

Contactgegevens:

Naam: Water Tower Research LLC
E-mail: [email protected]
Functieomschrijving: WTR Investeerdersbetrokkenheid


iCrowdNewswire