header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Gregory Donoghue, voormalig procesadvocaat in Brevard County, sluit zich aan bij Upchurch Watson White & Max

Mar 25, 2024 11:01 AM ET

ORMOND BEACH, Fla. (20 maart 2024) – Gregory J. Donoghue heeft zich aangesloten bij Upchurch Watson White & Max en boekt nu mediations in de hele staat via Zoom, of persoonlijk in Brevard en nabijgelegen counties.

“Greg Donoghue is door zijn collega\’s formeel erkend als een vooraanstaand civiel procesadvocaat die door de jaren heen zowel eiser- als verdedigingsbelangen heeft behartigd”, aldus John Upchurch, CEO van UWWM. “Onze clienten mogen zich gelukkig prijzen dat hij ons heeft uitgekozen als gastheer voor zijn neutrale praktijk, waarbij hij zijn diensten aanbiedt om procespartijen te helpen zaken vroegtijdig en vreedzaam op te lossen. We heten Greg van harte welkom en kijken uit naar een lange en wederzijds lonende relatie.”

De heer Donoghue was 36 jaar lang een procesadvocaat en weet waar procesvoerders en hun clienten mee te maken krijgen vanuit juridisch, menselijk en zakelijk oogpunt. Hij heeft 11 jaar ervaring als partner in een verzekeringsfirma en 25 jaar ervaring in het vertegenwoordigen van eisers in zaken van persoonlijk letsel, verzekeringsgeschillen en medische wanpraktijken. Hij was de oprichter en managing partner van Donoghue & Associates.

De heer Donoghue heeft zijn praktijk gewijd aan persoonlijk letsel, verzekeringsgeschillen en medische wanpraktijken. Hij heeft als hoofdadvocaat meer dan 150 zaken tot een vonnis gebracht en heeft in de loop van zijn carriere aan nog veel meer rechtszaken deelgenomen. “Zesendertig jaar als procesadvocaat en managing partner van een middelgroot bedrijf hebben me inzicht gegeven in alle uitdagingen waarmee procespartijen en hun advocaten aan beide kanten van de zaak worden geconfronteerd,” zei hij.

De Florida Bar en de National Board of Trial Advocacy hebben de heer Donoghue erkend als Civil Trial Specialist. (Minder dan 2 procent van de civiele procesadvocaten in de staat is gecertificeerd.) Super Lawyers® heeft hem opgenomen in de top 5 procent van advocaten in Florida, zoals bepaald door onafhankelijk onderzoek en peer evaluaties.

Voor meer informatie of om een bemiddeling te plannen (via Zoom overal in de staat of persoonlijk in Brevard, Orange, Indian River, St. Lucie, Seminole, Volusia en Osceola counties) met de heer Donoghue, neem contact op met zijn case manager, Suzy Van Doorn, op [email protected].

Over Upchurch Watson White & Max

Upchurch Watson White & Max is een nationaal toonaangevende bemiddelingsspecialistenfirma die bekend staat om het vergemakkelijken van redelijke overeenkomsten om complexe problemen op te lossen. Vanuit kantoren in Florida en Alabama werken door het Hooggerechtshof gecertificeerde advocaat-bemiddelaars met uiteenlopende specialisaties als door de rechtbank aangewezen en door particulieren aangestelde bemiddelaars, arbiters en neutrale casemanagers, waarbij ze innovatieve methoden van alternatieve geschillenbeslechting in het hele land implementeren. Op het web: uww-adr.com.


iCrowdNewswire