header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Michelin overtreft 100 J.D. Power Awards met 2024 klasseringen, meer dan alle andere bandenfabrikanten samen

Mar 25, 2024 9:10 AM ET
  • Michelin is het eerste bandenbedrijf dat meer dan 100 J.D. Power-onderscheidingen ontvangt.
  • Voor het21ste opeenvolgende jaar wordt Michelin erkend voor de beste klanttevredenheid in het segment van luxe auto\’s.
  • Michelin is ook nummer 1 in klanttevredenheid over banden voor eigenaars van personenauto\’s en sportwagens.
  • Michelin-merken, waaronder BFGoodrichTires1, hebben 104 topbandenklasseringen ontvangen.

GREENVILLE, S.C., 25 maart 2024 – Michelin, het meest bekroonde bandenmerk in de V.S., heeft zijn100e,101e en102e J.D. Power Awards verdiend in de J.D. Power 2024 U.S. Original Equipment Tire Customer Satisfaction Study. Voor 2024 gaven bestuurders Michelin de hoogste scores in Original Equipment Tire Customer Satisfaction voor luxe-, personenauto\’s en sportwagens.

“Het is een enorme eer om prijzen te winnen die gebaseerd zijn op feedback van de consument, en Michelin zou niet trotser kunnen zijn om meer dan 100 J.D. Power Awards in klanttevredenheid in de bandencategorie te ontvangen”, zegt Alexis Garcin, President en CEO van Michelin North America, Inc. “Als het meest bekroonde bandenmerk in de V.S. blijven we onze mensen bedanken die helpen bij het ontwerpen, bouwen en distribueren van onze banden. Onze toewijding is om de beste ervaring te bieden aan degenen die kiezen voor Michelin-banden en het is vernederend om te zien hoe onze missie jaar na jaar tot leven komt.”

Met deze onderscheidingen heeft Michelin in totaal 102 J.D. Power Awards gewonnen – meer dan elke andere bandenfabrikant bij elkaar. Het is de21e opeenvolgende toppositievan het bedrijf in het luxesegment.

De J.D. Power 2024 U.S. Original Equipment Tire Customer Satisfaction Study was gebaseerd op antwoorden van meer dan 31.000 autobezitters. De tevredenheid werd onderzocht op vier gebieden: bandenslijtage, rijgedrag van de band, uiterlijk van de band en tractie/handling van de band.

J.D. Power is wereldwijd marktleider op het gebied van automotive data en analytics en biedt branche-informatie, consumenteninzichten en adviesoplossingen voor de automotive industrie en geselecteerde niet-automotive industrieen. J.D. Power maakt gebruik van zijn uitgebreide eigen datasets en softwaremogelijkheden in combinatie met geavanceerde analyse- en kunstmatige intelligentietools om zijn klanten te helpen hun bedrijfsprestaties te optimaliseren.

J.D. Power werd opgericht in 1968 en heeft kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azie-Pacific. Ga voor meer informatie over het zakelijke aanbod van het bedrijf naar JDPower.com/business. De J.D. Power auto-shopping tool is te vinden op JDPower.com.

1BFGoodrichbehaalde de hoogste score onder lichte vrachtwagens in de J.D. Power 1999 U.S. Original Equipment Tire Customer Satisfaction Study en onder vrachtwagens/utility voertuigen in de J.D. Power 2022 U.S. Original Equipment Tire Customer Satisfaction Study naar de tevredenheid van klanten over hun originele banden. Bezoek jdpower.com/awards voor meer informatie.

Over Michelin Noord-Amerika, Inc.

Michelin, het toonaangevende mobiliteitsbedrijf, werkt met banden, rond banden en voorbij banden om Motion for Lifemogelijk te maken . Toegewijd aan het verbeteren van de mobiliteit en duurzaamheid van zijn klanten, ontwerpt en distribueert Michelin de meest geschikte banden, diensten en oplossingen voor de behoeften van zijn klanten. Michelin biedt digitale diensten, kaarten en gidsen om reizen te verrijken en tot een unieke ervaring te maken. Het bedrijf brengt zijn expertise naar nieuwe markten en investeert in hoogtechnologische materialen, 3D-printing en waterstof om een grote verscheidenheid aan industrieen te bedienen – van lucht- en ruimtevaart tot biotechnologie. Michelin North America heeft zijn hoofdkantoor in Greenville, South Carolina, telt ongeveer 23.500 werknemers en heeft 34 productiefaciliteiten in de Verenigde Staten en Canada.(michelinman.com)


iCrowdNewswire