header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SEDA Experts breidt haar Derivaten Getuigen Expert Praktijk uit

Mar 25, 2024 11:11 AM ET

New York, NY, 22 maart 2024 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiele expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Kevin M. Murphy is toegetreden tot het bedrijf als Managing Director.

“Kevin\’s ervaring en inzicht omspannen een breed scala aan gestructureerde producten in de financiele markten”, zegt Peter Selman, voorzitter en managing partner van SEDA Experts.

Kevin Murphy is al meer dan 30 jaar actief op de financiele markten en is een erkend expert op het gebied van aandelenmarkten, risico en gestructureerde producten. Hij is momenteel partner bij Sachs Capital Group Asset Management en houdt toezicht op Trading, Risk en Product Development na leidinggevende functies bij verschillende wereldwijde investeringsbanken. Kevin was handelaar in gestructureerde derivaten in New York en Londen op de vastrentende, valuta- en aandelenmarkten.

Kevin gaf leiding aan zeer succesvolle handelsteams in gestructureerde aandelenderivaten bij JP Morgan, Lehman en Barclays. Bij Barclays gaf hij leiding aan een 300-koppige groep van wereldwijde handels-, structurerings- en verkoopteams die zich richtten op klantoplossingen en gestructureerde transacties, waaronder bedrijfsderivaten, marginfinanciering, gestructureerde beleggingsproducten, kwantitatieve beleggingsstrategieen en fondsderivatenoplossingen.

Kevin was ook verantwoordelijk voor het ontwerp van de infrastructuur, de kapitaalallocatie en het risicotoezicht op de wereldwijde markten, evenals voor uitgebreid toezicht op de regelgeving, varierend van CCAR van de Federal Reserve, stresstests, benchmarkbeheer en modelwaardering.

Gedurende Kevins carriere is hij nauw betrokken geweest bij de complexere producten die beschikbaar zijn voor beleggende klanten. Hieronder vallen systematische strategieen en fondsfinanciering, maar ook complexe producten voor verzekeringsmaatschappijen. Kevin kreeg leidinggevende functies in zowel vastrentende als aandelenexotica nadat hij zijn carriere begon als kwantitatief onderzoeker voor vastrentende portefeuilles.

Kevin behaalde zijn Bachelor of Science in Toegepaste Wiskunde, Economie en Management aan de Carnegie Mellon University. Hij woont met zijn vrouw en kind in New York City.

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiele diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiele sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiele dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, data-analyse, waardebepaling en elite expertises en getuigenis diensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiele instellingen.


iCrowdNewswire