header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ken Cutler, stadcommissaris en advocaat in Zuid-Florida, neemt deel aan het UWWM-panel

Mar 26, 2024 12:33 PM ET

PARKLAND, Fla. (26 maart 2024) – Kenneth A. Cutler is misschien het best bekend als stadscommissaris (District 3), maar hij heeft een fulltime carriere als bemiddelaar en arbiter toegevoegd aan zijn uitgebreide cv. Hij heeft zich onlangs aangesloten bij Upchurch Watson White & Max Mediation Group.

Na 38 jaar als procesadvocaat in Zuid-Florida trok de heer Cutler zich in september 2023 terug uit zijn advocatenpraktijk als stichtend partner van Cutler Rader PL en begon kort daarna te werken als een door het Florida Supreme Court gecertificeerde Circuit Civil Mediator.

“Ken Cutler beschikt over alle belangrijke kwaliteiten die we zoeken voor ons panel, waaronder diepgaande ervaring in nalatigheid en aanverwante zaken, aanzienlijke erkenning door zijn collega\’s voor professionele uitmuntendheid en een sterke reputatie op het gebied van charitatief en gemeenschapsleiderschap”, aldus John Upchurch, CEO van de bemiddelingsgroep. “We zijn vereerd dat hij ons heeft gekozen als gastheer voor zijn bemiddelingspraktijk en kijken uit naar een duurzame en lonende relatie.”

Tussen 1986 en 2023 voerde hij rechtszaken als advocaat met een Martindale-Hubbell AV Preeminent rating in staats- en federale rechtbanken, waarbij hij zich concentreerde op het gebied van nalatigheid, waaronder auto-ongelukken en zaken met betrekking tot gebouwen, zoals uitglijden en vallen en nalatige beveiliging. De National Trial Lawyers noemde hem in 2019 in hun Top 100 in de categorie civiel procesadvocaat.

Hij en zijn kantoor behandelden ook vrachtwagenongelukken, medische wanpraktijken, defecte productzaken en een breed scala aan zakelijke geschillenzaken.

“Mijn familie en ik zijn bijzonder actief in de gemeenschap, en mijn mede-Parkland bewoners kozen mij om twee termijnen van vier jaar te dienen als Parkland Commissaris voor de termijnen 2016 en 2020,” zei de heer Cutler. “Ik werd geeerd door de liefdadigheidsinstelling In Jacob\’s Shoes met een Community Leadership Award in 2019 en met de 2020 Shining Star Award door de Rotary Club of Coral Springs-Parkland Foundation.”

Voor meer informatie of voor het plannen van een bemiddeling of arbitrage met de heer Cutler kunt u contact opnemen met casemanager Heidi Cohen via [email protected] of (800) 863-1462.

Over Upchurch Watson White & Max

Upchurch Watson White & Max is een nationaal toonaangevend bemiddelingsbedrijf dat bekend staat om het vergemakkelijken van redelijke overeenkomsten om complexe problemen op te lossen. Vanuit kantoren in Florida en Alabama werken door het Hooggerechtshof gecertificeerde advocaat-bemiddelaars met uiteenlopende specialisaties als door de rechtbank aangewezen en door particulieren aangestelde bemiddelaars, arbiters en neutrale casemanagers, waarbij ze innovatieve methoden van alternatieve geschillenbeslechting in het hele land implementeren. Op het web: uww-adr.com.

Contactgegevens:
Naam: Catherine Klasne
E-mail: [email protected]
Functie: Directeur Marketing


iCrowdNewswire