header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nieuwe analyse over de toekomst van Qui Tam

Mar 26, 2024 12:35 PM ET

Plattner Verderame, P.C. kondigt met trots aan dat advocaat Nick Verderame een diepgaande analyse heeft gemaakt van twee recente beslissingen van het Hooggerechtshof die van invloed kunnen zijn op qui tam-zaken onder de False Claims Act.

“Deze zaken hebben het potentieel om het landschap van qui tam echt te veranderen,” zei auteur en advocaat Nick Verderame. “Er zijn mazen in de huidige federale wet die aangepakt moeten worden om fraudeurs aansprakelijk te stellen en de rechten van klokkenluiders te beschermen. Ik denk dat wij als burgers inspanningen moeten steunen om die mazen te dichten en die rechten te beschermen.”

Je kunt de analyse hier lezen: Het lot en de toekomst van Qui Tam: een analyse van nieuwe belangrijke zaken onder de False Claims Act

Over advocaat Nick Verderame

Nick Verderame is sinds 2016 werkzaam bij Plattner Verderame, P.C., waar hij zich richt op catastrofaal letsel en andere civiele vorderingen, waaronder qui tam. Hij zit in meerdere commissies voor juridische organisaties zoals de State Bar of Arizona, de Arizona Association for Justice en de American Association for Justice (AAJ).

Nick Verderame geeft veel lezingen en presentaties en nam onlangs deel aan een paneldiscussie voor de Arizona Society of Healthcare Attorneys, waarin twee recente zaken van het Hooggerechtshof centraal stonden: United States et al. ex rel. Schutte et al. vs. SuperValu Inc. et al. en United States ex rel. Polansky v. Executive Health Resources, Inc. et al. Hij was de enige aanklager die deel uitmaakte van dat panel, dat werd bevolkt door advocaten van de verdediging en Assistant United States Attorneys (AUSA\’s). Deze analyse kwam voort uit die paneldiscussie.

Over Plattner Verderame

Plattner Verderame, P.C. is een vooraanstaand letselschade advocatenkantoor dat clienten bedient in Phoenix en Tempe, en in heel Arizona. Sinds 1991 richt het kantoor zich op catastrofaal letsel, onrechtmatige dood en aanverwante civiele claims in staats- en federale rechtbanken.

Het kantoor en zijn advocaten zijn erkend door objectieve beoordelingsdiensten zoals Best Lawyers in America, Best Law Firms in America, The National Trial Lawyers en Super Lawyers. Onze advocaten zijn lid van verschillende balieverenigingen en invitation-only organisaties zoals het American College of Trial Lawyers en de American Board of Trial Advocates. De partners van het kantoor zijn door de Arizona Bar Association gecertificeerd als specialisten in letselschade- en doodsoorzakengeschillen.

Contactgegevens:
Naam: Plattner Verderame, P.C.
E-mail: [email protected]
Functie: Partner


iCrowdNewswire