header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


PHOENIX AMERICAN WINT BESTE BEHEERDER – KLANTENSERVICE IN PRIVATE EQUITY WIRE EMERGING MANAGER AWARDS

Mar 26, 2024 12:37 PM ET

SAN RAFAEL, CA – Private Equity Wire, een aanbieder van nieuws en analyses voor de private equity-industrie, heeft Phoenix American uitgeroepen tot winnaar in de categorie Beste Beheerder – Klantenservice, op basis van de stemming voor de US Emerging Managers Awards. De onderscheiding weerspiegelt de decennialange toewijding van Phoenix American aan hoogwaardige klantenservice voor sponsors van klantfondsen, hun investeerders en financiele adviseurs.

De Private Equity Wire US Emerging Manager Awards erkennen uitmuntendheid onder private equity opkomende fondsbeheerders en dienstverleners. De categorieen voor dienstverleners omvatten alle belangrijke gebieden van de bredere private equity-industrie. De genomineerde bedrijven waren gebaseerd op een uitgebreide enquete onder opkomende private equity fondsmanagers. De stemming voor de awards werd uitgevoerd via een online enquete onder de volledige Private Equity Wire-gebruikersbasis, waarin deelnemers werd gevraagd hun keuze te maken uit de op de shortlist geplaatste bedrijven in elke categorie. De stemming kende een hoge mate van betrokkenheid vanuit dit nichedeel van de markt, met meer dan 7.300 uitgebrachte stemmen van fondsbeheerders, allocators en dienstverleners.

Phoenix American, een veteraan op het gebied van fondsenadministratie en transferagentdiensten voor private-equity- en durfkapitaalfondsen, combineert jarenlange ervaring en geavanceerde technologie met een toewijding aan persoonlijke service voor klantsponsors, beleggers, financiele adviseurs en andere deelnemers aan de sector. Met de toenemende complexiteit van alternatieve beleggingsfondsen heeft Phoenix American geavanceerde en geintegreerde operationele oplossingen voor klanten ontwikkeld en tegelijkertijd de nadruk gelegd op responsieve klantenservice als essentieel voor de ondersteuning van het succes van klanten.

“Phoenix American heeft klantenservice als prioriteit gesteld sinds onze begindagen als fondssponsor”, zegt Andrew Constantin, Chief Operating Officer bij Phoenix American. “We zijn erg blij met deze erkenning van de stemmers in de competitie van Private Equity Wire. Het laat zien dat de alternatieve beleggingsfondsenbranche als geheel klantenservice net zo belangrijk vindt als wij.”

Phoenix American biedt fondsadministratie, transferagentdiensten en back-office outsourcing aan fondsbedrijven in de alternatieve beleggingssector. De Phoenix American Aviation Services Group, met inbegrip van haar Ierse dochteronderneming, PAFS Ireland Ltd, biedt managementagent-, accounting- en bedrijfsdiensten voor asset-backed securitizations (ABS) en andere gestructureerde financieringen in de commerciele vliegtuig- en vliegtuigmotorenlease-industrie. Het bedrijf is een dochteronderneming van Phoenix American Incorporated samen met SFS, een leverancier van verkooprapportageoplossingen voor beleggingsfondsen en ETF\’s. Phoenix American is opgericht in 1972, heeft zijn hoofdkantoor in Larkspur, CA en heeft wereldwijd vijf kantoren.


iCrowdNewswire