header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Equator onthult de EHC 36532 elektrische hybride kookplaat

Mar 28, 2024 2:39 PM ET

Equator Advanced Appliances kondigt met trots de gloednieuwe EHC 36532 Electric Hybrid Cooktop aan. Deze gloednieuwe milieuvriendelijke kookplaat zet niet alleen een nieuwe standaard voor culinaire ervaring, maar is ook een levensvatbaar alternatief als het gaat om het verbeteren van de duurzaamheid van uw huis.

De Equator EHC 36532 Electric Hybrid Cooktop straalt stijl en functionaliteit uit. Deze kookplaat is gemaakt met gebruiksvriendelijkheid en precisie in het achterhoofd en heeft een donker en slank ontwerp dat in elke moderne keuken past. Met vijf branders, waaronder drie keramische en twee krachtige inductie-sensoropties, biedt de EHC 36532 ongeevenaarde flexibiliteit en veelzijdigheid voor al je kookbehoeften.

Aangedreven door een robuuste 240V/60Hz/39A elektrische ingang levert deze kookplaat een indrukwekkend totaal vermogen van 9200W. De kookplaat is energiezuinig en heeft 9 instelbare niveaus. Elke brander wordt ondersteund door een bereik van 1800-3800W vermogen, wat zorgt voor een snelle en gelijkmatige verwarming om efficient te koken. Met de optie van de boosterfunctie kun je zelfs je kookproces versnellen door je branders snel op te warmen.

Belangrijke functies van de Equator EHC 36532 elektrische hybride kookplaat zijn onder andere een kinderslot, restwarmte-indicator en veiligheidsschakelaar voor preventieve en voorzorgsmaatregelen. De restwarmte-indicator kan handig zijn om te weten wanneer je hybride kookplaat veilig is om aan te raken. Daarnaast bevat het inductiesensoren voor optimale prestaties en een warmhoudfunctie om ervoor te zorgen dat uw gerechten op de perfecte temperatuur blijven tot het moment van serveren. Elke gebruiker kan tijdens het gebruik gemakkelijk door de instellingen van de kookplaat navigeren via het digitale display en de aanraakbediening.

Met een prijs van $729 biedt de Equator EHC 36532 Electric Hybrid Cooktop uitzonderlijke waarde voor huiseigenaren die op zoek zijn naar compromisloze kwaliteit en prestaties in hun keukenapparatuur. De Equator EHC 36532 Electric Hybrid Cooktop kan direct worden aangeschaft bij Amazon, Home Depot, Overstock, Lowe\’s, Wayfair en bij de grote landelijke apparatuurwinkels.

Ga voor meer informatie over Equator Advanced Appliances en het assortiment innovatieve huishoudelijke apparaten naar www.equatorappliances.com.

Over Equator

Equator Advanced Appliances levert geavanceerde oplossingen voor huishoudelijke apparatuur aan klanten in de hele Verenigde Staten. Elk apparaat is speciaal ontworpen om de moderne woonervaring te verbeteren en klanten het grootste gemak te bieden. Met een passie voor innovatie en een toewijding aan kwaliteit, blijft Equator Advanced Appliances de norm stellen binnen de industrie door het leveren van eersteklas keukenapparatuur.

Contactgegevens:
Naam: Nick Mathews
E-mail: [email protected]
Functie: Marketing Manager


iCrowdNewswire