header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SpotDraft opgenomen in Fast Company\’s jaarlijkse lijst van \’s werelds meest innovatieve bedrijven van 2024

Mar 28, 2024 2:44 PM ET

Het softwarebedrijf voor contractbeheer sluit zich aan bij de rangen van Nvidia, YouTube, Taco Bell en meer

Bangalore, India (19 maart 2024)SpotDraft is opgenomen in Fast Company\’s prestigieuze lijst van \’s werelds meest innovatieve bedrijven van 2024.

De lijst van dit jaar richt de schijnwerpers op bedrijven die met hun innovaties de industrie en cultuur vormgeven. Deze organisaties zetten nieuwe standaarden en bereiken opmerkelijke mijlpalen in alle sectoren van de economie. Naast de World\’s 50 Most Innovative Companies erkent Fast Company 606 organisaties in 58 sectoren en regio\’s.

“Bij SpotDraft streven we ernaar het beste van menselijk inzicht te combineren met de efficientie van AI, zodat teams zich kunnen richten op het werk dat er echt toe doet. Deze knipoog van Fast Company werpt een licht op onze toewijding aan innovatie. Door routinematige juridische taken te automatiseren, bouwen we niet alleen software; we stellen bedrijven in staat zich te richten op innovatie en groei, met de zekerheid dat ze juridisch stevig in hun schoenen staan,” aldus Shashank Bijapur, CEO en medeoprichter van SpotDraft.

Sinds de oprichting heeft SpotDraft een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van innovatie in de juridische sector, door oplossingen te bieden die contractbeheer en -beoordeling automatiseren en beheren. Ons AI-platform heeft bedrijven geholpen tijd te besparen, kosten te verlagen en juridische risico\’s te minimaliseren.

The World\’s Most Innovative Companies staat bekend als de franchise van Fast Company en is een van de meest verwachte redactionele inspanningen van het jaar.

De redacteuren en schrijvers vanFast Company hebben de bedrijven geidentificeerd die de vooruitgang over de hele wereld en in verschillende sectoren stimuleren, door duizenden inzendingen te evalueren via een competitief aanvraagproces. Het resultaat is een wereldwijde gids voor innovatie vandaag de dag, van startups in een vroeg stadium tot enkele van de meest waardevolle bedrijven ter wereld. Fast Company\’s Most Innovative Companies-pakket is vanaf 26 maart online beschikbaar, als in-app via iTunes, en in de kiosk. De hashtag is #FCMostInnovative.

“Onze lijst van de Meest Innovatieve Bedrijven is zowel een uitgebreide blik op de innovatie-economie als een momentopname van de zakelijke trends die het jaar hebben bepaald,” zegt Fast Company hoofdredacteur Brendan Vaughan. “We zagen buitengewone innovatie over de hele linie in 2023, maar we zagen ook een handvol duidelijke patronen: de groeiende voetafdruk en impact van AI, de triomfantelijke terugkeer van live-evenementen en grote sprongen voorwaarts in klimaattechnologie. We staan op veel fronten voor enorme uitdagingen, maar de oplossingen die we vieren in MIC geven me veel hoop voor de toekomst.”

OVER SPOTDRAFT

SpotDraft is een AI-gestuurd CLM-platform dat het opstellen, analyseren en beheren van contracten versnelt. Door geavanceerde technologie te combineren met juridische expertise wil SpotDraft juridisch werk efficienter, nauwkeuriger en toegankelijker maken voor bedrijven van elke omvang.

OVER FAST COMPANY

Fast Company is het enige mediamerk dat zich volledig richt op het cruciale snijvlak van business, innovatie en design, en betrekt de meest invloedrijke leiders, bedrijven en denkers bij de toekomst van het bedrijfsleven. Fast Company heeft zijn hoofdkantoor in New York City en wordt gepubliceerd door Mansueto Ventures LLC, samen met onze zusterpublicatie Inc., en is online te vinden op www.fastcompany.com.


iCrowdNewswire