header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Advocaat Zulu Ali uitgeroepen tot Top 10 strafrechtadvocaat en immigratieadvocaat door Attorney and Practice Magazine

Mar 29, 2024 4:55 PM ET

Los Angeles, Californie Advocaat Zulu Ali, oprichter en directeur van de Law Offices of Zulu Ali & Associates, LLP (zulualilaw.com), het grootste advocatenkantoor in Black-owned in California\’s Inland Empire, is door Attorney and Practice Magazine uitgeroepen tot Top 10 Criminal Defense and Immigration Lawyer in de staat Californie voor 2024. Attorney and Practice Magazine is gespecialiseerd in het verstrekken van inzicht en advies aan advocaten en beoefenaars van juridische beroepen, evenals meningen en updates over het laatste juridische nieuws in een breed scala van praktijkgebieden. De prijslijst is gemaakt om de prestaties van de top 1% van de procesadvocaten te erkennen. De organisatie kent de topadvocaten toe in verschillende juridische praktijkgebieden, waaronder Immigratie en Strafrechtelijke Verdediging.

Advocaat Ali is een praktiserend procesadvocaat en activist. Als voormalig politieagent en veteraan van het Amerikaanse Korps Mariniers behaalde hij een doctoraat in de rechten (J.D.) aan de Trinity International University; een master in rechtsgeleerdheid (M.S.) en bedrijfskunde (M.B.A.) aan de University of Phoenix; een graad met een focus op Afrikaanse studies aan het Regents College via een consortium met de Tennessee State University; en hij is een doctoraalstudent die onderzoek doet naar pan-Afrikaanse zaken en handel aan de California Southern University.

In 2007, geinspireerd door de nalatenschap van de burgerrechtenadvocaten Charles Hamilton Houston, Thurgood Marshall en Avon Williams, Jr., die de wet en de rechtbanken gebruikten als een middel om verandering teweeg te brengen en alle mensen te beschermen tegen onrecht, opende advocaat Zulu Ali het Law Offices of Zulu Ali & Associates, LLP met een focus op het vertegenwoordigen van personen die beschuldigd worden van misdaden, immigranten en personen die burgerlijke rechtspraak zoeken in staats- en federale rechtbanken. Ali staat op de lijst van raadslieden bij het Afrikaanse Hof voor Justitie en Mensenrechten in Tanzania (Afrika) en het Internationale Strafhof in Den Haag (Nederland).

Advocaat Ali was directeur van het American Committee for United Nations Oversight, een belangengroep die in 2015 bij de Verenigde Naties lobbyde voor politiehervorming. Hij is directeur van de Stop and Frisk Youth Leadership Academy, die risicojongeren begeleidt en traint in het omgaan met politiecontacten; directeur van de Southern California Veterans Legal Clinic, een juridische kliniek die gratis en tegen lage kosten juridische diensten biedt aan militaire veteranen; en lid van de Iota Phi Theta Fraternity, Inc. die in het internationale bestuursorgaan (Grand Council) zit als algemeen juridisch adviseur.

Advocaat Zulu Ali is een voorname biograaf van Marquis Who\’s Who en ontvanger van de Albert Neilson Marquis Lifetime Achievement Award in 2021, en ontving de Marquis Who\’s Who Humanitarian Award voor 2022. In 2017 werd advocaat Ali erkend als een van de meest invloedrijke Afro-Amerikaanse leiders in Los Angeles door het National Action Network, opgericht door dominee Al Sharpton.

In 2022 werd Ali, samen met zijn dochter Whitney Ali, erkend als twee van de Most Influential People of African Descent (MIPAD), Law and Justice Edition. MIPAD is een wereldwijd initiatief van maatschappelijke organisaties ter ondersteuning van het Internationale Decennium voor Mensen van Afrikaanse Afkomst, uitgeroepen door resolutie 68/237 van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.

Advocaat Ali is geeerd als een van de Top 100 advocaten in zijn gebied door de National Black Lawyers en National Trial Lawyers; een Top 10 advocaat door de American Academy of Trial Attorneys, American Institute of Legal Counsel, American Jurist Institute, en Attorney & Practice Magazine; en Rue Ratings Best Lawyer in America.

Hij is de oprichter en CEO van 10 Nubian Queens & 5 Kings Media(http://10nubianmedia.com), een massamediaal productiebedrijf dat zich richt op inhoud voor zwarte families en sociale rechtvaardigheid in film, radio, theater, muziek en het uitgeven van boeken.

Daarnaast is Zulu Ali gastheer van het nationaal uitgezonden radioprogramma Justice Watch with Attorney Zulu Ali (justicewatchradio.com) dat wordt uitgezonden vanuit de studio van NBC Radio in Redlands, Californie; en hij is lid van de National Black Radio Hall of Fame (afdeling Chicago).

Ali is een toegewijde familieman en is sinds 1986 getrouwd met zijn vrouw (Charito). Hij heeft vier volwassen kinderen (Christine, Whitney, Ashley en Lynda), vier kleinkinderen (Amayah, Tye, Izem, Amina en Nasira) en woont met zijn gezin in Zuid-Californie.

Perscontact:
Rosa Nunez, producent
Justice Watch Radio
951-782-8722


iCrowdNewswire