header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Tim Donahue van Donahue & Vennoten sluit zich aan bij Upchurch Watson White & Max

Mar 29, 2024 5:39 PM ET

BIRMINGHAM, Ala. (28 maart 2024) – Timothy P. Donahue, Sr., enig aandeelhouder van het plaatselijke advocatenkantoor Donahue & Associates LLC van 2002 tot begin 2024, heeft zich onlangs aangesloten bij Upchurch Watson White & Max Mediation Group als fulltime neutrale.

“Tim Donahue is een welkome aanvulling op ons panel van ervaren procesadvocaten en advocaten die zich pas laat in hun carriere tot bemiddeling hebben gewend. Tim heeft de erkenning en het respect van zijn collega\’s verdiend voor uitmuntendheid in het vertegenwoordigen van clienten op verschillende gebieden en, wat belangrijk is, hij heeft onderweg een sterke bemiddelingspraktijk ontwikkeld,” aldus John Upchurch. CEO van Upchurch Warson White & Max, zei. “Nu heeft hij ervoor gekozen om zich aan te sluiten bij het kantoor als een full-time neutrale, en we zijn verheugd dat onze klanten de directe begunstigden zullen zijn van zijn diensten. We heten Tim van harte welkom en kijken uit naar een lange en lonende relatie.”

De procespraktijk van de heer Donahue concentreerde zich op overheids- en gemeenterecht, arbeidsrecht, bouwrecht, productaansprakelijkheid en werknemerscompensatie. Sinds 2012 is hij ook erkend rechtbankbemiddelaar en helpt hij regelmatig advocaten, bedrijven en particulieren bij het oplossen van rechtszaken en geschillen door bemiddeling en andere geschillenbeslechtingsdiensten aan te bieden.

Hoewel hij al 40 jaar procedeert, blijft de heer Donahue ervan overtuigd dat bemiddeling de meest efficiente, snelle en kosteneffectieve manier is om geschillen op te lossen.

Hij heeft meer dan 150 juryrechtszaken gevoerd, zowel vanuit het perspectief van de eiser als van de gedaagde, en werd geselecteerd als Fellow door de Litigation Counsel of America, een genootschap alleen op uitnodiging dat bestaat uit minder dan de helft van een procent van de Amerikaanse advocaten.

De heer Donahue gebruikt zijn kennis van de wet en de vaardigheden en ervaring die hij tijdens zijn carriere heeft ontwikkeld bij het oplossen van rechtszaken en bij het leveren van andere diensten op het gebied van geschillenbeslechting in de hele staat. Hij heeft een AV Preeminent rating van Martindale-Hubbell, die het hoogste niveau van juridische bekwaamheid en ethische normen erkent, en wordt regelmatig genoemd in Alabama Super Lawyers.

Voor meer informatie of voor het plannen van een bemiddeling met Mr. Donahue kunt u contact opnemen met case manager Kirby Hogeland via [email protected] of (888) 435-9033.

Over Upchurch Watson White & Max

Upchurch Watson White & Max is een nationaal toonaangevend bemiddelingsbedrijf dat bekend staat om het vergemakkelijken van redelijke overeenkomsten om complexe problemen op te lossen. Vanuit kantoren in Alabama en Florida werken door het Hooggerechtshof gecertificeerde advocaat-bemiddelaars met uiteenlopende specialisaties als door de rechtbank aangewezen en door particulieren aangestelde bemiddelaars, arbiters en neutrale casemanagers, waarbij ze innovatieve methoden van alternatieve geschillenbeslechting in het hele land implementeren. Op het web: uww-adr.com.

Contactgegevens:

Naam: Catherine Klasne
E-mail: [email protected]
Functie: Directeur Marketing


iCrowdNewswire