header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Duo Relief introduceert innovatieve ergonomische bureaustoel voor betere doorbloeding en algemeen welzijn

Apr 1, 2024 9:08 AM ET

Deze gepatenteerde ergonomische stoel, ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, introduceert baanbrekende technologie om de uitdagingen van stilzitten aan te pakken en bevordert uiteindelijk microbewegingen voor een beter welzijn.

https://www.indiegogo.com/projects/duo-relief-the-next-generation-ergonomic-chair#/?ref=ff.go2.fund&utm_medium=referral&utm_source=ff.go2.fund

NEW YORK, (26 maart 2024) – Duo Relief, een toonaangevende innovator op het gebied van ergonomische zitoplossingen, onthult met trots de Duo Relief Ergonomic Chair, een revolutionaire bureaustoel voor thuisgebruik die is ontworpen om de bloedsomloop te bevorderen en de gezondheidsrisico\’s van langdurig zitten te verminderen.

De Duo Relief Ergonomic Chair is zorgvuldig ontworpen met functies die zich aanpassen aan het gewicht en de houding van de gebruiker, wat zorgt voor een dynamische zitervaring. Deze stoel is ontwikkeld in overleg met experts en is bedoeld om gezondheidsrisico\’s zoals diepe veneuze trombose (DVT) en zenuwschade te verminderen.

“Langdurig zitten kan leiden tot ongemak en pijn, en de Duo Relief Ergonomic Chair is speciaal ontwikkeld om deze problemen te verlichten”, aldus bedenker Michelle Han. “Met 37 jaar gecombineerde ervaring en inzichten van zowel doorgewinterde fysiotherapeuten als productingenieurs, helpt onze stoel mensen schouder-, nek-, taille- of rugpijn te verlichten tijdens langere perioden van zitten.”

Belangrijkste kenmerken:

Split Seat Ontwerp: Het aanpasbare 8-delige veermechanisme is ontworpen om houdingsschommelingen te stimuleren. Het stimuleert instinctieve natuurlijke bewegingen en een evenwichtige houding, terwijl het de druk op het stuitje verlicht en warmte afvoert.

Dubbel gewatteerde rugleuning: De kussens voelen niet alleen aan alsof je tegen een minibank ligt, maar ze verlichten ook de directe impact en druk op de wervelkolom door een ondersteunende wieg te creeren.

Lendesteun: De opzettelijk gebogen lendensteun biedt stabiliteit voor de natuurlijke kromming van de onderrug en voorkomt overbelasting van tussenwervelschijven, gewrichten en spieren.

Cervicale ondersteuning: De kromming van de verstelbare hoofdsteun is zorgvuldig ontworpen om je nek te ondersteunen als je er tegenaan rust.

Gevormd extra dik kussen: Het extra dikke kussen van 7 cm zorgt ervoor dat je wegzakt in comfort en de gebogen vorm aan het einde van de zitting bevordert de bloedsomloop zonder de bloedstroom af te snijden.

Dynamische dubbele ontlasting: Stimuleert beweging in het bekkengebied, stimuleert de spieren die de wervelkolom ondersteunen en bevordert een correcte houding.

Aanpasbare opties: Op vier manieren verstelbaar, met een verstelbare hoofdsteun, armsteun, drukniveaus en diepte, samen met een verstelbare hoogtebalk.

Duurzaamheid: Duo Relief is gemaakt van lagen kwaliteitsmateriaal en biedt ook 2 jaar garantie.

Kleur- en gewichtsopties: Verkrijgbaar in drie kleuren: Calm Grey, Energetic Red en Chic Black.
Twee gewichtsopties: Minder dan 175lbs en meer dan 175lbs.

Vernieuwd onderstel en zwenkwielen: De stoel heeft een opgewaardeerd chromen onderstel voor stabiliteit, in combinatie met geluidsarme en krasbestendige PU zwenkwielen voor soepele mobiliteit.

De Indiegogo campagne wil minstens $14.500 ophalen. Voordelen zijn onder andere een Super Early Bird prijs van $290 voor een Duo Relief stoel, waarmee je tot 50% bespaart op de MSRP, en gratis verzending binnen de VS.

Over Duo Relief

Duo Relief is een toegewijd duo van productontwikkelaars die samenwerken met experts op het gebied van fysiotherapie, productie, techniek en logistiek. Met een missie om gezondheid en comfort te verbeteren, wil Duo Relief de manier waarop we welzijn in ons dagelijks leven benaderen innoveren en revolutioneren.


iCrowdNewswire