header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


BCP Global lanceert iBonds-portefeuilles met iShares iBonds™ van BlackRock

Apr 10, 2024 3:32 PM ET

Miami, FL, 8 april 2024 – BCP Global, een in Miami gevestigd fintech bedrijf, is verheugd om BCP Global beheerde iBonds portefeuilles te introduceren. Deze unieke beleggingsoptie maakt gebruik van BlackRock\’s iBonds ETF\’s als onderliggende activa. Dit initiatief biedt een nieuwe kans voor Latijns-Amerikaanse financiele instellingen en adviseurs om BlackRock\’s iShares iBonds™ ETF\’s aan te bieden aan klanten via de innovatieve en gebruiksvriendelijke technologie van BCP Global.

Dit product komt op het juiste moment, omdat het aansluit bij de huidige financiele focus op vastrentende beleggingen. De iBonds ETF\’s, een innovatieve suite van obligatie ETF\’s met een vaste vervaldatum, bieden een unieke mix van voordelen – zekerheid van looptijd zoals een obligatie, flexibiliteit van handelen zoals een aandeel, en gediversifieerde blootstelling zoals een fonds.

BCP Global, bekend om zijn ONE APP Solution die in 2022 werd geintroduceerd, blijft de financiele sector in Latijns-Amerika opschudden. De ONE APP biedt een uitgebreid scala aan Amerikaanse financiele diensten, waardoor het voor klanten in Latijns-Amerika eenvoudiger wordt om toegang te krijgen tot een verscheidenheid aan financiele oplossingen. De integratie van de door BCP Global beheerde iBonds portefeuilles in dit platform betekent een belangrijke stap voorwaarts in het democratiseren van beleggingsmogelijkheden voor de Latijns-Amerikaanse markt.

“Bij BCP Global zijn we toegewijd om financiele professionals in Latijns-Amerika te voorzien van geavanceerde digitale oplossingen, die bij uitstek geschikt zijn voor het huidige financiele klimaat”, zegt Santiago Maggi, COO & medeoprichter van BCP Global.

De door BCP Global beheerde iBonds portefeuilles zijn afgestemd op verschillende risicoprofielen, waaronder conservatieve, gematigde en groeistrategieen, zodat er voor elke belegger een geschikte optie is. Via de ONE APP is beleggen in deze portefeuilles eenvoudig, efficient en gebruiksvriendelijk.

“Onze samenwerking met BlackRock om iBonds ETF\’s aan te bieden is een bewijs van ons streven om diverse, eenvoudige en toegankelijke beleggingsopties aan te bieden,” zegt Mauricio Armando, CEO & Medeoprichter van BCP Global.

BCP Global nodigt financiele professionals en instellingen uit Latijns-Amerika uit om het potentieel van iBonds portefeuilles te verkennen. Voor meer informatie kunnen geinteresseerden BCPGlobal\’s iBonds pagina bezoeken.

Over BCP Global:

BCP Global staat in de voorhoede van digitale financiele oplossingen in Latijns-Amerika, toegewijd aan het transformeren van het landschap door middel van technologische innovatie. Onze missie is het stroomlijnen van productiviteit, het minimaliseren van kosten en het verbreden van markttoegang voor financiele instellingen en onafhankelijke adviseurs. De kern van ons aanbod is de ONE APP Solution, een bewijs van onze voortdurende toewijding aan digitale uitmuntendheid in de financiele sector. Dit product, nu al een hoeksteen in onze suite van diensten, geeft gebruikers ongeevenaarde efficientie en connectiviteit, waarmee BCP Global zich verder vestigt als een baken van innovatie in de financiele sector.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Fabiana Hernandez
[email protected]


iCrowdNewswire