header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


iCrowdNewswire behaalt hoogste onderscheidingen, voorjaarsrapport 2024 G2 persberichtindustrie

Apr 10, 2024 3:38 PM ET

Miami, Florida – 10 april 2024 – iCrowdNewswire, een toonaangevende leverancier van persberichtdistributie en softwareoplossingen, kondigt met trots haar erkenning aan als marktleider en high performer in meerdere categorieen in het Spring 2024 G2 Press Release Industry Report.

Voor het derde achtereenvolgende kwartaal is iCrowdNewswire\’s paradepaardje, ReleaseLive, uitgeroepen tot een High Performer in de categorie Persberichten Branche Software, met een perfecte klantbeoordeling van 100% voor “product gaat in de goede richting”. Daarnaast kreeg ReleaseLive een indrukwekkende score van 98% voor “installatiegemak” en “gebruiksgemak”.

Bovendien is iCrowdNewswire ReleaseLive geeerd met de gewaardeerde Leadership award voor haar uitzonderlijke werk met kleine bedrijven. Met scores tussen 95% en 100% in categorieen zoals “waarschijnlijkheid om aan te bevelen”, “voldoet aan alle vereisten” en “gebruiksgemak”, is de toewijding van iCrowdNewswire om top-notch oplossingen te bieden voor alle markten en klanten duidelijk.

In G2\’s index voor klantrelaties voor persberichten kreeg iCrowdNewswire ReleaseLive topscores in alle categorieen, met opmerkelijke prestaties in “waarschijnlijkheid om aan te bevelen” en “kwaliteit van ondersteuning”. Andere opvallende kenmerken die beter presteerden dan andere klantrelatiebeoordelingen in de branche waren distributie, social share en analysemogelijkheden.

Sonia LaFountain, COO van iCrowdNewswire, toonde zich enthousiast over de laatste prestaties van het bedrijf: “We zijn verheugd om opnieuw te worden erkend als marktleider en high performer in het Spring 2024 G2 Press Release Industry Report. Deze lofbetuigingen zijn een bewijs van onze niet aflatende inzet voor superieure ondersteuning, het overtreffen van de behoeften van klanten en het leveren van producten die gemakkelijk te gebruiken zijn, terwijl ze de beste directe zichtbaarheid en betrokkenheid voor PR-campagnes leveren.”

iCrowdNewswire ReleaseLive is een toonaangevende persberichtdistributie- en softwareoplossing die bedrijven in staat stelt om elk PR-bericht een Ad Boost te geven en hun publiek direct te bereiken. Met innovatieve producten zoals ReleaseLive blijft iCrowdNewswire vooroplopen in de innovatie van de persberichtenindustrie en helpt organisaties van elke omvang hun communicatiedoelen te bereiken.

Bezoek iCrowdNewswire om kennis te maken met het volledige aanbod van distributie van persberichten en aangepaste campagneopties.

Over iCrowdNewswire

In 2018 begon iCrowdNewswire samen te werken met Google om \’s werelds toonaangevende advertentie-, vertaal-, spraak- en analysetechnologieen voor persberichtdistributie aan te passen. Dit resulteerde in een proces dat uitgevers van persberichten een ultra-gebruikersvriendelijke interface biedt om te kiezen uit eersteklas mediawebsites wereldwijd. Uitgevers profiteren van intelligente analyses die premium media zichtbaarheid en betrokkenheid bieden met gedetailleerde geografische en demografische rapportages waarop communicatoren kunnen vertrouwen om de impact van hun direct to audience campagnes te laten zien. Uit onderzoek met media blijkt dat het prominent promoten van berichten op mediawebsites verreweg de meest efficiente manier is om media te bereiken. De technologie van iCrowdNewswire is ook de drijvende kracht achter de persberichtenservice Nexis Newswire van LexisNexis en distributiepartners over de hele wereld, waaronder Medianet (Australie), PA Media (VK), NewsVoir (India) en Media OutReach (Azie).

Contactgegevens:

Naam: Sonia LaFountain
E-mail: [email protected]
Functie: COO


iCrowdNewswire