header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


JASON WEISSER GENOEMD ALS ONTVANGER VAN DE 2024 JON E. KRUPNICK AWARD VOOR DOORZETTINGSVERMOGEN

Apr 10, 2024 1:21 PM ET

Palm Beach County, FL – Het advocatenkantoor Schuler, Weisser, Zoeller, Overbeck & Baxter kondigt met trots de selectie aan van advocaat en partner Jason Weisser als de voorname ontvanger van de Jon E. Krupnick Award for Perseverance van de Florida Justice Association voor 2024. Deze prestigieuze onderscheiding erkent de toewijding en onvermoeibare inspanningen van de heer Weisser namens zijn client in de zaak Tonye Bowens v. Casablanca East & 3342 Social Club.

In de vroege uren van 13 oktober 2012 was Tonye Bowens, een FDOT Road Ranger, de plaats van een ongeval op de I-95 aan het opruimen. Een dronken bestuurder, die haar dienst als danseres in de Cheetah Gentlemen\’s Club beeindigde, reed door de plaats van het ongeval en raakte de heer Bowens, waardoor hij letterlijk van zijn schoenen werd gereden. Het alcoholgehalte in het bloed van de bestuurder was twee keer zo hoog als de wettelijke limiet. Meneer Bowens lag maandenlang in het ziekenhuis voor zijn verwondingen.

“Dit was de moeilijkste zaak die ik in mijn hele carriere heb behandeld,” aldus Jason Weisser.

De obstakels die we tijdens het proces tegenkwamen waren formidabel, waaronder:

  • Failliete verzekeringsmaatschappij
  • Betrouwbaarheidsproblemen met getuigen
  • Complexe aansprakelijkheidskwesties
  • Vernietiging van cruciaal bewijs
  • Verjaring
  • Baanbrekende Vicarious Liability Claims
  • Client met grote financiele problemen
  • Het bepalen van de verantwoordelijkheid van de werkgever voor een bedwelmde werknemer

Ondanks deze tegenslagen hebben Mr. Weisser en zijn juridische team op de tweede dag van de juryselectie met succes een schikking getroffen voor $2,5 miljoen, betaald door de clubeigenaren, uit eigen zak. Het aanbod van de gedaagden om te schikken was het eerste schikkingsgesprek in meer dan 3660 dagen. De zaak werd 10 jaar en twee weken na de noodlottige dag van het ongeluk geschikt.

De prijs wordt uitgereikt tijdens de Florida Justice Association Founders Awards Luncheon op donderdag 19 september 2024 in het Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney World Resort, 10100 Dream Tree Blvd., Lake Buena Vista, FL 32836.

Opgericht in 1978, ???????,???????, ????????, & ?????? ?.., onderscheidt zich door het bieden van consistente klantervaringen in elke fase van de interactie. Van het eerste telefoontje tot de uiteindelijke afwikkeling – het helpen van onze klanten bij elke stap zorgt voor een meer persoonlijke, verbonden en attente ervaring. Bezoek www.shw-law.com of bel 800-689-8180.

Contactgegevens:
Naam: Laura Kokus
E-mail: [email protected]
Functieomschrijving: Manager sociale media


iCrowdNewswire